Widok
kejtig nie zgodzę się, bo ja mam 164 i nie mam figury modelki, a mam podobny fason sukni i dobrze w nim wyglądam, bo obniżony stan powoduje, że sylwetka jest optycznie wysmuklona i wydłużona :) A wiadomo że na zdjęciach modelki mają komputerowo wydłużone nogi... ta na pewno ma, wyobraźcie sobie gdzie ma kolana...
Zgadzam sie z tym co napisała Gosiek
ja też mam tylko 165 cm wzrostu i trochę za dużo ciałka w niektórych miejscach, a okazało się, że najbardziej pasuje mi styl hiszpański z falbanami i dobrze wyglądałam w sukience z obniżonym stanem
Gosiek apropos kolczyków w Rossmanie też mają takie "hiszpanskie", ładne, 20 - 30 PLN kosztują zaleznie od modelu, spory wybór (rossmanów jest wiecej niz CA:)
ja też mam tylko 165 cm wzrostu i trochę za dużo ciałka w niektórych miejscach, a okazało się, że najbardziej pasuje mi styl hiszpański z falbanami i dobrze wyglądałam w sukience z obniżonym stanem
Gosiek apropos kolczyków w Rossmanie też mają takie "hiszpanskie", ładne, 20 - 30 PLN kosztują zaleznie od modelu, spory wybór (rossmanów jest wiecej niz CA:)
hejka, ja jeszcze nie rozglądałąm sie za sukniami bo uważałam,że mam jeszcze sporo czasu, ale widze, że chyba się myliłam. Trochę boje sie teraz kupować suknie bo może aschudnę lub przytyję i co wtedy? Jak scudne to półbiedy , gorzej jak przytyje hehe. Powedezcie gdzie można kupić sukienkę do 2000 zł. Bo nie jestem zorientowana.