Widok

Park Południe

Park Południe Łostowice Temat dostępny też na forum:
Dzielnica, w której powstanie Park Południe to dynamicznie rozwijająca się część miasta. Okolica ta wyróżnia się ze względu na niską, kameralną architekturę i sąsiedztwo zupełnie nowych osiedli. W ramach inwestycji infrastrukturalnych planowana jest budowa ul. Nowej Świętokrzyskiej, która będzie przebiegać w bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Park Południe i usprawni dojazd do inwestycji. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja zacząłem teraz szukać swojego mieszkania w Gdańsku i jestem po pierwszym czacie z deweloperem. Park Południe wydaje mi się ciekawe - podoba mi się, że nie jest to wielkie blokowisko, a dodatkowo cena jest całkiem atrakcyjna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

cool

Rozważam zakup, bardzo mi się podoba ta inwestycja :) Jestem już po pierwszej rozmowie online z deweloperem, teraz sprawdzam sytuację z bankiem... Ale chciałbym tutaj właśnie kupić mieszkanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Mieszkam na 4 Porach, było pięknie i miło, było,ale się skończyło. Zostanie zniszczona okolica przez molochy wielorodzinne. Te kilka drzewek to zieleń? które oferuje deweloper Teraz mimo tych dzikich terenów można jeszcze odetchnąć, ale widzę że niedługo. Bociany, żurawie które koczują na dzikich terenach- to chyba już tylko na obrazku. Szkoda, że nikt nie pomyśli,że warto by było wykorzystać ukształtowanie terenów do realizacji rekreacyjnej a nie tylko mieszkaniowej.
Dojazd? koszmar był i będzie, wąskie uliczki i ciągle spóźniająca się komunikacja.Aż strach pomyśleć co to będzie gdy ruszą wszyscy z tych osiedli rano?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

;)

To zerknij sobie teraz jak wszystko idzie w terminie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czekamy tu na klucze, bywamy często na pl. budowy i postępy ostatnio są bardzo duże. Już niedługo! Nie możemy się doczekać :) Planujemy wnętrze, przebieramy nóżkami - to nasze pierwsze własne M.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Nam się bardzo podoba, a teraz chcemy przyśpieszyć z zakupem mieszkania, bo przeraża nas inflacja i kurczenie się naszych oszczędności. Mieszkania zawsze były i będą bezpieczną inwestycją, więc lecimy, jak szybko się da... Trzymajcie kciuki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

Pozwolę się nie zgodzić, to zależy na czym Ci zależy. Mi się bardzo podoba okolica i bardzo poważnie rozważam zakup mieszkania na tym osiedlu, a byłem już tu wielokrotnie autem i nie miałem żadnych większych zastrzeżeń.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

2020-08-07 10:43:24
Pozwolę się nie zgodzić, to zależy na czym Ci zależy. Mi się bardzo podoba okolica i bardzo poważnie rozważam zakup mieszkania na tym osiedlu, a byłem już tu wielokrotnie autem i nie miałem żadnych większych zastrzeżeń.
Miesiąc temu czekałeś już na odbiór kluczy. Teraz piszesz, że dopiero rozważasz zakup mieszkania na tym osiedlu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie jakiś moderator? A Robyg sam się dyskwalifikuje takimi bzdurnymi wpisami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byliśmy ostatnio na Targach Mieszkaniowych i Park Południe przykuł naszą uwagę - suzkamy teraz naszego miejsca w Gdańsku i to chyba będzie TO :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

My szukamy teraz lokalu pod inwestycję i bardzo podoba nam się Park Południe. Być może to będzie to, ale napewno na coś się zdecydujemy - mamy oszczędności, ale sytuacja na rynku jest jaka jest / nie będize lepszego momentu na zakup mieszkania, w tym pod inwestycję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Fajne osiedle :) Szukamy teraz czegoś dla siebie i bardzo nam się podoba PP. Trzymajcie kciuki, że uda się z bankiem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja się pochwalę, bo jesteśmy przeszczęśliwi - w tym tygodniu podpisaliśmy umowę, mamy finansowanie i niedługo zamieszkamy w Park Południe :) :) :) Nie mogę się doczekać, teraz wynajmujemy małą klitkę, płącimy miliony monet, a niedługo już na swoim :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Dla mnie też to nie jest problem i rozważam zakup mieszkania w Park Południe. Na prawdę, nie ma co mierzyć wszystkich swoją miarą. Mam auto, pracuję nieopodal, czuję sentyment do okolicy, bo mieszkałam tu wiele lat. Bez przesady, na prawdę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaką inwestycje? Robyg przed pandemią straszył, że mieszkania drożeją i trzeba brać, a w trakcie pandemii zaczęli straszyć inflacją. Prawda jest taka, ze Park Poludnie po raz pierwszy staniał z "od 6200 za metr" do "od 5990 za metr", a to chyba świadczy o tym, że ludzie nie rzucają się na "inwestycje". W kryzysie cash is the king.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

My się teraz zainteresowaliśmy, bo czytaliśmy o kolejnym etapie inwestycji - myślimy, że to jedno z ciekawszych osiedli w Gdańsku w sensownej stawce, a my teraz szukamy lokalu pod inwestycję, żeby zabezpieczyć swoje finanse przed inflacją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Naprawdę w biurach robyg-a tez o tym myślcie ? Niesamowite
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Park poludnie

Podpisalam umowe rezerwacyjno z firmo Robyg. Jestem zadowolona.
I mam pewnie zaufanie do tej Firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Fajnie i zielono ^^ podoba mi się, a szukam teraz mieszkania dla siebie - to może być ciekawa opcja, muszę koniecznie sprawdzić temat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

spróbuj o godz. 7.00 wyjechać stamtąd na ulicę Świętokrzyską :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0