Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jestem na tak wątek zamknięty Ostatnio wybrałam się do salonu kosmetycznego Paris (znalazłam go...
~Anastazja
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 grudnia 2013

kosmetyka wątek zamknięty Byłam ostatnio u pani kosmetolog na zabiegu powiększania ust Wizyta...
~majka
-

dodano: 19 listopada 2013

MASAKRA wątek zamknięty Masakra to chyba idealne określenie na to co Pani kosmetyczka nazwała...
~Ewelina
-

dodano: 13 sierpnia 2013

karnety wątek zamknięty Byłam w drogerii we wtorek i zauważylam że tam jest studiio urody. Zachęcona...
~monika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 maja 2012

polecam wątek zamknięty Witam, korzystałam i korzystam z usług tego salonu kosmetycznego ponieważ...
~Kamila Winogradzka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2011

brak personelu wątek zamknięty Potwierdzam - rzeczywiście trudno się umówić na zabieg, gdyż Pani kosmetyczka...
~Agnieszka
-

dodano: 6 sierpnia 2011

Brak personelu wątek zamknięty Gabinet dziwnie prosperuje, Pani kosmetyczka bywa sporadycznie marne szanse...
~Daria
-

dodano: 18 kwietnia 2011

Polecam bardzo miłe zaskoczenie wątek zamknięty Chciałam polecić salon każdej pani, która lubi zadbać o siebie i która chce...
~Natalia
-

dodano: 24 marca 2011

Nowy salon wątek zamknięty Korzystam dość często z usług kosmetycznych. Wczoraj w nowym salonie na Oruni...
~Ewa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 lipca 2010

Zdecydowanie najlepszy salon urody w Gdańsku wątek zamknięty Jestem stałą bywalczynią salonów kosmetycznych ze względu na problematyczną...
~Justyna
-

dodano: 11 maja 2010

POLECAM wątek zamknięty fachowa obsługa, relkasujący klimat, niespodzianki..... Po mikrodermabrazji...
~Dorota
-

dodano: 20 lutego 2010

Chętnie tam będę wracać wątek zamknięty W przyjaznej otwartej atmosferze mogłam porozmawiać o swoich potrzebach...
~Justyna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 grudnia 2009

Przyjemna atmosfera wątek zamknięty Poszłam zrobic mikrodermabrazję , która została wykonana profesjonalnie...
~Kristen
-

dodano: 12 grudnia 2009

ujeścisko-gd - opinia wątek zamknięty Była to moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i napewno nie ostatnia. Bardzo...
~ujeścisko-gd
-

dodano: 10 grudnia 2009

Klasa ! wątek zamknięty Już od samego wejścia mile zaskakuje klimatyczne wnętrze salonu, ale to...
~kawka
-

dodano: 8 grudnia 2009

Miło, fachowo i przyjemnie wątek zamknięty Była mi potrzebna fachowa porada, i konkrtna pomoc. Zabiegi i oferta spełniły...
~Sta
-

dodano: 3 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

16

wątków

do góry