Widok

Pasożyty

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W jakim laboratorium robiłyscie badanie kału na pasożyty i wyszły? Ja w Procnerze, ale dzis juz nie da rady zawiezc próbki więc może gdzies indziej??W Brussie podobno od lat nie znalezli w kale pasozytów bo najzwyczajniej nie pracuje tam zadna osoba specjalizująca się w badaniu kału...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na te objawy Brodzicki zlecił jeszcze badanie na Helicobater i usg jelit z oceną połączenia przelykowo żołądkowego.
Ja mam nadzieje ze to tylko glista. Dzisiaj wieczorem młody tak haftal, że na żywo czegoś takiego nie widziałam jeszcze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
sylwiaagnieszka a to twój synek ma te pasożyty ? po tym leku wymiotował? bo ja mam tą lamblię idę w środę do lekarza i po paru forach jestem przerażona leczeniem...wcześniej w ciemno dostałam tinidazolum ale po nim teraz czuje się jeszcze gorzej...kiedy to przejdzie to nie mam pojęcia czuje jakbym miała zatruty cały organizm...strasznie bolą mnie mięśnie głównie pleców i codziennie z rana mam mdłości masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ola mój syn ma glistę ludzką. Leki dostanie dopiero jutro, bo dzisiaj byłam po receptę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zrobiłam test obciążeń organizmu w REVITUM - http://www.revitum.pl Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry