Widok

Papino test ciążowy...kłamie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam spore doświadczenie z testami...i nigdy nie wyszedł mi pozytywny jak ciąży nie było

wczoraj po południu zrobiłam test...trochę na wyrost bo to środek cyklu, ale zaniepokoiły mnie mdłości od paru dni...

po kilku minutach spojrzałam że jest negatywny, więc odłożyłam na półkę...po ok 12-15 min zerknęłam i zobaczyłam drugą kreskę (był kolor nie cień).

Dla potwierdzenia po godzinie zrobiłam jeszcze jeden..też pepino..i negatyw.

Dziś rano z porannego moczu także negatywny...

Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało...

Ma ktoś takie doświadczenia z testami pepino (tesco). One mają mega czułość bo wykrywają bhcg 10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jeśli to środek cyklu to jesteś w okolicach owulacji to o jakim teście my tu mówimy? :P ja miałam dwa razy taką sytuację (nie pamiętam firm), po 5 minutach - 1 kreska, po 20 - 2.. Z pierwszej sytuacji syn ma 5 lat, z drugiej beta 0 :)

Wpisz sobie w Google np test ciązowy stream
w pepino ja test wyschnie pojawia się czerwona kreska, ale tak jak dziewczyny mówią test odczytuje się do określonego czasu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja jak zrobiłam testy (3) różne każdy wychodził leciutko zaróżowiony po 10-15 minutach. Ale moja fasolka niedługo wyjdzie na świat ;)
też miałam sytuację, że test zabarwił się dopiero po 20 minutach i też czytałam, że po 5 minutach już wynik fałszywy, ale u mnie właśnie był prawdziwy dopiero po tych 20. Już dzień później 2 kreski od razu... u Ciebie wychodzą negatywy więc mogło dojść do jakieś reakcji chemicznej, pod wpływem kontaktu z powietrzem, światłem itd.. Tym bardziej, że to środek cyklu. Może poczekaj do miesiączki i powtórz z porannego moczu najlepiej dwoma testami różnych firm?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dziwne, że teraz wychodzą negatywne. Ja dziś też robiłam właśnie pepino ale negatywny:-(
poczekaj do terminu miesiączki to jedyne wyjście.
kup test w aptece, innej firmy i zobacz wynik
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co niby tak ale w moim 2 ciążach jak była kolor nawet po przepisowych 5 min to zawsze była ciąża. wiem że jak po czasie pojawia się mokra kreska to wiadomo, że test przereagował...

wiem, ze mogę iść na betę, ale to dla mnie mega wyprawa...dlatego tak podpytuję czy ktoś może miał takie doświadczenia z testami...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapewne w ulotce jest infoo aby nie odczytywać testu po np 10 minutach więc masz odpowiedź
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry