Widok

Pas wibrująco-masujący

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!!!

Używa może któras z was takiego sprzętu??Duzo o tym moliwą w TV ,ale nie wiem czy to prawda, czy faktycznie idzie po tym schudnąć,poprostu nie wiem czy to sie sprawdza.Piszcie co o tym myslicie .A jak taki sprzęt uzywacie to jaką firmę polecacie.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA w takie "cuda" nie wierze :)
Osoby które to reklamują spaliły tłuszczyk napewno nie pasem tylko siłownia, bieganiem, fitnesem itp.
Moze i taki pas cos da, ale przy wysiłku fizycznym połaczonym własnie z siłownią lub innymi cwiczeniami.......

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
moja mama sprawiła sobie to cudo, co chwilkę się psuje a efektów odchudzania raczej brak...

kilka dni temu kupiłam taki pas(i moje 2 kumpele też) - ale nie z telewizji ;)

koleżanka pracuje na stoisku z fotelami masującymi i firma wprowadziła też pasy masujące - nie wiem czy stracę kilka cm ale z pewnością lepiej się czuję po takich masażach ;) i nie muszę chodzić do masażysty(30zł za 30 minut, a pas mam za 300zł i masuję się kiedy chcę, zresztą nie tylko ja ;))

wiem, że te fotele masujące działają - ponieważ mogłabym robić za chodzącą reklamę tej firmy ;) stoisko w CH gdzie pracuję było kilka tygodni i korzystałam kiedy tylko mogłam ;) kilka osób zauważyło, że zeszczuplały mi z tyłu nogi, pośladki i plecy ;) innego powodu nie widzę - to musi być dzieki fotelom ;) tu jest strona tej firmy http://www.masuj.pl/

aaaaaaa - najlepiej żebyś przetestowała taki pas :D

od połowy stycznia stoisko będzie albo w CH OSOWA albo w Carrefourze na Morenie ;) (mogę dać cynk ;))

po takim masażu śmiesznie skóra swędzi :P i jest zaczerwieniona :)

moja Mama robiąc sobie masaż stóp(dla cukrzyków wskazany rano, dla zdrowych wieczorem) czuła, że aż mięśnie ud Jej pracują ;)

Iwonka, nie kupuj tego badziewia, w ogóle nie działa!!!

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
hmmmmmmm. sama nie wiem opinie sa różne

image
jeśli oczekujesz spadku wagi np. 15kg, 20cm mniej w pasie i biodrach - to wydaje mi się to nie możliwe... cudów raczej nie można się spodziewać - ale skóra będzie lepiej ukrwiona, ujędrniona :) kilka cm też zniknie ;) (chyba, że dodatkowo będziesz na diecie i będziesz ćwiczyć ;))

w jakiejś babskiej kolorówce czytałam krótki artykuł(chyba na początku grudnia) w którym pisano, że przy regularnym stosowaniu pasa przez 16 tygodni zauważono 10% ubytek tkanki tłuszczowej :) i było to polecane dla cukrzyków jako metoda na pozbycie się kilku kg nadwagi(wiadomo-nie mogą się forsować ćwiczeniami)

z ulotki którą posiadam:

pas masujący:
- wspomaga odchudzanie
- redukuje cellulit
- ujędrnia skórę
- stymuluje mięśnie
- poprawia metabolizm
- pobudza krążenie
- działa relaksująco

też bym nie zdecydowała się na zakup, gdybym nie mogła tego wcześniej przetestować ;) daaaawno temu kupiłam AB GYMNIC - ten pierwszy, drogi, z TV Marketu ;) nie byłam zadowolona - musiałam smarować się żelem, a dodatkowo zżerał baterie w suuuuuuuuper ekspresowym tempie

używałam kilka tygodni, a później pożyczałam koleżankom i sąsiadkom ;) kilka tygodni temu oddałam go kumpeli, która razem ze mną kupiła ten nowy pas ;)

dlatego gdy moja Mama usłyszała, że znowu chcę kupić coś takiego - stwierdziła, że oszalałam i nie mam na co kasy wydawać ;)

ale efekt pracy foteli masujących sama zauważyła(a jest to osoba, która prędzej powie mi, że przytyłam kilka kg, niż że je zgubiłam - a sama przyznała, że "zmalałam")

gdy przyniosłam w sobotę wieczorem pas do domu - moja Mama cierpiała z powodu bólu nerwu barkowego... założyłam Jej pas - i się zakochała ;) a już tym bardziej, że w nocy nie obudził Jej ból!!! :D następnego dnia masaż(10minut) powtórzyła - i już Ją nic nie boli :D

cudów się nie spodziewam...
ale jestem w 100% zadowolona z tego pasa :D
nie wiem jak pasy innych firm - ponoć te z TV są słabsze(?)
ale pas NEDO mogę polecić :)

chociażby do relaksujących masaży karku, stóp - super :)

na innych częściach ciała też czuć, że coś się dzieje ;) ale jakie będą efekty - nie wiem :P mogę dać znać za kilka tygodni ;)

okey to czekam :D

image
a może ktos jeszcze się wypowie na ten temat??

image
2,5 tygodnia masowania i są już widoczne efekty ;)

najbardziej zdziwiłam się gdy założyłam nowe jeansy...
kupiłam je na Allegro, między Świętami a Sylwestrem - i wtedy w pasie miały o 2 cm za mało ;) ale stwierdziłam - mają elastan, więc luzik ;)

kupiłam, wyprałam, rano założyłam i poszłam do pracy(na 12 godzin) i cały dzień się denerwowałam, ponieważ mi spadały!!!
do domu wracałam z rozpiętą kurtką - żeby przytrzymywać sobie spodnie :P
w domu chciałam Mamie pokazać o ile są za luźne - myślałam, że zatrzymają się na biodrach...

a spokojnie zdjęłam je bez rozpinania...(dziś rano robiłam zaszewki w pasie) :D
(w pasie ubyło mi 5 cm od momentu kupowania spodni - koniec grudnia)

skupiam się głównie na masażu brzucha i wew. partii ud ;) i widać różnice :) skóra jest badziej jędrna...

u kumpeli też widać różnice :) oczywiście po spodniach, które łatwiej się dopinają ;)

i to z pewnością nie zasługa diety - bo od kebabów, frytek, jedzenia z Mc Donalda - z pewnością się nie chudnie ;) (a tym żywimy się w pracy)

Mama pokazała pas kilku koleżankom - też się zakochały :D chcą kupić, tylko póki co pasów nie ma w Polsce :( ale koleżanka (pracująca w tej firmie) ma dać znać kiedy się pojawią i w którym CH rozstawią stoisko ;)

jedna z koleżanek mojej Mamy kupiła podobny pas, ale z sauną... i przeklina go równo ;) chce kupić ten co ja mam :D przy tamtym musi uważać żeby się nie poparzyć...

jak będzie stoisko - polecam jechać i wypróbować ;) (przy okazji przetestować fotele masujące - to dopiero rewelacja)

jeju ale bzdury....
czy naprawde tak ciezko sie nie obżerac i troche wiecej ruszac??
albo nic nie robic i nie marudzic :)

30 min biegania codziennie i nie dosc ze po tygodniu wszystko zjeżdża to jeszcze mega zdrowo :)
ZAWSZE działa !! rewelacja i za free

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
chaberek napisał(a):

> jeju ale bzdury....

gdybym nie widziała efektów na sobie - też bym tak mówiła :) (tym bardziej, że mam doświadczenia z AB GYMNIC)

Do AgusiaGda:

Kupiłam dzisiaj pas NEDO:):):)
Ty masz dokładnie ten sam?????
Napisz mi prosze czy oprócz pasa stosowałaś dodatkowe aktywności ruchowe i dietę??????????????/

Ile minut dziennie się masujesz???????

Dzięki za info

Ju
byłaś na Kartuskiej?

ja należę do "kanapowców" ;) nie lubię sportu - ani go uprawiać, ani oglądać :P

od tygodnia nie używam pasa - walczę z zapalonymi korzonkami ;)

ale ogólnie to masuję 1-2 razy dziennie daną część ciała (np. rano i wieczorem, w 99% przypadków wybieram tryb auto :D) - chociaż są dni kiedy nie chce mi się pasa nakładać (idę na 12 godzin do pracy - rano nie mam czasu, a wieczorem jestem padnięta)

do tego piję herbatkę slim figura, faza 1 spalanie :) (gdzieś tak 8 opakowanie)

pas miałaś zapakowany w takie pudełko z plastiku? i torbę perłowo-czarną? a pas jest czarno-perłowy z szarym napisem "easy" i zielonym "Slim"? :D

jak wrażenia po pierwszych masażach?

nie wiem jak z czasem działania... w instruksji jest napisane, żeby pas nie pracował bez przerwy dłużej niż 30minut...
ale wiem, że na stoisku chodził praktycznie cały czas ;) aż "modelka" zaczął trzeszczeć i stukać :P

dzisiaj kupiłam tak to ten, ma szary napis "easy' i zielony "slim" kupiłam go na Kartuskiej

Ty tam pracujesz????

Nadal twierdzisz że on działa i jest skuteczny????

Ju
nie - ja tam nie pracuję :D

moja kumpela u nich pracuje - a poznałyśmy się, gdy ich stoisko było w Centrum Handlowym w którym pracuję ;)

jestem milośniczką tego pasa - zresztą nie tylko ja :) koleżanki, które kupiły w tym samym dniu co ja też go chwalą

no i osoby, które miały okazję go u nas wypróbować :)

Misia78 a ile zapłaciłas za ten pas??

image
iwona14 napisał(a):

> Misia78 a ile zapłaciłas za ten pas??

ja nie Misia78 ale odpowiem co wiem ;)

pod koniec grudnia płaciłam za niego 300zł - nie wiem czy cena nie uległa zmianie :)

hej!!!
i jak tam dziewczynkipas dziala??
jak efekty?? buziaki

image