Widok
Papino test ciążowy...kłamie?
Dziewczyny mam spore doświadczenie z testami...i nigdy nie wyszedł mi pozytywny jak ciąży nie było
wczoraj po południu zrobiłam test...trochę na wyrost bo to środek cyklu, ale zaniepokoiły mnie mdłości od paru dni...
po kilku minutach spojrzałam że jest negatywny, więc odłożyłam na półkę...po ok 12-15 min zerknęłam i zobaczyłam drugą kreskę (był kolor nie cień).
Dla potwierdzenia po godzinie zrobiłam jeszcze jeden..też pepino..i negatyw.
Dziś rano z porannego moczu także negatywny...
Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało...
Ma ktoś takie doświadczenia z testami pepino (tesco). One mają mega czułość bo wykrywają bhcg 10
wczoraj po południu zrobiłam test...trochę na wyrost bo to środek cyklu, ale zaniepokoiły mnie mdłości od paru dni...
po kilku minutach spojrzałam że jest negatywny, więc odłożyłam na półkę...po ok 12-15 min zerknęłam i zobaczyłam drugą kreskę (był kolor nie cień).
Dla potwierdzenia po godzinie zrobiłam jeszcze jeden..też pepino..i negatyw.
Dziś rano z porannego moczu także negatywny...
Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało...
Ma ktoś takie doświadczenia z testami pepino (tesco). One mają mega czułość bo wykrywają bhcg 10
wiesz co niby tak ale w moim 2 ciążach jak była kolor nawet po przepisowych 5 min to zawsze była ciąża. wiem że jak po czasie pojawia się mokra kreska to wiadomo, że test przereagował...
wiem, ze mogę iść na betę, ale to dla mnie mega wyprawa...dlatego tak podpytuję czy ktoś może miał takie doświadczenia z testami...
wiem, ze mogę iść na betę, ale to dla mnie mega wyprawa...dlatego tak podpytuję czy ktoś może miał takie doświadczenia z testami...
też miałam sytuację, że test zabarwił się dopiero po 20 minutach i też czytałam, że po 5 minutach już wynik fałszywy, ale u mnie właśnie był prawdziwy dopiero po tych 20. Już dzień później 2 kreski od razu... u Ciebie wychodzą negatywy więc mogło dojść do jakieś reakcji chemicznej, pod wpływem kontaktu z powietrzem, światłem itd.. Tym bardziej, że to środek cyklu. Może poczekaj do miesiączki i powtórz z porannego moczu najlepiej dwoma testami różnych firm?