Widok

Paraliż południa Gdańska

Łącznik lucznicza stoi na całym odcinku
Kampinoska aż od pętli do Niepołomickiej
Świętokrzyska przejazd od kowal do Niepołomickiej ponad pół godziny

Dlaczego platforma popiera tą farse?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Racja, o ile jest to tak.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co platforma ma do tego? pis nie załatwił pieniędzy dla samorządów, więc nie było i na drogi, więc przestań mędrkowac pisowcu. A poza tym w tamtych okolicach jest linia tramwajowa, więc zamień auto na tramwaj nie będziesz stał w korkach , ale ty zapewne z tych co muszą pod same schody pracy albo mieszkania podjechac, spacer ci się przyda
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12

Albo po drogach dla rowerów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komunikacja miejska to tramwaj, SKM. Autobus to taki większy samochód, sam robi korki i w nich stoi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego wszyscy wsiadacie w auta
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Plus jedziesz w tłoku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Są miejsca, z których autobus odjeżdża np. co 30 minut i już jest mega przepełniony. Co jak nie wsiądę, bo nie zmieszczę się? Mam czekać na kolejny? Co, gdy znów przyjedzie pełny i nie wsiądę? Sory, jadąc na 8. do pracy nikt nie będzie od 6. czekał na przystanku. Także między innymi dlatego ludzie wolą wsiąść w auto i nim jechać, nawet jeśli muszą stać w korku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hulajnogą jeździ się po jezdni a nie po chodniku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem ludzi którzy piszą że jest komunikacja miejska.
Jak autobus ma ominąć korek na Niepołomickiej? Jak?
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 11

Oczywiscie, że nie ma, przecież oni nie mieszkają w Gdańsku

Nie płacą tu podatków, nie wspierają lokalnych przedsiębiorców no i oczywiscie pani prezydent nie wydawała deweloperom decyzji i zgody na budowę, oni sami to zrobili i nikt na tym nie zarobił.
Tak, że tak ... nie ma nic do tego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ło matko bosko kampinosko!

Ale kor!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sołtys dał? Komuszek wykryty.
Cały budżet tego kraju to nasze pieniądze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

uspokój się, bo ci gumka pęknie i spodnie spadną

typowy przedstawiciel internetowej pseudo inteligencji. Musze coś napisać, bo moje życie jest tak samo nudne od ponad 50 lat, a mama dzień w dzień gotuje mi te same obiadki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

a firma,tak dajmy na to Orlen,Saudi Aramko jest zarejestrowana poza Gdanskiem,pracownicy dojezdzaja z wiosek poPGRowskich i co sie dzieje zez Podatkiem?!.ja jestem prosty czlowiek!,wytlumacz!,rodowity gdanszczanin w gdanskiej firmie pracowalem,w gdansku podatki odprowadzam!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Żale miejcie do siebie że kupiliście mieszkania w takich dziedzinach nikt Was nie zmuszał a deweloprmer jeszcze wciskał wam kit że autem do centrum 15 minut i prezydent miasta nic tu nie ma do tego
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13
do góry