Widok

Paróweczki z indyka 94% mięska :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dla zainteresowanych :)
w bio sklepie na morskiej pojawiły się paróweczki z indyka 94% mięska i zero konserwantów (nawet nie maja soli peklującej). Bardzo smaczne (dzisiaj Młody próbował na sniadanie) - tylko mają krótką datę ważności. Mają też wieprzowe 84% mięsa też bez konserwantów ale mi osobiście bardziej smakują te indycze.
Oprócz tego co wtorek mają dostawy dań wegetariańskich i jak komuś się nie chce smażyć naleśników to polecam krokiety ze szpinakiem - pychota !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A parówki jedynki?
które biedronkowe?

bo patrzyłam skład tych niby z kurcząt, wędzonych - to nie dość, że mało mięsa, to jeszcze MOM :P
Ale dziś zakupy zrobiłam:) kurczaka prawie 2kg- pomroziłam, te Łaskuszki i do tego masełko eko (też w częściach pomroziłam), warzywka oprócz marchewki - bo te mamy ze wsi:)

Czy jesli data ważności jest np. dp 22 wrzesnia i teraz to pomrożę, to będzie dobre do spożycia jak wyjmę po dacie ważności? Pytam bo tak np. jest z parówkami i z kurczakiem (kurczak miał datę do 19.09).

Wszystko w sklepie na Morskiej- pani bardzo miła:)

Mam na osiedlu sklep eko, ale właścicielka jest bardzo niemiła;(i nie chce praktycznie nic sprowadzić;(
one sa po 5 paróweczek pakowane. Parówki wyborowe classic 250g po 3 zł. Sa one produkowane przez Morliny dla Biedronki. Maja 71 % miesa i bez mom.
Kwiatek - spokojnie będą dobre --> też tak mrożę aby mieć na później :)
Fajnie ze Ci się spodobało - ja bardzo polubiłam tą Panią bo można zawsze poprosić o zamówienie/odłożenie/załatwienie czegoś :)
My kupujemy PaRÓWKI Z SZYNKI SOKOŁÓW 93% miesa, bez fosforanow, bez glutaminianu sodu - sa pyszne. I czesto w real jest promocja ze kupujesz opakowanie za 5,49zł (6szt) a drugie opakowanie jest za 1gorsz.
do góry