Widok

Państwowe przedszkole Zaspa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku ze zbliżająca się rekrutacją dzieci do przedszkola, zaczynam szukać jakiegoś dla mojej córy na Zaspie.

Wiem o trzech przedszkolach
na Dywizjonów 303
na Burzyńskiego oraz Ciołkowskiego ( nie jestem pewna czy na Ciołkowskiego to Państwowe )

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tych przedszkoli, bądź podpowiedzieć jakieś fajne na Zaspie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na pilotow rok temu w jednym bylam zachwalanym
nie pamietam nazwt chyba 66 - tam kolo nowych blkow gorskiego

na startowej tez jest

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam przedszkole na Pilotów 15 ,fajne panie ,organizacja przedszkola.
Przedszkole obok na Startowej jest 50/50.
Ja jestem na nie ,ale nie jestem obiektywna.
Państwowe również jest na Dywizjonów lub Bajana (nie jestem pewna
adresu) vis a vis poczty na Dywizjonów 303, jest 70% na tak dla mnie.
Koło ETC jest przedszkole ze szkołą społeczne. Tu też 70% na tak.
Sprawdźcie opinie na trojmiasto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasia, na pewno nie na Pilotów, stanowczo odradzam (nr 63)
dobre opinie od mam z piaskownicy są o przedszkolu 66 na startowej
Moja córcia chodzi do przedszkola nr 66 na startowej i mogę polecić z czystym sumieniem. Świetne panie, do tego codziennie przez 5 godzin dziennie jest z dziećmi lektorka angielskiego. Ja polecam.
Ja też zdecydowanie nie polecam Przedszkola nr 63 na ul. Pilotów. Beznadziejna dyrektorka, zbierają pieniądze na wszystko (nawet na dywan). Dziecko się nudziło w tym przedszkolu. Natomiast mogę również polecić Przedszkole nr 66 na ul. Startowej. Córka chodziła tam 2 lata z rzędu w okresie wakacyjnym i była zachwycona, Panie kontaktowe, potrafią zająć dzieci:)
oooo i ja wlasnie o 66 mowilam

raz tam bylam gadalam z dyr i mile wrazenia

mój synek chodzi do przedszkola nr 63 i jestem mega zadowolona. Prawda,że dyrektorka do bani, zły organizator, nie umie sie wysłowić,ale za to panie w grupach są the best, My chodzimy do 3latków i nie ma z niczym problemu. Panie super czas organizują, mój synek zadowolony, chętnie chodzi, uczy się wierszyków,piosenek. Nie powiedziałabym,aby był znudzony.
A dyrektorka cóż... na szczęscie ona nie prowadzi rzadnej grupy i nie długo ma się zmienić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
rybkagd al ile placisz miesiecznie i za ile godzin ??

ja mam 3 godziny(każda po 2,3)+ 6zł za wyżywienie i 30 zeta na radę rodziców. Wychodzi 280-290 miesięcznie. Tylko,ze my nie chodzimy jeszcze na rzadne zajęcia dodatkowe
Stach ma za miesiąc pójść do tego na Ciołkowskiego, jest prywatne.
Opłata ma być ok. 700 złotych z wyżywieniem i zajęciami dodatkowymi.

Byłam tam na dniu otwartym, bez wielkich rewelacji, ale też nie ma się do czego przyczepić. Wszystko niemal jak w porządnym państwowym przedszkolu, panie miłe i fachowe, dzieci z nimi związane pozytywnie. Opinia piaskownicowych mam i babć pozytywna. Reszta wyjdzie w praniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja w przedzkolu nr 63 za grupę angielską płaciłam ok 700 zł (codziennie 5 godzin angielskiego). Z tymże moja miała 4 godziny dziennie płatne, rytmika i logopeda. Także sporo jak za państwowe przedszkole i to jeszcze takie do bani.
Tak jak ze żłobka na Zaspie i teraz ze szkoły jestem zadowolona, tak tego predszkola nie polecam nikomu.
dziewczyny bo ja juz sie zakrecilam.Ktore to 66 a ktore 63?To obok blokow gorski to jakie?
Mój syn chodził rok do tego na Pilotów, potem zrezygnowaliśmy z niego. Wiedzieliśmy, że może nie dostać się do innego, ale już woleliśmy nawet do prywatnego go dać. Na Pilotów nie chciał chodzić, a poza tym mieliśmy dużo zastrzeżeń. Zdecydowanie odradzam, okropne rzeczy się tam dzieją. Tzn. tak było 3 lata temu, nie wiem, jak teraz.
Teraz chodzi 3 rok do tego na Dywizjonów i jest naprawdę super.
Na Burzyńskiego i Ciołkowskiego nie wiem.
Jeszcze jest Trzynastka, mój syn tam chodził przez wakacje ostatnie 2 lata. Myślę, że jest ok, on był zadowolony. Ale to za krótki okres czasu, więc pewności nie mam.
Dziewczyny dziękuję, to dla mnie ważne informacje.
Jeszcze mi zależy na informacji na temat przedszkola na Burzyńskiego. Kiedyś słyszałam opinie rewelacyjne, nie wiem jak jest teraz, ale w takim razie mamy już wybrane trzy przedszkola do których będziemy się próbować dostać :)

Budzyńskiego, Dywizjonów, Startowa

A jak jest z rekrutacją ? Bo słyszałam, że na Przymorzu dość łatwo się dostać do przedszkoli.
Kasia z własnego Dominikowego doświadczenia Dywizjonu stanowczo odradzam :( Na ciołkowskiego przedszkole jest prywatne o ma soją szkołę podstawową. Na Burzyńskiego polecam ( tyle co z opowiadań przyjaciółki) i jeszcze na Zaspie albo Pilotów albo Startowa takie dwujęzyczne polecam też z opowiadania przzjaciółki.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak to jest z przedszkolem na startowej?Bo jakies 2 lata temu tam pytalam to babka mi powiedziala ze oplata wynosi 600zl,bo to przeciez przedszkole dwujezyczne!Czy to faktycznie tak jest?
No właśnie gdybyście mogły napisać ceny przedszkoli na Zaspie :)
Kasiu31 z przedszkolem na startowej chyba faktycznie tak jest. Koleżanka ma tam synka i mówi, że płaci porównywalnie do przedszkoli prywatnych.
A cena przedszkola na ciołkowskiego jest podobna.
Będę dzisiaj tam dzwoniła i sie dopytywała to dam tobie znać :)
http://nasza-szkola.edu.pl/index.php/przedszkole/o-nas/

tu masz kasiu napisane ceny w przedszkolu na Ciołkowskiego
do góry