Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Rija

Rija a co wiesz na temat tego połączenia: ja-baran a moje kochanie-strzelec.A z ciekawości zapytam-interesujesz sie znakami czy piszesz to z jakiejs książki? pozdrawiam
Do Agusia1:

Związek Pani Wodnik z Panem Lwem może być harmonijny. Pani Wodnik jest osobą samodzielną, swobodną. Ma duże wymagania co do intelektu partnera. Pan Lew, jeśli pragnie zdobyć Panią Wodnik, musi stracić trochę swojego egocentryzmu i egoizmu, docenić oryginalność partnerki.
Do monalizka: Juz horoskop dla dwoch blizniakow byl pisany ;-)

Pani i Pan Bliźniak są doskonałą parą przyjaciół, jednak jeśli chcą tworzyć trwały związek, muszą wciąż podtrzymywać swoją wzajemną atrakcyjność. Wspólnota intelektualna, podobne zainteresowania i temperament - wszystko to łączy tę parę i daje solidną podstawę do budowania wzajemnej atrakcyjności i harmonii.
a Pani Ryba i Pan Panna? tego chyba jeszcze nie było :))
Do ouagadougou:

Jak dla wrażliwej i emocjonalnej Pani Ryby Pan Panna jest mało romantyczny i uczuciowy. Pani Ryba jest intuicyjna, Pan Panna rozumowy. Dwa światy, umysłu i serca. Podobne temperamenty i ustępliwość Pani Ryby mogą tworzyć podstawę dla wzajemnego porozumienia.
Czy można prosić dla Pani Panny i Pana Barana?
image
Dzięki :))..............hm, jakbym nas widziała. Ale funkcjonujemy na szczęście bez zarzutu już ponad 5 lat :))
heheh :)

ja tez poprosze ;-) pani- bliżniak pan- rak
Co mówią gwiazdy o nas: ja - koziorożec, moj Misio - byk ?
a my dwa strzelce :)))))))))
czyli według nas to szczęście do kwadratu
pozdrawiam
Do niunia:

Pani i Pan Strzelec są dla siebie idealnymi partnerami. Pasują do siebie pod każdym względem. Ze wszystkich możliwych (12x12=144!) kombinacji par, para Strzelców jest najbardziej dobrana seksualnie, intelektualnie, stanowią parę doskonałych kochanków i jednocześnie szczerze oddanych sobie przyjaciół.
Do dziob:

Panią Bliźniak i Pana Raka łączy kultura osobista. W innych dziedzinach różnią się diametralnie. Pan Rak jest domatorem i osobą uczuciową, lubi spokojne, ustabilizowane życie. Pani Bliźniak potrzebuje podniet i zmian, nie znosi nudy. W sferze seksualnej trudno się im zgrać, występuje różnica temperamentów. Związek wymaga wielkiego wysiłku i zrozumienia obu stron dla swojej odmienności.
ponad 100 horoskopow a swojego nie znalazlam:(moze przeoczylam?
RIJA...ja byczus a moj kochany lwiatko?
dzieki dobra wrozko:))
Do Ata:

Pani Panna i Pan Baran niewiele mają ze sobą wspólnego. Mamy w tym związku do czynienia z połączeniem chłodu z ogniem, co może przynieść efekt w postaci "ogrzania" chłodnej Pani Panny, ale Pan Baran jest mało cierpliwym partnerem. W Pannie Pan Baran może dostrzec jej zalety jako pani domu, osoby zaradnej i doskonałej gospodyni. Jeśli będzie wyrozumiała dla jego wybuchowego temperamentu i skłonności do przygód, mają szansę na małżeńską harmonię.
Do pola28: Alez prosze dobra kobietko....

Pani Byk i Pan Lew świetnie czują się na środku sceny, rodzi to pewne nieporozumienia. Pan Lew lubi imponować otoczeniu i ponosić związane z tym koszty (wydatki reprezentacyjne!), Pani Byk dąży w pierwszym rzędzie do materialnego zabezpieczenia rodziny. W sprawach domowych Pan Lew lubi być władcą i trzymać ster w ręku. Dla Pani Byk taka sytuacja jest nie do przyjęcia, a oboje niechętnie ustępują.
kurcze,duzo sie zgadza ale to ja powinnam byc ty LWIATKIEM:)))
Rija napisał(a):

> Do niunia:
>
> Pani i Pan Strzelec są dla siebie idealnymi partnerami. Pasują
> do siebie pod każdym względem. Ze wszystkich możliwych
> (12x12=144!) kombinacji par, para Strzelców jest najbardziej
> dobrana seksualnie, intelektualnie, stanowią parę doskonałych
> kochanków i jednocześnie szczerze oddanych sobie przyjaciół.

Rija,
to co napisałaś o Pani i Panu Strzelec zgadza się w 100 %
jesteśmy idealnymi partnerami, kochankami
oraz oddanymi przyjaciółmi,
a szczęście na stałe zadomowiło się
odkąd zamieszkaliśmy razem :))))))
pozdrawiam serdecznie
Rija tego chyba jeszcze nie bylo. Ja -baran a moj luby- strzelec.pozdrawiam
Ja Bliźniak a Marcin wodnik - tak w gwaizdach jest zapisane :))
do góry