Widok

Pasożyty

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W jakim laboratorium robiłyscie badanie kału na pasożyty i wyszły? Ja w Procnerze, ale dzis juz nie da rady zawiezc próbki więc może gdzies indziej??W Brussie podobno od lat nie znalezli w kale pasozytów bo najzwyczajniej nie pracuje tam zadna osoba specjalizująca się w badaniu kału...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na te objawy Brodzicki zlecił jeszcze badanie na Helicobater i usg jelit z oceną połączenia przelykowo żołądkowego.
Ja mam nadzieje ze to tylko glista. Dzisiaj wieczorem młody tak haftal, że na żywo czegoś takiego nie widziałam jeszcze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
sylwiaagnieszka a to twój synek ma te pasożyty ? po tym leku wymiotował? bo ja mam tą lamblię idę w środę do lekarza i po paru forach jestem przerażona leczeniem...wcześniej w ciemno dostałam tinidazolum ale po nim teraz czuje się jeszcze gorzej...kiedy to przejdzie to nie mam pojęcia czuje jakbym miała zatruty cały organizm...strasznie bolą mnie mięśnie głównie pleców i codziennie z rana mam mdłości masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ola mój syn ma glistę ludzką. Leki dostanie dopiero jutro, bo dzisiaj byłam po receptę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zrobiłam test obciążeń organizmu w REVITUM - http://www.revitum.pl Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Labioplastyka Trójmiasto (8 odpowiedzi)

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry