Widok

Pas wibrująco-masujący

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!!!

Używa może któras z was takiego sprzętu??Duzo o tym moliwą w TV ,ale nie wiem czy to prawda, czy faktycznie idzie po tym schudnąć,poprostu nie wiem czy to sie sprawdza.Piszcie co o tym myslicie .A jak taki sprzęt uzywacie to jaką firmę polecacie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
masuję się w miarę regularnie ale dlatgeo że lubię to uczucie masażu :)

mięśnie brzucha mam twardsze, skórę bardziej jędrną ale żeby było mnie mniej to nie wiem...

sie napisalam i wszystko pooooszlo, wiec od nowa
takie sprzety nie powoduja utraty wagi, jedynie co to poprawiaja wyglad skory , zmniejszy sie troche pomaranczowa skorka, stanie sie bardziej jednra a co za tym idzie moze faktycznie czlowiek wygladac ciut szczuplej, jak wiadomo kg tracimy tylko po cwiczeniach i to po 20 min treningu dopiero zaczynamy spalaxc tluszcz, jedynie cwiczenia sa skuteczna metoda pozbycia sie niechcianego tl;uszczu, diety sa dobre ale trzeba je stosowac ciagle, chyba kazda zna efekt jo jo, po skonczonej diecie kg wracaja i to z nadwyzka, wiec dziewczyny najlepszym przyjacielem waszych cial jest ruch
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Tak potwierdzam stoisko firmy Nedo jest w Real Osowa :) kupiłam pas tak przez was polecany mam go już miesiąc i działa. Na razie wszystko działa bez zarzutu :) ja jestem zadowolona :D
hej dziewczynki!!
jak sie sprawuja Wasze pasy?? widdac jakies efekty??? stosujecie tez diete??
buziaki

chciałam tylko poinformować dziewczyny zainteresowane pasem, że jest już stoisko w CH OSOWA :) można popróbować (i pas i fotele masujące) :)

a czy dziewczyny, które kupiły pas widzą już efekty?

uwaga wszystkie zainteresowane!

dzisiaj dostałam maila z firmy NEDO - od dziś do 11.03.2008 mają stoisko w CH MORENA - CARREFOUR (naprzeciwko kas, na wysokości księgarni).

więc która chętna - niech jedzie i przetestuje i pas i fotele ;)

i jak Ci sie go uzywa?
jakie wrazenia??
zadowolona?

Do Iwona 14:

Kupiłam pas na KARTUSKIEJ - zapłacilam 300 pln

Pozdrawiam

Ju
wytrzesło mnie na maxa zaczynajac od głowy he he ale nie wiem czy az takiej kaski jest wart musze jeszcze przetestowac

gosia1234 napisał(a):

> jest bardzo dziwne wrazenie bo jak zdjełam to czułam jak
> miesnie sa cały czas napięte i do tego strasznie mnie swedział
> ale po hulaj hop tez to mam:) a najlesze ze pobudza pecherz

no ja też po 1 użyciu pasa (dostałyśmy z kumpelą na pół dnia, do nas do sklepu na przetestowanie - ale to wtedy była jeszcze pierwsza wersja pasa, z jednym silniczkiem-więc słabszy) miałam wrażenie ciągle napiętych mięśni brzucha :P dlatego był dla mnie taki "obcy" ;)
a mrowienie to czuje czasami :P ale mój przyszły szwagier drapał się po brzuchu jak "nawiedzony" :P ;)

a z tym pobudzaniem pęcherza to nie zauważyłam :D

jest bardzo dziwne wrazenie bo jak zdjełam to czułam jak miesnie sa cały czas napięte i do tego strasznie mnie swedział ale po hulaj hop tez to mam:) a najlesze ze pobudza pecherz

najprawdopodobniej od przyszłego tygodnia stoisko będzie w Carrefoure(czy jak to się pisze) na Morenie :)

więc możecie wypróbować :)

gosia1234 - też miałaś wrażenie jakby (po masażu) brzuch nie należał do Ciebie? taki jakiś "obcy" był? ;)

z tego co kumpela mówiła(ta co u nich pracuje) jak kupuje się z netu, to pas kosztuje 340zł
a na stoisku lub od niej(można się gdzieś umówić) to 300zł

sprzedaja je na kartuskiej :)
i zastanawiam sie nad kupnem :)

byłam na imprezie u kumpla i on miał ten co reklamuja w telewizji brzuch mi sie spocił i strasznie swedział ale po hulaj hop mam to samo podobno przed swietami ma byc w realu powiem wam ze jest super ale prawdziwyh cwiczen nie zastapi

a gdzie go wczoraj mialas?? :)
maja jakies stoisko??
pozdrawiam :)

hej dziewczyny on jest super wczoraj miałam ale jakoś niechce mi sie wierzyc ze bede miała po nim drabinke na to nie liczcie. Zastanawiam sie nad kupnem do działa 100 razy lepiej niz holaj-hop. 300 zł samo nie chodzi wydatek to jest :(

:)

hej!!!
i jak tam dziewczynkipas dziala??
jak efekty?? buziaki

iwona14 napisał(a):

> Misia78 a ile zapłaciłas za ten pas??

ja nie Misia78 ale odpowiem co wiem ;)

pod koniec grudnia płaciłam za niego 300zł - nie wiem czy cena nie uległa zmianie :)

Misia78 a ile zapłaciłas za ten pas??