Widok

Panny młode z Tczewa

Kobietki moje kochane-Panny młode ze Starogardu mają swój wątek więc my też załóżmy swój. Pochwalcie się jaki macie termin, salę, zespół itd. a potem rozmowa powinna się jakoś rozkręcić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na pewno uderzę na starogard, cenowo bedzie raczej najlepiej... poza tym plan B to wejherowo, taki salon KB, siostry tam dwie pracuja krawcowe i maja normalne ceny... poleciła koleżanka mi sprzed 2 lat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam pytanko, gdzie szukacie tej wymarzonej, jedynej sukienki?w tczewie, trojmiescie, czy raczej starogard, a moze malbork i elbląg? bo ja we wrzesniu planuje zacząc się rozglądac i nie wiem który kierunek obrac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
też słyszałam o tej kwiaciarni na Bema, czy ktoś korzystał z jej usług??
ceny w zajeździe słonecznym 145-160zł maxymalnie +10%
narazie naliczylismy ok 100 gosci ale mam nadzieje ze zmiescimy sie w 80 :]
jest tez pracownia ślubna na ul.Bema i jest tez strona www
Mi polecono kwiaciarnie na ul.Hallera tam w tym pasażu co jest sowa, nie wiem jak ta kwiaciarnia się nazywa"ada", "ida" coś takiego krótkiego :)i jak byłam tam porozmawiać z Panią o bukietach to fajnie doradzała
Dziewczyny a jaka kwiaciarnie byscie polecaly?pomozcie musze na dniach zamowic wiazanke a nie mam pojecia z ktorej:(podobno Panie z tej na Kubusia Puchatka robia piekne
Do sukienki princessy wybrałabym drugi, albo trzeci bukiet. Pierwszy nie wiem czemu kojarzy mi sie z prostymi, skromnymi sukienkami. Ale wszystkie 3 sa piekne. Kurcze dziewczyny, nie mogę sie doczekac zdjec i relacji z Waszych slubow- moj jest dopiero w przyszlym roku dlatego chetnie wyciagne wnioski z Waszych doswiadczen.
Natala32 dziś można wiekszość załatwic emailem i nie trzeba biegać, nawet dobór bukietu- tak wstępnie:) a reszte spraw załatwia się na miejscu:)są formularze ślubne które się wypełnia co zaoszczędza sporo czasu:)
ten drugi jest bardzo ładny.Ja chciałabym też coś w tym stylu, no ale zobaczymy co mi kwiaciarka doradzi. Jakoś nie mam czasu żeby się do niej wybrać.
Agala- widzę że mamy ślub w tym samym dniu.
Natala32 trudno jest doradzić jaki wybrać bukiet,jak widzimy tylko sukienkę, ponieważ też musisz dobrać sobie bukiet do swojej figury, ja jestem niska i drobnej budowy,a sukienkę mam princessę, więc zdecydowałam się na bukiet "berło" teraz waham się między 3, które znalazłam

1. image

2. image

3. image
Natala32 najlepiej doradzi osoba która będzie wykonywała bukiet i reszte dekoracji.Trzeba zobaczyć Ciebie i odpowiednio dobrac kolor i kształt tak aby Tobie to też pasowało i abys ślicznie wygladała.
image

Uploaded with ImageShack.us

Moja sukienka :) Zastanawiam się teraz jaki bukiet do niej dobrać.
http://www.planujemywesele.pl/19096-this-time
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zespół This Time ze Starogardu Gd.
Nowy, ale godny polecenia.Wszyscy mają doświadczenie.
muzyka 100 proc na żywo - repertuar dopasowany indywidualnie.
Każdy gatunek muzyki, coś dla starszych i młodszych, własne aranże..
Skład 3 osobowy - klawisze - gitara elektryczna -2wokale
Ludzie dla których muzyka jest jak powietrze :)
Cena nie daje po kieszeni.. wesele 1900 zł , poprawiny 600 zł
tel . 517-180-759
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej- ja tez mam na czerwiec 2012 i rowniez chce zajazd sloneczny ale jeszcze sie nie zdecydowalam. Na ile bedzie twoje wesele i ile to mniej wiecje cie kosztuje- musze wybrac pomiedzy Slonecznym, Gregorem a Roma. Prosze doradz.
oni mają swoją stronę także możesz sobie zerknąć na zdjęcia... my mamy ich także jako kamerzystę na ślubie także nie wiem ile za same zdjęcia chcą... najlepiej podejść do nich i się zorientować...
Hej! witajcie. Ja mam termin 27 sierpnia.

Sala - Pod Orłem w Tczewie. Zespół z okolic Sztumu.
Jestem na etapie szukania fotografa. Czy któraś z Was moze jakiegoś polecić - dobrze gdyby był z trochę tańszej półki.

Natala32, oglądałaś jakieś zdjęcia z Henniga? Możesz polecić? a jaką masz cenę?

Również gorąco pozdrawiam ;-)
oo .... brat powiadasz:) chętnie bym sobie obejrzała jakiś skrót z wesela z ich udziałem :)
Slyszałam o tym, że tylko siostry mogą dekorować, ale jeszcze się dokładnie nie dopytywałam:]
do góry