Widok
~ asaka - salon Satori na osiedlu Bajkowym i fryzjerka Agnieszka. Czesała mnie na rodzinną imprezę. Powiedziałam, że fryzura nie może być sztywna i wyglądająca jak hełm. Sama jest zwolenniczką lekkich fryzur. Uczesała mnie bardzo ładnie, fryzura wytrwała tańce ze wszystkimi "wujkami" i to w stanie nienaruszonym. Chociaż nie powiem - podchodziłam nieufnie do fryzury, gdy zobaczyłam, że moja grzywka jest tak luźno podpięta na bok. Mówiłam, że na pewno nie wytrzyma i chyba trzeba więcej wsuwek lub lakieru. Agnieszka powiedziała, że na pewno wytrzyma. I wytrzymała ;)
Witaj Asaka,
ja mam ślub cywilny w sierpniu 2014, więc w kwestii wystroju kościoła Ci nie pomogę. Co do fryzjera, to zamierzam zarezerwować sobie termin w Salonie Efekt na Górkach (u p. Ani), który ma dobre opinie. Jak będzie - przekonam się podczas czesania próbnego. Zastanawiam się też, czy nie spróbować próbnego czesania u p. Justyny Nibus z Rokitek, która również ładnie upina włosy i jest stosunkowo niedroga.
Kto będzie Ci robił makijaż? Ja wciąż jeszcze się nie zdecydowałam, ale rozważam p. Karolinę Janusz (Caroline)oraz Sylwię Szulc (z salonu Efekt). Czy słyszałaś o którejś z nich?
ja mam ślub cywilny w sierpniu 2014, więc w kwestii wystroju kościoła Ci nie pomogę. Co do fryzjera, to zamierzam zarezerwować sobie termin w Salonie Efekt na Górkach (u p. Ani), który ma dobre opinie. Jak będzie - przekonam się podczas czesania próbnego. Zastanawiam się też, czy nie spróbować próbnego czesania u p. Justyny Nibus z Rokitek, która również ładnie upina włosy i jest stosunkowo niedroga.
Kto będzie Ci robił makijaż? Ja wciąż jeszcze się nie zdecydowałam, ale rozważam p. Karolinę Janusz (Caroline)oraz Sylwię Szulc (z salonu Efekt). Czy słyszałaś o którejś z nich?
szukam dobrego fryzjera z Tczewa, zależy mi na lekkim, luźnym upięciu - nie sztywny kok. Mam też problem z wystrojem kościoła NMP w Tczewie. Czy są jakieś osoby, firmy, które się tym zajmują, może ktoś kogoś polecić? Zależy mi na skromnej dekoracji, ale z żywych kwiatów :) Ślub już na początku sierpnia:)
Zapraszam do odwiedzenia strony http://www.centrumslubu.com.pl