Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Mila9:

Pani Panna i Pan Waga słabo ze sobą harmonizują. Nie są dla siebie atrakcyjnymi kochankami, Pani Panna jest chłodna, Pan Waga gorący. Pani Panna spełnia się przy układaniu, porządkowaniu, sprzątaniu, pouczaniu. Pan Waga jest typem salonowego lwa, potrzebuje towarzystwa i przestrzeni. Trudno im zrozumieć swoje, jakże odmienne światy.
Do Beti:

Pani i Pan Bliźniak są doskonałą parą przyjaciół, jednak jeśli chcą tworzyć trwały związek, muszą wciąż podtrzymywać swoją wzajemną atrakcyjność. Wspólnota intelektualna, podobne zainteresowania i temperament - wszystko to łączy tę parę i daje solidną podstawę do budowania wzajemnej atrakcyjności i harmonii.
hej, jestem z pod znaku raka, kocham słońce, ciepłą plaże oraz jasienne bieszczady.Czy nasze przeznaczenie jest zapisane w znakach zodiaku, czy poprostu to nam się tylko wydaje.To co zrobimy w życiu to chyba tylko zależy od nas samych i osób nas kochających.
pozdrawiam.http://www.acropolis.com.pl
Hej, ale to chyba nie bardzo w temacie!
Wielkie dzieki :) to natchnelas mnie nadzieja ;).
hej a ja -baran a A.-lew co jest o nas?
My też : ja panna on waga. Nic a nic horoskop sie nie zgadza.

Do anikia:

Panią Baran z Panem Lwem łączą podobne temperamenty, upodobania i życiowe cele. Oboje lubią błyszczeć, być w centrum uwagi. Silny i zdecydowany, pełen inicjatywy i kochający uroki życia wielkoduszny Lew jest wymarzonym partnerem dla pani Baran. Tylko Lwu Pani Baran jest skłonna ustąpić, szanując jego indywidualność. Lew również umie docenić siłę partnerki.
prawie tak jest tylko zawsze ja jestem góra prawie hihi
ja bliźniaki, a mój koziorozec...

Rija!

A my:
Ja: Byczyca a moj Krzys: Blizniak
ja byk a moje jedyne:) rybki:)
Hej Rija!
Ja Koziorozec, a moj maz Rybka!Co nam gwiazdy mowia?
Pozdrawiam
A my dwa wodniki.

Rija proszę o kilka zdanek:)jeśli oczywiście masz chwilke:)pozdrawiam gorąco
Do monia:

Pani Byk i Pan Ryba mogą być doskonała parą. Pani Byk uparta, Pan Ryba ustępliwy, oboje cenią stabilizację i życie rodzinne. Łączy ich brak wybujałych ambicji i niechęć do zmian, a zwłaszcza zmiany partnera. Również w sferze seksualnej mogą osiągnąć harmonię. Pani Byk jest w tym związku stroną bardziej aktywną, co odpowiada jej temperamentowi.
Do Anna1:

Pani i Pan Wodnik stanowią świetną parę. Pan Wodnik zdobędzie partnerkę błyskotliwym intelektem i oryginalnością. Pani Wodnik, równie inteligentna, doceni niebanalnego partnera. Oboje nie przywiązują żadnej wagi do powszechnie uznanych i stosowanych norm społecznych, religijnych, konwenansów. Niechętnie legalizują związek, są wolni od jakichkolwiek ograniczeń natury formalnej. Jeśli powstają między nimi konflikty, to tylko po to, aby wnieść urozmaicenie w ich życie. Doskonały związek.
U nas sie zgadza. Dziękuje bardzo

dziekuje:)troszke sie zgadza a troszke nie:)z tymi ambicjami i zmianami w zasadzie tylko nie;)dziękuje
To prawda. Strzelce i ryby bardzo się różnią ale my już ze soba prawie 6 lat jesteśmy i jest dobrze. Czasem walą pioruny ale się kochamy. Jesteśmy swoimi przeciwieństwami, a przeciwieństwa się przyciągają. Więc niech gwiazdy mówią co chcą.
Pozdrowionka

do góry