Widok

Panny Młode 2010 - Wasze suknie ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Myślę że już pora również na taki wątek ;) Ja swoją pokażę jak inne się odważą hyhy :P

ZAPRASZAM :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piwonia!
Dziękuję! bardzo mi miło, już zwątpiłam, że jest fajna.
Kupiłam już ją w lipcu, ale tylko dlatego, że jestem tylko na święta w Polsce a potem przed ślubem. Jednak jak oglądam sukienki dziewczyn to zastanawiam się czy dokonałam właściwego wyboru. Wprawdzie lubię proste suknie bez falban bo jestem niska ( 150 w kapeluszu) i do szczupłych też nie należę - nie Jesteś sama.
Jeszcze raz dziękuję!
Hej Jasmina
Sliczna ta Twoja sukienka,
Pozdrawiam

mi też się podoba Twoja sukinieka:)
Jasmina zaletą Twojej sukni jest to, że zdjęcia katalogowe nie różnią się bardzo od zdjęć na żywo, to znaczy że wykonana jest z pięknego materiału który super wygląda w realu i na zdjęciach, na pewno będziesz pięknie w niej wyglądała! :)
jasmina - piekna sukienka..sama o niej mysle..mierzylam ja w salonie i bardzo dobrze sie w niej czuje..jest skromna a jednoczesnie ma cos w sobie..jednak ja do konca sie jeszcze nie zdecydowalam, wole poczekac na kolekcje 2010:)
dziękuję DZIEWCZYNY podniosłyście mnie duchu - naprawdę mi miło!!!!!!
a mozesz napisac ile dalas za ta sukienke?? bo ja mierzylam ja w salonie we wrzeszczu ale ceny nie pamietam
Nie kupiłam jej z salonu, odkupiłam od dziewczyny z forum. Stwierdziłam, że nie ma sensu kupować na mnie sukienki z salonu bo i tak nic z nią nie zrobię (może są niskie osoby, ale bardzo chude lub szczupłe, więc nie ma szans by ją sprzedać). Wpadła mi w oko na forum i kupiłam za 850 zł.
Hej

byłam w sobote w Starogardzie w salonie Alicja.
Suknie ładne i zadbane, nawet spora ilość, atrakcyjne cenowo, jak się kupuje egzemplarz pokazowy to jest rabat 1000 PLN
Panie bardzo miłe, ale przymierzyłam tylko 3 sukienki, gdyż nie było więcej w stylu hiszpańskim (a miałam wypisane ok 15 z kolekcji, które mają wypisane na stronie). Poniżej te 3 co mierzyłam. Paniom najbardziej podobałam się w sukni nr 1. Mi się najbardziej podobała nr 3. Ale to chyba jeszcze nie to... szukam dalej:)
1. image
2. image
3. image
W ALICJA? a bylsa moze w LADY M???
Roksana

nie pojechałam do Lady M bo po przejrzeniu dostępnych tam kolekcji stwierdziłam że nie ma tam nic dla mnie:(

Znalazłam na Allegro Galaxy Alabame!!! W Ketrzynie co prawda, ale jak bedzie mniej wiecej pasowac (czekam na maila z wymiarami od dziewczyny) to po nia jade:))
Cindirella piękna suknia :)

Ja już zgłupiałam jest tyle sukienek i codziennie podoba mi się coś innego :)

Czas wybrać się do salonów na przymiarki.

dziewczyny czy w salonach są już kolekcje 2010?
z tymi kolekcjami to róznie. byłam w sobotę w madonnie, agnes i mariecie i wszędzie były juz niektóre suknie z kolekcji 2010. Pytałam kiedy będzie więcej to dostałam odpowiedz że moze już w grudniu a napewno po nowym roku.
dzięki, ja nie upieram się, że muszę mieć suknię z 2010, ale może warto zobaczyć co będzie nowego. jest jeszcze tyle czasu....
Gosiek dzięki za wklejenie fotki :) piwonia a która suknia Twoja?
a to moja pieknośc:) odkupiona od jednej z forumek

image
jaka sliczna, akamara co to za model?

ja 19 grudnia ide do pierwszego salonu przymierzac;)
dziekuję, suknia z kolekcji Demetrios 2009 model 1383,

na pewno znajdziesz suknie dla siebie, suknie która będzie tą jedyną:)
mozna dostac oczoplasow tyle pieknych sukienek:):)
cinirella moim zdaniem to ty masz gust dziewczyno
do góry