Widok

Paulina - ocena

Home Asset Temat dostępny też na forum:
Z całego serca polecam Panią Monikę Witkowską. Wczoraj sfinalizowałyśmy wspólnie sprzedaż mojej nieruchomości. Pani Monika to osoba niezwykle zaangażowana i pomocna. Tak naprawdę niczym nie musiałam się przejmować. Pani Monika zaopiekowała się wszystkim zaczynając od pięknego ogłoszenia sprzedażowego i pozyskiwania zaświadczeń w urzędach, kończąc na sprawnej komunikacji z notariuszem i kupującym. Wszystkie warunki były transparentne i bardzo uczciwe. Czułam się bezpiecznie i w dobrych rękach. Taki pośrednik to skarb w dzisiejszych czasach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Paulino, serdecznie dziękujemy za zaufanie i powierzenie sprzedaży nieruchomości w Nadolu naszej doradczyni, Monice Witkowskiej. Cieszymy się, że cały proces – od przygotowania oferty, przez uzyskanie niezbędnych dokumentów, aż po finalizację u notariusza – przebiegł spokojnie, bez stresu i w poczuciu bezpieczeństwa. To dla nas najlepsze potwierdzenie, że nasza praca ma realną wartość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

NS - opinia (3 odpowiedzi)

This doctor was indicated by another Dermatologist to perform a biopsy. Unfortunately, he was the...

Wojtek - ocena (4 odpowiedzi)

Nie polecam! Są chciwi i niesłowni, mieliśmy kupić działkę od nich, po 9 miesiącach od podpisania...

Julii - ocena (4 odpowiedzi)

Meduza tylko z nazwy dawno temu full,mlodziezy, piwo,pepsi bagietka, ciastko to byl bar ,,,tlok...

do góry