Widok
a właśnie dziewczyny ja ma ślub 02.102010 może się
wam wydaje że za szybko szukam 'tej jedynej' ale ja muszę mieć wszystko zaplanowane a suknia jedna z najważniejszych rzeczy...
zawsze marzyłam wesele w czerwcu lub sierpniu... ale jak zobaczyłam salę to się zakochałam i się okazało że jedyny pierwszy wolny termin to właśnie 02.10.2010 i co umowa podpisana a mnie martwi że może być trochę zmimnko.. i co byście kochane dobrały do mojej sukni?? powiem Wam że bolerka mi się nigdy nie podobały ale cóż.. co by pasowało do mojej sukni???????????? proszę o radę...
wam wydaje że za szybko szukam 'tej jedynej' ale ja muszę mieć wszystko zaplanowane a suknia jedna z najważniejszych rzeczy...
zawsze marzyłam wesele w czerwcu lub sierpniu... ale jak zobaczyłam salę to się zakochałam i się okazało że jedyny pierwszy wolny termin to właśnie 02.10.2010 i co umowa podpisana a mnie martwi że może być trochę zmimnko.. i co byście kochane dobrały do mojej sukni?? powiem Wam że bolerka mi się nigdy nie podobały ale cóż.. co by pasowało do mojej sukni???????????? proszę o radę...
Hej Dziewczyny
a ja wybralam sukienke z kolekcji Benjamin Roberts
http://www.onewedding.co.uk/wedding-dress/benjamin-roberts/br-2028/
mysle ze zdjecie nie odzwieciedla wizyrunku na zywo, jest przesliczna
grautacje dla wszytskich dziewczyn ktore juz wybralt ta jedyna i powodzenia reszcie w poszukiwanich
pozdrawiam
a ja wybralam sukienke z kolekcji Benjamin Roberts
http://www.onewedding.co.uk/wedding-dress/benjamin-roberts/br-2028/
mysle ze zdjecie nie odzwieciedla wizyrunku na zywo, jest przesliczna
grautacje dla wszytskich dziewczyn ktore juz wybralt ta jedyna i powodzenia reszcie w poszukiwanich
pozdrawiam
moją faworytką jest agora model 29-16, druga od lewej http://www.cymbeline.krakow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=10
niestety link bo nie nauczyłam się jeszcze wklejac fotek
dziś mierzyłam, wymaga kilku drobnych zmian tzn bez trenu i zabudowanym gorsetem przynajmniej z przodu ale to jest własnie to ;)
niestety link bo nie nauczyłam się jeszcze wklejac fotek
dziś mierzyłam, wymaga kilku drobnych zmian tzn bez trenu i zabudowanym gorsetem przynajmniej z przodu ale to jest własnie to ;)
Bardzo podobają mi się suknie białe z delikatnymi,kolorowymi dodatkami,np biel i jasna zieleń (oliwka)albo biel ze złotymi aplikacjami.Bo cała biała sukienka dla mnie jest trochę nudna i jednolita.Ostatnio nawet podoba mi się zestawieni bieli i czerni,ale tej czerni oczywiście w symbolicznej ilości:-)Wydaje mi się,że w białej sukni będzie mi niekorzystnie,jestem raczej córką młynarza-bledziuch.
Dziewczyny może się orientujecie po przymiarkach,jaki krój sukni,chodzi mi zwłaszcza o górę jest dobry dla dziewczyn,które mają dość mocno rozbudowane ramiona,mówiąc krótko i wprost,które mają szerokie bary:-)
Dziewczyny może się orientujecie po przymiarkach,jaki krój sukni,chodzi mi zwłaszcza o górę jest dobry dla dziewczyn,które mają dość mocno rozbudowane ramiona,mówiąc krótko i wprost,które mają szerokie bary:-)