Widok

Państwowe przedszkole Zaspa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku ze zbliżająca się rekrutacją dzieci do przedszkola, zaczynam szukać jakiegoś dla mojej córy na Zaspie.

Wiem o trzech przedszkolach
na Dywizjonów 303
na Burzyńskiego oraz Ciołkowskiego ( nie jestem pewna czy na Ciołkowskiego to Państwowe )

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tych przedszkoli, bądź podpowiedzieć jakieś fajne na Zaspie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przedszkole 63 - nie polecam

Nie mam miłych doświadczeń, codziennie muszę walczyć z dziećmi żeby pójść do pracy. Paniom zdarza się krzyczeć na dzieci. Sama byłam świadkiem w 2014 jak dwie panie z najmłodszej grupy, trzylatka wyciągały siłą z sali żeby go ukarać. Dziecko trzymało się rączkami za framugę a a dwie Panie wypychały (wyszarpywały) go z sali. Reszta dzieci siedziała jak zahipnotyzowana ze strachu. Jak owe panie mnie zobaczyły, przestały ciągnąć malca dorzucając zdawkowe "siadaj z dziećmi, ale żeby mi to było ostatni raz". Jedna z Pań podeszłą do mnie później i zaczęła się tłumaczyć jaka to była wyjątkowa sytuacja i że dziecko jest niegrzeczne, a rodzice wiedzą i się zgadzają na karanie..... OPADŁY MI RĘCE ... niestety dyrektorce nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ojej Panie musiały ukarać rozwydrzonego g*wniarza. Potem rośnie nam pokolenie które tylko głaskać po główce. Sam mam syna 6 i 9 lat i uważam że przedszkole/szkoła to drugie miejsce po domu gdzie dziecko powinno uczyć się zachowywania i być ewentualnie karane za bycie niegrzecznym. Ale nowocześni rodzice wolą dać cukiereczka i tablet w rączki by siedziało cichutko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Otóż, ja OSOBIŚCIE polecam przedszkole nr 63, najlepiej spędzone chwile życia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmmm moja córka chodziła do przedszkola 63 w latach 2010-2013 i mam wrażenie że czytam o innej placówce...
Ona była zachwycona... Mnóstwo zajęć dodatkowych, przemiłe Panie które spotykamy do tej pory.
Jedzenie rewelacyjne... Nigdy nikt ma dzieci nie krzyczał!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dyrektorka JEST cudowna Jak tak mozna pisac jezeli Pani corka byla tylko kilka tygodni. Wszystkich Pani tam sa swietna Fajna cudowna . Kazdego przedszkola zbieraja pieniadze.
Jak mozna tak mowic nie samowita. To nie prawda Przedszkola 63 jest tez super i najtanie

Podbijam temat. Też jestem ciekawa opinii. Mnie najbardziej interesuje 88 i 66.
do góry