Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rija... a ja ?
ja Panna
on Koziorożec
Do kropka3103:

Pani Baran i Pan Baran to związek idealny ale o charakterze zaczepno - obronnym. Walkę o dominację wygrywa zazwyczaj Pani Baran, z czym jej partner nigdy się nie pogodzi. Jeśli On bierze górę - wówczas Pani Baran odchodzi. Związek niezwykle trudny ze względu na upór obu stron.

Ale fajnie macie ;-) Pozdrowionka
ja rak, on strzelec
Do Pomaranczki: ;-)

Pani Panna jest doskonałą partnerka dla stabilnego i zrównoważonego Pana Koziorożca. Wyrozumiały i spokojny, mocno stąpający po ziemi Pan Koziorożec doceni rozsądek, oszczędność i trzeźwość umysłu Pani Panny. Wprawdzie wybuchów namiętności w tym związku nie należy się spodziewać, ale może być udany i trwały.
dziękuję bardzo :)
Do mimi:

Pani Rak i Pan Strzelec mają różne usposobienia. Pani Rak, przewrażliwiona i delikatna, może czuć się przy dynamicznym i niespokojnym Panu Strzelcu zagubiona. Pan Strzelec potrzebuje swobody, wolności i niespecjalnie się przejmuje domowymi ambicjami partnerki. Oboje muszą wykazać dużo dobrej woli.
a u nas ja-Waga,mój misiek-strzelec:)
Ja PANNA a mój narzeczony też PANNA :)))))

:)
Do czarna:

Panią Pannę i Pana Pannę wszystko, prócz logicznego umysłu, co powinno łączyć, dzieli. Przeszkodą jest słaby seksualizm obojga. Lubią też krytykować i wszystko wiedzieć najlepiej, mieć licencję na jedyną słuszną rację. Mimo, że każde z osobna ma wiele zalet, razem mogą tworzyć nudny i kłótliwy jednocześnie związek. Oboje wartościowi i wspaniali, ale nie dla siebie.
Do Rija. A teraz podaj nr. konta i skasu wszyskich po dyszku za te wrozby:):):) ale bedziesz zarobiona:):):)
ja - skorpion
on - koziorozec

Do ds:

Panią Skorpion z Panem Koziorożcem łączy pracowitość, zmysł praktyczny, domatorstwo. Pan Koziorożec jest stały w uczuciach i wierny, nie da partnerce powodu do zazdrości, również dlatego, że ma wysoką samoocenę i nie musi potwierdzać swojej atrakcyjności poprzez związki z innymi kobietami. Pani Skorpion, żeby mieć pełną satysfakcję w związku musi stawiać wysokie wymagania partnerowi o nieco spokojniejszym temperamencie.
Do aleksad:

Pani Waga i Pan Strzelec są podobni do siebie w radości życia, żywiołowości. Pani Waga kocha zmiany, podobnie jak Pan Strzelec nie jest drobiazgowa. Pomysłowość entuzjazm i swoboda Pana Strzelca, to jest to, co tygryski (Panie Wagi oczywiście) lubią najbardziej. W sferze seksualnej są równie zgodni.
hmmm.... pomysle, pomysle !!! ;-) zartuje oczywiscie

Cala przyjemnosc po mojej stronie! Buziaki
Hej hej, no niezly wątek, gratuluje współpracy dziewczynki :))
Rija, to może jesczze ja, co?
Ja-PANNA, On-WAGA

dzieki z góry!

Dziękuję Rija:)
Pani Panna a Pan Baran?
image
Rija - wrozko;)

A co Ty na to
ja: Byczyca a moj ukochany: Blizniak...
Witam, a oba blizniaki mozna poprosic? :). Wszedzie nam pisza wszystko co zle, a my bardzo szczesliwi jestesmy, no i juz po slubie :).
do góry