Widok
Witam Was Tczewianki!!Jestem ze Starogardu i mam nadzieje ze w kilku kwestiach bede mogla wam pomoc lub podpowiedziec.Jestem mezatka od pol roku i tez zmagalam sie z tymi przygotowaniami do tego pieknego dnia.Dziewczyny toche zadziwiaja mnie te ceny zespolow,to masakra jakas.Mialam na weselu zespol An Pol z Trabek Malych na poprawinach rowniez placilam naprawde niedrogo w porownaniu do innych zespolow o ktorych tutaj piszecie.Zespol spisal sie rewelacyjnie a nagrania ktore maja na swojej stronce odbiegaja od wystepu "na zywo".Naprawde zespol godny polecenia.Repertuar dostosowany do kazdej kategorii wiekowej!!!
my ich braliśmy w ciemno, tylko z polecenia dobrego znajomego, widzieliśmy fragmenty wesel na spotkaniu z Panem Tomkiem, a i tak się strasznie bałam, jak się zespół sprawdzi i powiem Ci, że się nie zawiodłam, a jestem dość wymagająca :P
na naszym filmie słychać jedynie kilka kawałków granych przez zespół, ponieważ chcieliśmy bardzo kompaktowy film, więc jest dużo skrótów z innym podkładem muzycznym i myślę, że niewiele by Ci dało obejrzenie go, ale jakby co, to pisz na priva, będziemy kombinować ;)
na naszym filmie słychać jedynie kilka kawałków granych przez zespół, ponieważ chcieliśmy bardzo kompaktowy film, więc jest dużo skrótów z innym podkładem muzycznym i myślę, że niewiele by Ci dało obejrzenie go, ale jakby co, to pisz na priva, będziemy kombinować ;)
No nasluchalam sie troche o tym DeTe, podobno sa niezli,ale nie moge znalezc nikogo kto pozyczylby albo pozwolilby mi przegrac swoja plytke z wesela. A siedzac za granica nie mam mozliwosci jezdzic po ludziach i zespolach. Wyslalm do nich nawet moja mame,pokazali jej kilka fragmentow ale co z tego skoro ja tego nie widzialam. Kurcze ciezko jest wybrac zespol opierajac sie tylko na opiniach innych, a jeszcze trudniej namowic kogos do udostepnienia nagrania ze swojego wesela.
No mi tez niestety wydaje sie troche za drogi-wiem ze na zespole nie powinno sie oszczedzac ale dla mnie do przyjecia wydaje sie koszt do 4000 tys. Nie wyobrazam sobie zeby zespol kosztowal mnie 6000 za zsamo wesele.A znacie cos troche tanszego z Tczewa lub Starogardu ale porownywalnie dobrego do The Best? Natala a w ktorym kosciele bierzes slub? I skad kupilas ciasta na wesele?
Ja mogę zaprosić na makijaże, profesjonalnie, z dojazdem do domu, zostało jeszcze kilka wolnych terminów, zdjęcia oraz kontakt na http://www.annaolejnik.com
Sala ma byc jaśniejsza i ma byc mozliwosc wieszania dekoracji pod sufitem(do tej pory nie było) i inne mam nadzieje zmiany,które beda i dla mnie i dla par młodych korzystne.
Jesli chodzi o Farę to niestety ale tak do tej pory było i watpie ze to się zmieni...była rozmowa z siostra i zobacze czy cos to da..w zeszłym roku miałam kilka par które skarzyły sie na taki przymus ale nic nie udało im sie zmienic..w kościele na Suchostrzygach tez sa jakies układy ale jaki jest ich rozmiar bede wiedziała w tym roku.
Jesli chodzi o Farę to niestety ale tak do tej pory było i watpie ze to się zmieni...była rozmowa z siostra i zobacze czy cos to da..w zeszłym roku miałam kilka par które skarzyły sie na taki przymus ale nic nie udało im sie zmienic..w kościele na Suchostrzygach tez sa jakies układy ale jaki jest ich rozmiar bede wiedziała w tym roku.
A o jakich zmianach Ci mowil? Ja nie mialam jeszcze okazji sie z nim spotkac, bo zarabiam kase na to moje wesele za granica i jak na razie wszystko zalatwia moja mama, albo rezerwuje telefonicznie. Slyszlama tylko ze sala ma pomiescic nawet do 200 osob.
Z tym kosciolem to mnie troche zaskoczylas, znam proboszcza i nie wiedzialam ze tak rygorystycznie podchodzi do sprawy wystroju, troche mnie to zastanawia, ciekwe jak bedzie z oprawa muzyczna mszy-czy tez moge tylko skorzystac z ich organisty czy moge zamowic wlasny zespol. Jak bedzie tak jak mowisz to musze powaznie zastanowic sie czy nie wybrac NMP na Suchostrzygach-przynajmniej bo ślubie bedziemy mieli blizej do Romy;-)
Z tym kosciolem to mnie troche zaskoczylas, znam proboszcza i nie wiedzialam ze tak rygorystycznie podchodzi do sprawy wystroju, troche mnie to zastanawia, ciekwe jak bedzie z oprawa muzyczna mszy-czy tez moge tylko skorzystac z ich organisty czy moge zamowic wlasny zespol. Jak bedzie tak jak mowisz to musze powaznie zastanowic sie czy nie wybrac NMP na Suchostrzygach-przynajmniej bo ślubie bedziemy mieli blizej do Romy;-)