Widok

Park Południe

Park Południe Łostowice Temat dostępny też na forum:
Dzielnica, w której powstanie Park Południe to dynamicznie rozwijająca się część miasta. Okolica ta wyróżnia się ze względu na niską, kameralną architekturę i sąsiedztwo zupełnie nowych osiedli. W ramach inwestycji infrastrukturalnych planowana jest budowa ul. Nowej Świętokrzyskiej, która będzie przebiegać w bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Park Południe i usprawni dojazd do inwestycji. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

będzie to czaderskie osiedle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czyli idealne osiedle dla rodzin z dziećmi! Super! mam juz kednego bobasa ale planujemy drugiego. Miejsce wymarzone
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

600 nowych mieszkań, czyli kolejne minimum 600 aut rano wyjeżdżających do pracy. Tam z komunikacją już jest dramat, a co dopiero mówić jak Robyg to odda i reszta deweloperów kolejne pobliskie inwestycje. Ludzie do pracy będą latać uber helikopterem chyba.. Bajki o nowej świętokrzyskiej,która powstanie pewnie optymistycznie za 6-7 lat też już się nudzą. Za tą lokalizację dałbym maks 5000 za metr i nawet złotówki więcej, ale słoiki nie znają tematu, przeczytają w ulotce wersje dewelopera i kupią, a później o rany, niech miasto buduje drogę, bo do pracy nie ma jak dojechać ...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

miasto sie rozwija wiec chyba powinno budowac drogi nie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Forum z zasady powinno być do dzielenia się swoimi prawdziwymi opiniami. Tutaj natomiast bardzo ciężko jest śledzić wpisy. Mam raczej wrażenie, że Robyg prowadzi monolog (np. 77.253.124 lub 77.254.188) i nie dopuszcza do głosu prawdziwych klientów. Bardzo słaby zabieg marketingowy, w szczególności, że jedna osoba od Robyga prowadziła nawet "dyskusję" sama ze sobą przez kilkanaście wpisów... Robyg naprawdę? Dobra inwestycja sama się będzie bronić, bez naginania prawdy...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
Robyg to największy zaśmiecacz ulic . Tam gdzie budują dróg i publiczne wyglądają tragicznie !!!! A układ gdański przymyka na to oko pomimo zgłoszeń do SM czy policji
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

super!

Niby daleko do centrum i zatoki, ale już teraz to bardzo dobrze skomunikowane miejsce. Na razie łatwo przemieszczać się samochodem, a po wprowadzeniu zmian w komunikacji miejskiej nie będzie już w ogóle na co narzekać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

rodzina

Idealne miejsce dla spokojnej rodziny z maleństwem. Robiliśmy z mężem rekonesans i jest,co trzeba przedszkola, łatwy dojazd, jest gdzie spacerować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

pasuje nam

Szukaliśmy z partnerem ciekawej inwestycji i chyba znaleźliśmy właśnie Park Południe - czekamy teraz na decyzję banku, ale mam nadzieję, że to będzie nasze gniazdko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Zdecyduj sie na jeden login bo piszesz z jednego Ip 89.66.222.* a co chwile zmieniasz tożsamość :-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha dokładnie, beka z naganiaczy :) najlepszy jest ten komentarz o świetnie skomunikowanym osiedlu, gdzie do łostowic jeden dojazd i wszystko zawsze stoi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem dziś (19 listopad) obejrzeć postępy prac. Przy budowie 3 bloków pracowało 10 osób. W ten sposób raczej trudno będzie dotrzymać terminów...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bardzo fajna inwestycja, myślimy z mężem o zakupie mieszkania na tym osiedlu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zastanawiam się nad zakupem, ale tylko dlatego, że mam blisko do pracy i rodziny. Jeśli ktoś pracuje we wrzeszczu albo gdzieś dalej to po ukończeniu wszystkich budynków i innych osiedli dookoła będzie tragedia. Nowa świętokrzyska to niestety jeden wielki znak zapytania i ostatnio widniała w planach na po 2030 roku.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie spacerować? Po błocie? Porażka... Jak mam komuś doradzać to trzeba szybko przenieść się z tego południa Gdańska. Jak to ktoś powiedział że to większe zadu.Ie niż jakąś wiocha. Blok na bloku, jeden autobus który stoi na świętokrzyskiej i wszędzie błoto. Do tego na każdym kroku startują z budową blokow i terenów zielonych raczej nie planują...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej się nie decyduj... Powoli będzie tutaj coraz gorzej. Mieszkam 3 lata i było wmiare a teraz już jest dramat
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi tam dobrze się tu mieszka :) Oczywiście, nie jest idealnie, ale to bardzo przyjazne miejsce do życia i nie zmianiłabym się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Podoba mi się projekt bez udziwnień, będzie to bardziej ponadczasowe, niż wiele innych inwestycji, które obecnie mogą wyglądać na "bogatsze"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

FiniGO wykończenia wnętrz: oferuje szeroki zakres usług od projektu aranżacji wnętrza po realizacje. tel. 505468320, e-meil: finigo@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1