Widok

Papierek

Papierek

Mierni ludzie, mierne pomysły,
Mierne rozmowy, mierne potrzeby.
Miernota i ból. Radość i przyjemność.
Klątwa wszechświata. Miłość człowieka.
Po co nam kłamstwa!
Po co nam słowa!
Żyjmy chwilą, miłymi przeżyciami.
To one dają szczęście. Względne pojęcie.
Ptaszki na niebie. O, martwa mewa.
Rybki w akwarium. O, śnięta ryba.
Wszędzie jest ból i cierpienie!
Zmieńmy świat! Podnieś papierek!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miasto nad morzem. Morze nad miastem.

Miasto nad morzem. Morze nad miastem. Może. Prosze spojrzeć, z lewej barokowy ołtarz, z prawej, barokowy nieołtarz, witamy wycieczkę, proszę się nie bać, oni nie gryzą, należy cos poświęcić, i tak macie za dużo! Piękny autokar, prawda? Ale gdzie on jest? Stoi w centrum. City Forum. Citi forum. Siti. Empik - pełna kultura, spotkajmy sie przeed empikiem, fani Merlina Mansona, moze nowe rajtuzy, straznica. Straznica Miejska, niedajbożeskradlicirowercoterazzrobisz? Siądź przy telefonie. Do kogo ty dzwonisz? Na milicję dzwonię. Halo? Halo? Efekt halo - pierwsze pół sekundy decyduje o tym, czy na zawsze pozostaniesz dziewicą, więc postaraj sie teraz troche, zacznij wyglądac jak kręgiel. Kobiety z Gdańska mają dużo soli w oczach, przez to nie wyjezdzają na zachód. Kto by stąd wyjeżdżał? Takie miasto! Kto nie jest dresiarzem musi byc metalem. Kto nie jest nikim, musi isć do wojska. Widziałas komisję uzupełnień? Nie martw się, nie wezmą cię. Jestes kobietą. Ja? Ja juz byłem, miód i wino piłem. Więc umówimy się przed empikiem. Pełna kultura. Kultura japońska - sprowadzic ich do nas. Między wschodem a zachodem. Moją matką jest Rosja a ojcem republika federalna. tez jestesmy republiką. widzisz, wszystko wolno! Mogę cię zabić, w wiezieniu naucze się przynajmniej rosyjskiego i powyciskam na atlasie. Pan komisarz i jego pies. Plaza - znalazłas cos? Wyrzuć do morza, nie mam już miejsca w jamie ustnej. Zjadłas juz sniadanie? Co było? Jak będzie? Umówimy sie przed empikiem. Pod ziemią. Andergrand. Andersgrand. Jestesmy awangardowi. Jesteś punkiem, więc kochasz dziewczyny z małymi piersiami, bo to awangardowe. Patyczak, brudne dzieci sida. Coś tam. Zabije cię efekt Hallo, mówię ci. Nie jestes zbyt brązowa, no i te oczy.. Tyle soli. Pójdziemy na rower? Pojedziemy, nie mam forsy, piwo kupię następnym razem, sorry. Sorry. Rrrrrrrr. ktoś jedzie motorem, poprosze nerkę. Przedłużenie penisa to kij albo dwa kije, łatwo je uzyc, przyjdź na trening na forty, dostaniesz miecz, to tez działa. Miecz. Mieć. Więc umówimy sie przed empikiem. Woalkę bedę miał w dłoni. Nie dzwoń do mnie. Powiem hallo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...smutek

do dnia dzisiejsego tj. 31.08.2000 nie znalazl sie DjBankowego kotek. A moze ktos ma jakiegos kotka ??? Jezeli masz i chcialbys oddac go w dobre rece to DjBankowy czeka. Kontakt z DjBankowym pod adresem: bankowy@rudykot.pl

Buka

Cudne - to co napisales. W tym jest sporo magii. Jakiegos uglaskania. Zaczelam tesknic za lasem!
Dzieki. :))))))))

Do warszawki

Chryste , Ci z Warszawy dziwni jacyś są. To fakt .
Szczególnie Tomki.

hej hej panie Didzej :]

kot uciekl ? ehehe , no to zescie widze sobie pokupowali te kociska - macio ma rudego , martucha tez jakies kocisko przygarnela i widze ze rowniez Ty nie pozostales bez siersciuszka heh :]]
pozdrowka serdeczne i trzymaj sie :]

3 Maja

Najpiękniejszą ulicą w Gdańsku jest ul. 3 Maja
"Izba Wytrzeźwień"
:P

Nic_dobrego

Nie sadzę jeszce nigdy w zyciu tam nie byłem no może jeden ale byłem mocno pijany i nic nie pamiętam
Pozdrawiam Bukę
:)
p.s. kot mi uciekł z domu ma 7 miasięcy i zieloną obrożę mam nadzieję ze wroci
Jeśli tak to pocieszcie mnie prosze

DjBankowy

Ciekawe... czyzbysmy sie spotykali czasami w Rudym?

Buka

Cytat - hmmm... nie bardzo. :(
A wiatr powinien byc taki zeby urywalo glowe. Burza! Ciemnosc rozswietlana co jakis czas zygzakami. Sciana deszczu. Wczoraj nie bylo az tak cudownie. :(
A z deszczem kojarzy mi sie najcudownijszy koncert Fish'a na jakim bylam. Przemyski rynek. Cudowne urwanie chmury i Fish tanczacy i spiewajacy wszystkim "Deszczowa piosenke". Clishe...

Jesień

Zbliża się Jesień a więc wierszyk:

BĘC.... coś mi spadło na głowę
To kasztanek w jesienną pogodę
Uderzył tu i tam
Wiewiórką ślinka leci...
Mniam, mniam, mniam

Babunia z wnuczkiem siedzi na ganku
w jesienną suszę
A wnuczek:
Lecę już lecę letnie karty wyrwać muszę

Prawda że piękne...

Czekam na odpowiedź !!!

MSU

A może ktoś zdaje na MSU na Uniwerek...

Czeczen

Musze sprzedać samochód pomóżcie fajny jest

nic_dobrego ... "it can't rain all the time"

mówi coś Tobie ten cytat ?

jezeli chodzi o deszcz , to wiedz ze uwazam iz najpiekniejsza porą roku jest jesień. lekki deszczyk , kapuśniaczek , 12*C , pochmurnie , wiaterek laskoczacy szyje , i las ... a w nim spadajace liscie ..

BINO i jak tam zabek ?

mam nadzieje ze wizyta u dentysty wplynie pozytywnie na Twoje samopoczucie ( wczoraj jak sie zegnalismy to nie wygladales na najszczesliwszego ). a i mnie troche szyja boli bo wczorajszych akrobacjach w kwadratowej. ehhh ...
moze kiedys wszystko wroci do normy .. klimat sie popsul.

heh

HYDE PARK = CZAD PARK

Spirytus spotting

Dzisiaj bylem w szkoła,
załapałem doła...
wybiła moja godzina,
rok się zaczyna...
dyra jest zakręcona,
ostro podkręcona,

pisalem egzamin...................
co prawda zdałem
...to już za nami...
szczerze : oblałem .

jestem dobrej mysli...
może mi sie coś przyśni !
może coś dobrego,
ze szkołą nie zwiazanego...

wiem...wiem

uczyć się trzeba.....
czy za to pójdę do nieba >>?
zadaje sobie to pytanie...
i pukam sie w "banie"

pukam się ...bo jestem pijany..
czy jestem na...je....bany..
czy uszczęśliwiony >>>>>>>>????

8.00 = he he = praca !
zastanawiam się czy popłaca????
5 zł za godzinę ???
chyba walne sie pod pierzynę..
jednak nocuje w akademiku....
warunki spartańskie..
insektów bez liku...

jednak pozdrawiam wszystkich...
bo jeśli pisać nie przestane
to pieprzne w klawiaturę
i działać przestanę!!!!!!!!!!

p.s. Filip napisz podanie
bo cie lubić przestane !!!!!

sorki za błędy
wiem że droga nie tędy !
ale ... wiecie.. , zrozumcie !
jestem........i pływam ::::
ręce umywam !!!!!!!!!!!!

wiem,wiem : wielka ściema !!
kara : pół dniA BEZ JEDZENIA !

Hej !?!?!?!?! dajcie kopa Filipowi !!!!!!!!!!!!

Filip rusz się k......... masz problem z inf. ..........
napisz podanie bo cie wywalą,,,,,,nie można się do ciebie dodzwonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. Gdańsk jest cool szczególnie ul. Długa i Tkacka ( izba skarbowa !! )...........

okulary

do Miltedus:
a po zdjęciu czarnych, nie widzisz wszystkiego w różowych kolorach ;)?
miłej nocki

sopot

Najpiękniejszym miastem na świecie jest sopot

Gdansk jest ladny, ale...

Ostatnio znow sie wybralem pozwiedzac Gdansk (Stare Miasto) i... jest ok, ale po kiego czorta te wielkie reklamy??? Po co??? Nie dosc, ze w gazecie szczerzy sie do czytajacego np. Kayah, to jeszcze musze ja ogladac w okolicach Starowki (ktora nota bene ma wspanialy klimat)? Ech... Stare Miasto powinno wygladac... na Stare Miasto, a nie festiwal reklamy...

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry