Widok

Parafia św. Bernarda w Sopocie ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Mam pytanie do osób które miały ślub w tej parafii albo zamierzają tam mieć i już coś wiedzą. Interesuje mnie to, jakich dokumentów wymagają, czy wystarczy papierek z liceum o odbytej katechezie czy trzeba robić kurs przedmałżeński i to całe szkolenie w poradni rodzinnej?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up
image
trzeba miec kurs, zdaje się, że papierek z liceum nigdzie się nie liczy
image
image
ooo rabitka :) O ile się nie mylę to miałaś wesele w Goddingu? My też się szykujemy :) Najbardziej się obawiam o ta ilość jedzenia.. i wysokość zaliczki nas powaliła ;P
image
kto ma tam ślub?
ja ;P
image
co za pamięć:))) ilość jedzenia - wg mnie wystarczająca. jeśli nie chcecie z tego jedzenia jeszcze poprawin organizować to nie ma co się stresować. Wiesz nie jest to "wielkie żarcie" ale liczy się jakość:)
image
image
rabitka podasz mi swojego maila? Miałabym do Ciebie parę pytań :D Jako do osoby doświadczonej ;)
image
kroolik7@gazeta.pl
pisz:) ja doświadczona postaram się odpowiedzieć:)))
image
image
dzieki :) uwaga leci do Ciebie mail :)
image
odpisałam elaborat :)))
image
image
Hopa! W parafii w której moja przyjaciółka bierze ślub podobno świadectwo ukończenia katechezy w liceum liczy się i zwalnia z kursu... nie wiecie jak jest w Bernardzie?? Może coś się zmieniło od Rabitki ślubu?
image
dołaczam sie do pytania :) też interesuje mnie ten kościółek

gosiek, jak tam przygotowania? i co to za wysokość zaliczki,ze az tak cie powaliła :)
image

3 tysiące ;)
image
aa pytałaś o przygotowania :D W sumie na chwilę obecną ustały :) Oglądam sobie suknie jedynie, a z załatwionych rzeczy mamy Godding, fotografów- Fotosław, no i trzebaby się zabrać za szukanie DJ'a.. a u Ciebie?
image
u mnie Bardo zażyczyło sobie 4 tys... ale coraz czesciej czytam złe opinie na ich temat, albo na kiepską obsługe kelnerów,albo male ilosci jedzenia... i troche rozgladam sie za czymś innym, a poki co mamy fotografa-znajomego, kamerzyste video wspomnienia i DJ Maćka Józefowicza z Eski :)
a suknie... jutro otwieraja nowy salon, i jest tam na dzien dzisiejszy moja wymarzona suknia.. chociaz na ich stronie juz znalazlam 3 sliczne :) i chyba ktoregos pieknego dnia sobie podjade :)
image

mi się podobają baaaardzo suknie Raul Novias ale niestety nie jest to popularna w Polsce firma i moich wymarzonych modeli nikt nie sprzedaje, a ceny w salonie są powalające jak na mój budżet ;) Więc chyba po prostu mam dobry gust :P Ciekawa jestem na czym stanie :)
image
co prawda to nie wątek o sukniach, ale wyśle stronki 'moich' ;)

http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=130

http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=105#joomimg

http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=25
image

A masz może u siebie jakieś nagrania pana Maćka Józefowicza i Jego ofertę? Mogłabyś mi wysłać na maila jakieś informacje? Poleciłabyś go? :) Byłabym wdzięczna bo leń ze mnie do szukania takich rzeczy

nemeyeth85@gmail.com
image
nie mam żadnych nagrań, ani oferty... mogę ci ewentualnie dac nr telefonu do niego, albo byś musiała podjechać do radia... Często słucham jego audycje w Esce, i zdarzyło mi sie rozmawiać z nim prywatnie kilka razy- na prawde fajny facet... niestety nie wiem jak prowadzi wesela...
image

nulka to podaj chociaż nr, to będziemy dzwonić po różnych :) Ja nie słyszałam go nigdy, ale skoro pracuje w radio to chyba fajny musi być :)
image
hopa :)
image
wyśle ci na mejla.. a tak to włącz Eske miedzy 6 a 9 rano od poniedziałku do piątku :)

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry