Widok

Pas wibrująco-masujący

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!!!

Używa może któras z was takiego sprzętu??Duzo o tym moliwą w TV ,ale nie wiem czy to prawda, czy faktycznie idzie po tym schudnąć,poprostu nie wiem czy to sie sprawdza.Piszcie co o tym myslicie .A jak taki sprzęt uzywacie to jaką firmę polecacie.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA w takie "cuda" nie wierze :)
Osoby które to reklamują spaliły tłuszczyk napewno nie pasem tylko siłownia, bieganiem, fitnesem itp.
Moze i taki pas cos da, ale przy wysiłku fizycznym połaczonym własnie z siłownią lub innymi cwiczeniami.......

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
moja mama sprawiła sobie to cudo, co chwilkę się psuje a efektów odchudzania raczej brak...

kilka dni temu kupiłam taki pas(i moje 2 kumpele też) - ale nie z telewizji ;)

koleżanka pracuje na stoisku z fotelami masującymi i firma wprowadziła też pasy masujące - nie wiem czy stracę kilka cm ale z pewnością lepiej się czuję po takich masażach ;) i nie muszę chodzić do masażysty(30zł za 30 minut, a pas mam za 300zł i masuję się kiedy chcę, zresztą nie tylko ja ;))

wiem, że te fotele masujące działają - ponieważ mogłabym robić za chodzącą reklamę tej firmy ;) stoisko w CH gdzie pracuję było kilka tygodni i korzystałam kiedy tylko mogłam ;) kilka osób zauważyło, że zeszczuplały mi z tyłu nogi, pośladki i plecy ;) innego powodu nie widzę - to musi być dzieki fotelom ;) tu jest strona tej firmy http://www.masuj.pl/

aaaaaaa - najlepiej żebyś przetestowała taki pas :D

od połowy stycznia stoisko będzie albo w CH OSOWA albo w Carrefourze na Morenie ;) (mogę dać cynk ;))

po takim masażu śmiesznie skóra swędzi :P i jest zaczerwieniona :)

moja Mama robiąc sobie masaż stóp(dla cukrzyków wskazany rano, dla zdrowych wieczorem) czuła, że aż mięśnie ud Jej pracują ;)

Iwonka, nie kupuj tego badziewia, w ogóle nie działa!!!

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
hmmmmmmm. sama nie wiem opinie sa różne

image
jeśli oczekujesz spadku wagi np. 15kg, 20cm mniej w pasie i biodrach - to wydaje mi się to nie możliwe... cudów raczej nie można się spodziewać - ale skóra będzie lepiej ukrwiona, ujędrniona :) kilka cm też zniknie ;) (chyba, że dodatkowo będziesz na diecie i będziesz ćwiczyć ;))

w jakiejś babskiej kolorówce czytałam krótki artykuł(chyba na początku grudnia) w którym pisano, że przy regularnym stosowaniu pasa przez 16 tygodni zauważono 10% ubytek tkanki tłuszczowej :) i było to polecane dla cukrzyków jako metoda na pozbycie się kilku kg nadwagi(wiadomo-nie mogą się forsować ćwiczeniami)

z ulotki którą posiadam:

pas masujący:
- wspomaga odchudzanie
- redukuje cellulit
- ujędrnia skórę
- stymuluje mięśnie
- poprawia metabolizm
- pobudza krążenie
- działa relaksująco

też bym nie zdecydowała się na zakup, gdybym nie mogła tego wcześniej przetestować ;) daaaawno temu kupiłam AB GYMNIC - ten pierwszy, drogi, z TV Marketu ;) nie byłam zadowolona - musiałam smarować się żelem, a dodatkowo zżerał baterie w suuuuuuuuper ekspresowym tempie

używałam kilka tygodni, a później pożyczałam koleżankom i sąsiadkom ;) kilka tygodni temu oddałam go kumpeli, która razem ze mną kupiła ten nowy pas ;)

dlatego gdy moja Mama usłyszała, że znowu chcę kupić coś takiego - stwierdziła, że oszalałam i nie mam na co kasy wydawać ;)

ale efekt pracy foteli masujących sama zauważyła(a jest to osoba, która prędzej powie mi, że przytyłam kilka kg, niż że je zgubiłam - a sama przyznała, że "zmalałam")

gdy przyniosłam w sobotę wieczorem pas do domu - moja Mama cierpiała z powodu bólu nerwu barkowego... założyłam Jej pas - i się zakochała ;) a już tym bardziej, że w nocy nie obudził Jej ból!!! :D następnego dnia masaż(10minut) powtórzyła - i już Ją nic nie boli :D

cudów się nie spodziewam...
ale jestem w 100% zadowolona z tego pasa :D
nie wiem jak pasy innych firm - ponoć te z TV są słabsze(?)
ale pas NEDO mogę polecić :)

chociażby do relaksujących masaży karku, stóp - super :)

na innych częściach ciała też czuć, że coś się dzieje ;) ale jakie będą efekty - nie wiem :P mogę dać znać za kilka tygodni ;)

okey to czekam :D

image
a może ktos jeszcze się wypowie na ten temat??

image
2,5 tygodnia masowania i są już widoczne efekty ;)

najbardziej zdziwiłam się gdy założyłam nowe jeansy...
kupiłam je na Allegro, między Świętami a Sylwestrem - i wtedy w pasie miały o 2 cm za mało ;) ale stwierdziłam - mają elastan, więc luzik ;)

kupiłam, wyprałam, rano założyłam i poszłam do pracy(na 12 godzin) i cały dzień się denerwowałam, ponieważ mi spadały!!!
do domu wracałam z rozpiętą kurtką - żeby przytrzymywać sobie spodnie :P
w domu chciałam Mamie pokazać o ile są za luźne - myślałam, że zatrzymają się na biodrach...

a spokojnie zdjęłam je bez rozpinania...(dziś rano robiłam zaszewki w pasie) :D
(w pasie ubyło mi 5 cm od momentu kupowania spodni - koniec grudnia)

skupiam się głównie na masażu brzucha i wew. partii ud ;) i widać różnice :) skóra jest badziej jędrna...

u kumpeli też widać różnice :) oczywiście po spodniach, które łatwiej się dopinają ;)

i to z pewnością nie zasługa diety - bo od kebabów, frytek, jedzenia z Mc Donalda - z pewnością się nie chudnie ;) (a tym żywimy się w pracy)

Mama pokazała pas kilku koleżankom - też się zakochały :D chcą kupić, tylko póki co pasów nie ma w Polsce :( ale koleżanka (pracująca w tej firmie) ma dać znać kiedy się pojawią i w którym CH rozstawią stoisko ;)

jedna z koleżanek mojej Mamy kupiła podobny pas, ale z sauną... i przeklina go równo ;) chce kupić ten co ja mam :D przy tamtym musi uważać żeby się nie poparzyć...

jak będzie stoisko - polecam jechać i wypróbować ;) (przy okazji przetestować fotele masujące - to dopiero rewelacja)

jeju ale bzdury....
czy naprawde tak ciezko sie nie obżerac i troche wiecej ruszac??
albo nic nie robic i nie marudzic :)

30 min biegania codziennie i nie dosc ze po tygodniu wszystko zjeżdża to jeszcze mega zdrowo :)
ZAWSZE działa !! rewelacja i za free

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
chaberek napisał(a):

> jeju ale bzdury....

gdybym nie widziała efektów na sobie - też bym tak mówiła :) (tym bardziej, że mam doświadczenia z AB GYMNIC)

Do AgusiaGda:

Kupiłam dzisiaj pas NEDO:):):)
Ty masz dokładnie ten sam?????
Napisz mi prosze czy oprócz pasa stosowałaś dodatkowe aktywności ruchowe i dietę??????????????/

Ile minut dziennie się masujesz???????

Dzięki za info

Ju
byłaś na Kartuskiej?

ja należę do "kanapowców" ;) nie lubię sportu - ani go uprawiać, ani oglądać :P

od tygodnia nie używam pasa - walczę z zapalonymi korzonkami ;)

ale ogólnie to masuję 1-2 razy dziennie daną część ciała (np. rano i wieczorem, w 99% przypadków wybieram tryb auto :D) - chociaż są dni kiedy nie chce mi się pasa nakładać (idę na 12 godzin do pracy - rano nie mam czasu, a wieczorem jestem padnięta)

do tego piję herbatkę slim figura, faza 1 spalanie :) (gdzieś tak 8 opakowanie)

pas miałaś zapakowany w takie pudełko z plastiku? i torbę perłowo-czarną? a pas jest czarno-perłowy z szarym napisem "easy" i zielonym "Slim"? :D

jak wrażenia po pierwszych masażach?

nie wiem jak z czasem działania... w instruksji jest napisane, żeby pas nie pracował bez przerwy dłużej niż 30minut...
ale wiem, że na stoisku chodził praktycznie cały czas ;) aż "modelka" zaczął trzeszczeć i stukać :P

dzisiaj kupiłam tak to ten, ma szary napis "easy' i zielony "slim" kupiłam go na Kartuskiej

Ty tam pracujesz????

Nadal twierdzisz że on działa i jest skuteczny????

Ju
nie - ja tam nie pracuję :D

moja kumpela u nich pracuje - a poznałyśmy się, gdy ich stoisko było w Centrum Handlowym w którym pracuję ;)

jestem milośniczką tego pasa - zresztą nie tylko ja :) koleżanki, które kupiły w tym samym dniu co ja też go chwalą

no i osoby, które miały okazję go u nas wypróbować :)

Misia78 a ile zapłaciłas za ten pas??

image
iwona14 napisał(a):

> Misia78 a ile zapłaciłas za ten pas??

ja nie Misia78 ale odpowiem co wiem ;)

pod koniec grudnia płaciłam za niego 300zł - nie wiem czy cena nie uległa zmianie :)

hej!!!
i jak tam dziewczynkipas dziala??
jak efekty?? buziaki

image
:)

image
hej dziewczyny on jest super wczoraj miałam ale jakoś niechce mi sie wierzyc ze bede miała po nim drabinke na to nie liczcie. Zastanawiam sie nad kupnem do działa 100 razy lepiej niz holaj-hop. 300 zł samo nie chodzi wydatek to jest :(

image
a gdzie go wczoraj mialas?? :)
maja jakies stoisko??
pozdrawiam :)

image
byłam na imprezie u kumpla i on miał ten co reklamuja w telewizji brzuch mi sie spocił i strasznie swedział ale po hulaj hop mam to samo podobno przed swietami ma byc w realu powiem wam ze jest super ale prawdziwyh cwiczen nie zastapi

image
sprzedaja je na kartuskiej :)
i zastanawiam sie nad kupnem :)

image
najprawdopodobniej od przyszłego tygodnia stoisko będzie w Carrefoure(czy jak to się pisze) na Morenie :)

więc możecie wypróbować :)

gosia1234 - też miałaś wrażenie jakby (po masażu) brzuch nie należał do Ciebie? taki jakiś "obcy" był? ;)

z tego co kumpela mówiła(ta co u nich pracuje) jak kupuje się z netu, to pas kosztuje 340zł
a na stoisku lub od niej(można się gdzieś umówić) to 300zł

jest bardzo dziwne wrazenie bo jak zdjełam to czułam jak miesnie sa cały czas napięte i do tego strasznie mnie swedział ale po hulaj hop tez to mam:) a najlesze ze pobudza pecherz

image
gosia1234 napisał(a):

> jest bardzo dziwne wrazenie bo jak zdjełam to czułam jak
> miesnie sa cały czas napięte i do tego strasznie mnie swedział
> ale po hulaj hop tez to mam:) a najlesze ze pobudza pecherz

no ja też po 1 użyciu pasa (dostałyśmy z kumpelą na pół dnia, do nas do sklepu na przetestowanie - ale to wtedy była jeszcze pierwsza wersja pasa, z jednym silniczkiem-więc słabszy) miałam wrażenie ciągle napiętych mięśni brzucha :P dlatego był dla mnie taki "obcy" ;)
a mrowienie to czuje czasami :P ale mój przyszły szwagier drapał się po brzuchu jak "nawiedzony" :P ;)

a z tym pobudzaniem pęcherza to nie zauważyłam :D

wytrzesło mnie na maxa zaczynajac od głowy he he ale nie wiem czy az takiej kaski jest wart musze jeszcze przetestowac

image
Do Iwona 14:

Kupiłam pas na KARTUSKIEJ - zapłacilam 300 pln

Pozdrawiam

Ju
i jak Ci sie go uzywa?
jakie wrazenia??
zadowolona?

image
uwaga wszystkie zainteresowane!

dzisiaj dostałam maila z firmy NEDO - od dziś do 11.03.2008 mają stoisko w CH MORENA - CARREFOUR (naprzeciwko kas, na wysokości księgarni).

więc która chętna - niech jedzie i przetestuje i pas i fotele ;)

chciałam tylko poinformować dziewczyny zainteresowane pasem, że jest już stoisko w CH OSOWA :) można popróbować (i pas i fotele masujące) :)

a czy dziewczyny, które kupiły pas widzą już efekty?

hej dziewczynki!!
jak sie sprawuja Wasze pasy?? widdac jakies efekty??? stosujecie tez diete??
buziaki

image
Tak potwierdzam stoisko firmy Nedo jest w Real Osowa :) kupiłam pas tak przez was polecany mam go już miesiąc i działa. Na razie wszystko działa bez zarzutu :) ja jestem zadowolona :D
sie napisalam i wszystko pooooszlo, wiec od nowa
takie sprzety nie powoduja utraty wagi, jedynie co to poprawiaja wyglad skory , zmniejszy sie troche pomaranczowa skorka, stanie sie bardziej jednra a co za tym idzie moze faktycznie czlowiek wygladac ciut szczuplej, jak wiadomo kg tracimy tylko po cwiczeniach i to po 20 min treningu dopiero zaczynamy spalaxc tluszcz, jedynie cwiczenia sa skuteczna metoda pozbycia sie niechcianego tl;uszczu, diety sa dobre ale trzeba je stosowac ciagle, chyba kazda zna efekt jo jo, po skonczonej diecie kg wracaja i to z nadwyzka, wiec dziewczyny najlepszym przyjacielem waszych cial jest ruch
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
masuję się w miarę regularnie ale dlatgeo że lubię to uczucie masażu :)

mięśnie brzucha mam twardsze, skórę bardziej jędrną ale żeby było mnie mniej to nie wiem...