Widok

Panny Młode 2012. Jakie suknie macie na oku?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam wielki dylemat co do sukni ślubnej nie wiem co jest teraz modne a wszystkie suknie które są na allegro bądź w ogłoszeniach w weselniku są już trochę nie modne gdyż zauważyłam że dziewczyny wystawiają suknie z baaardzo dużym opóźnieniem.

Co macie na oku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej :)

Ja byłam w salonie http://aspena.com.pl/ i tam kupiłam swoją wymarzoną suknie :):):):)

Z kolekcji 2011 za 1200zł cena bardzo mnie zaskoczyła byłam przygotowana na 3 tysiące:):):))
Ale jest naprawdę piekna :):):)

OD góry opięta u dołu sie rozchodzi delikatnie :)

Bajkowa:)

Dekolt klasyczny :)
Ja zamówiłam Monę. Jest piękna i oryginalna, nie to co większość w salonach: z piórkami, falbankami, koronkami,kokardkami i cekinami, beznadziejne szmatki prezentowane w salonach :)

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=mona&keywordType=any&page=0&pageSize=15&style=J1400

aha no i nie sugerowałam się modą( tak jak zwykle z resztą). Nie lubię wyglądać tak jak wszyscy.

A Ty co masz na oku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i tu jest problem chce suknie typu princessa ale jakoś żadna mi nie wpadła w oko a słyszałam że trzeba z dużym wyprzedzeniem zamawiać suknie w salonach podobno nawet 7 miesięcy.
Chciałabym coś naprawdę zjawiskowego w końcu najważniejsza sukienka w życiu! :)
Oczywiście,że najważniejsza :) Choć nie o suknie chodzi w samym ślubie. W Madonnie mi powiedziały, że najpóźniej powinno się zamawiać( jeśli nową) to 5 miesięcy przed ślubem.
No właśnie i tu wracamy do sukni moim zdaniem najpopularniejszej Angel Giovani.
To był HIT nie ma co mówić ale dlaczego tego hitu jeszcze żadna inna suknia typu princessa nie przebiła?
Sukienka jest piękna i bardzo duża a jednocześnie lekka. Mam wstążkę wrzosową
image
image
a skąd kupowałaś sukienkę, bo na stronię są piękne suknie a nie mogę znaleźć salonu...
Gosiulek a gdzie zamówiłaś swoją suknie???
Linek, swoją zamówiłam w Madonnie w Gdyni na Wielkopolskiej.
ta jest moja i mam ja już w domku ;) za 1400zł http://galeria.trojmiasto.pl/user/album/1633/
a ja mam ślub 26 maja i nie mam sukni. To bardzo źle?? jesli to prawda z tym 7 miesięcznym wyprzedzeniem, to chyba jestem spóźniona:P

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry