Widok

Panny młode z Tczewa

Kobietki moje kochane-Panny młode ze Starogardu mają swój wątek więc my też załóżmy swój. Pochwalcie się jaki macie termin, salę, zespół itd. a potem rozmowa powinna się jakoś rozkręcić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy zadna dziewczyna z Tczewa nie planuje obecnie zamazpojscia???
hej:) tu mało kto zaglada z Tczewa i nie mam pojecia dlaczego..nie maja potrzeby albo nie wiedzą o tym forum?
a Ty kiedy masz ślub i co juz załatwiłaś?
Dj Mirosław i Wodzirej Radosław

Tczew i Trójmiasto

608 698 628
http://www.mlodewilkidj.pl

Zapraszamy na zabawę karnawałową w Villi Leśne Ustronie w Lubiszewie k/ Tczewa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja wlasciwie dopiero zaczynam planowanie. Wybralismy termin 28/07/2012 bo tak nam pasowalo chodziaz w nazwie miesiaca nie ma "R". Salę już zamówiłam chociaż jak pewnie wiesz w Tczewie nie ma zbyt duzego wyboru tymbardziej jezeli robi sie wesele na wiecej niz 120 osob. Teraz jestem na etapie szukania zespolu. I jakos tak nie moge sie zdecydowac. Ja wolalabym jakis zespol grajacy na zywo (gitarki i te sprawy) ale zdaje sobie sprawe ze starsza czesc gosci woli bawic sie przy disco polo i spiewac piosenki biesiadne. A Ty droga Hano na jakim etapie jestes?
jestem juz męzatka:) zaglądam tu raczej zawodowo i traktuje to jako kontrole rynku:)
a jaka wybrałas salę? i w jakim kościele będziesz miała ślub?
Wesele urzadze w Romie w Tczewie-właśnie są w trakcie budowy rozbudowy, nowa sala ma pomiescic do 200 osob. A co do Koscioła to chyba wybiore Fare pw. Podwyzszenia Krzyza Sw. Od dziecka wiedzialam, ze tam odbedzie sie moj slub, uwielbiam mroczny klimat tego kosciola. A w jakiej branzy pracujesz-dekoracje? skoro jestes juz "po" to moze jestes w stanie doradzic cos w kwestii doboru zespolu?
Co do Romy to mam nadzieje że własciciel zrobi tam zmiany o jakich z nim rozmawiałam:)) i dla par bedą spore mozliwosci jesli chodzi o dekoracje..ale zobaczymy co z tego wyjdzie:) Fara jest Ok ale jesli bedziesz chciała miec jakies inne dekoracje niz to co robia siostry to zapomnij bo proboszcz zarzadził ze nikt inny nie ma prawa robic tam wystroju...wiec musisz zgodzic sie na to co tam juz jest...jesli chodzi o zespól to nie mam pojecia a mój ślub był dawno temu:)
i jestem z branzy florystycznej:)
Hejka. Ja mialam w sierpniu wesele w Romie i moge naprawde polecic, jest super, poza tym ze przy duzych upałach troszke klima nie działa.
Z zespolów to ja miałam zespol z Tczewa moze mało znany ale dawali czadu i grali piosenki dla starszych i młodszych (MegaTon) poprostu jak dla mnie rewelacja.
Jak bedziesz chciala zamawiac tort to ci moge polecic super cukiernika z tczewa co robi super torty , wstawilabym tu zdjecie mojego ale jakos mi nie wychodzi, jak bedziesz chciala to wysle ci foto na meila.
karolcia a daj namiary na tego cukiernika i moze jakies fotki
Nie ma lepszej sali, jedzenia, obsługi i miejsca niż Villa Leśne Ustronie w Lubiszewie k.Tczewa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tez zastanawiałam sie nad ta sala, ale niestety pierwszy wolny letni termin mieli na 2013. A ja jestem juz troche za stara zeby czekac do 2013.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A o jakich zmianach Ci mowil? Ja nie mialam jeszcze okazji sie z nim spotkac, bo zarabiam kase na to moje wesele za granica i jak na razie wszystko zalatwia moja mama, albo rezerwuje telefonicznie. Slyszlama tylko ze sala ma pomiescic nawet do 200 osob.
Z tym kosciolem to mnie troche zaskoczylas, znam proboszcza i nie wiedzialam ze tak rygorystycznie podchodzi do sprawy wystroju, troche mnie to zastanawia, ciekwe jak bedzie z oprawa muzyczna mszy-czy tez moge tylko skorzystac z ich organisty czy moge zamowic wlasny zespol. Jak bedzie tak jak mowisz to musze powaznie zastanowic sie czy nie wybrac NMP na Suchostrzygach-przynajmniej bo ślubie bedziemy mieli blizej do Romy;-)
Ojej to ja tez bardzo prosze oo fotke i namiary? A ciasta kupowaliście w cukierni, czy piekła Wam jakaś prywatna osoba?
Sala ma byc jaśniejsza i ma byc mozliwosc wieszania dekoracji pod sufitem(do tej pory nie było) i inne mam nadzieje zmiany,które beda i dla mnie i dla par młodych korzystne.
Jesli chodzi o Farę to niestety ale tak do tej pory było i watpie ze to się zmieni...była rozmowa z siostra i zobacze czy cos to da..w zeszłym roku miałam kilka par które skarzyły sie na taki przymus ale nic nie udało im sie zmienic..w kościele na Suchostrzygach tez sa jakies układy ale jaki jest ich rozmiar bede wiedziała w tym roku.
aku wyslalam ci fotki na meila.
a tak wogole jak bedziecie mialy jakies pytanka to piszcie na meila karolcia475@wp.pl
witam.
moje wesele odbędzie się 23.07.2011r.
sala-zajazd słoneczny Tczew
zespół Best ze stg
kamera i foto- foto Henning

Pozdrawiam :D
a juz masz wszystko załatwione czy cos ci jeszcze zostało??
Ja mogę zaprosić na makijaże, profesjonalnie, z dojazdem do domu, zostało jeszcze kilka wolnych terminów, zdjęcia oraz kontakt na http://www.annaolejnik.com
do góry