Widok

Patologia ciąży-która najbardziej ludzka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czeka mnie miesiac na patologii ciąży. Na ktorej da sie przetrwać? Podzielcie sie, proszę, Waszymi doswiadczeniami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Redłowo :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
No ale to zależy od tego dlaczego patologia? W czym problem? Bo jak tylko leżenie, obserwacja, skracająca szyjka to Redłowo może być. Ale jak jest większy problem z ciążą to chyba nie ważne gdzie jest "ludzko" tylko gdzie mają wystarczające środki i wiedzę by Ci pomóc- Kliniczna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Leżałam 2 tyg na Klinicznej i jest ok, położne zwłaszcza te młode super, te stare mniej sympatyczne. Lekarze ok, ordynator gbur trochę ale młodzi lekarze ok. Obchody ze studentami, badania w oddzielnym gabinecie o zgodę na obecność studentów pytają. Myślę że opieka jest dobra, ale kolejki na parologie duze chyba że masz naprawdę poważna sprawę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Leżałam na Zaspie i nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przed porodem leżałam kilka dni na patologii w wojewódzkim i ogólnie było spoko, naprawdę oddane położne, lekarze ok, warunki zadawalające. Jak mnie potem przenieśli na położnictwo, to już tak fajnie nie było i wtedy bardzo doceniłam patologię. Ale zgadzam się z przedmówczyniami - jeśli to coś mega poważnego, to może jednak kliniczna albo zaspa (III stopień referencyjności neonatologii)?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja leżałam na patologii na Zaspie i na Klinicznej o oba szpitale mogę polecić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polozne na patologii na Zaspie to ANIOŁY wzgledem wiekszosci starych bab na poporodowym. A szkoda, bo na patologii, gdy polozna zrobi swoje, sprawdzi ktg, mozesz ja zlac i zapomniec. Przy noworodku juz gorzej, a chetnych np do pomocy przy karmieniu jak na lekarstwo. Szczegolnie noca. Ale z 2 strony... nawet z tymi wrednymi babami wytrzyma sie 3-4 dni. I spadasz do domu i zapominasz . Drugie tez urodze na Zaspie. I jakos wytrzymam. :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Leżałam w ostatnie wakacje miesiąc na Klinicznej. Odstraszające dla mnie były łazienki... Ale nie to się liczy. Położne w większości ok, lekarze ok. Leżałam z zagrażającym przedwczesnym porodem i wiedziałam że w razie co jestem i ja i dziecko w super rękach i tylko to było ważne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Leżałam na Klinicznej, polecam ;) byłam zadowolona. Oczywiście nudziło mi się niemiłosiernie :D , ale tak będzie wszędzie, a opieka jest tam bardzo dobra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja spędziłam 2 tygodnie na Zaspie. Opieka super, położne miłe i bardzo pomocne, jedna służbistka :) W tygodniu zawsze była dr Magdalena Szemryk, anioł, nie kobieta. Bardzo się interesuje pacjentkami. Dr Mastalerz to samo. Wspaniałe lekarki. Weekend już różni lekarze ale pomoc zawsze uzyskasz. Jeśli musisz, polecam Zaspę;)

Pielegniarka Pani Irenka z patologii najlepsza ! Wspaniala kobieta. Umilala nam czas rozmowami, opowiadala co tam na dworzu (byla wiosna,a my wszystkie musialysmy plackiem lezec. Od kilku dni do paru tyg ). A dr Szemryk prowadzila moja zagrozona ciaze i odbierala porod. Bywalo naprawde groznie, ale.zawsze starala sie mnie uspokoic. Bardzo opanowana. Polecam ! ! ! ! 2 gie tez tylko u tej lekarki !

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

jakie perfumy polecacie? (71 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

Dzieci w spektrum autyzmu i szkoła (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy są tu mamy uczniów szkół podstawowych (od klasy 0), którzy są w spektrum...

do góry