Z pełnym przekonaniem polecam Panią Mecenas Ewelinę Baranowską-Haber oraz Kancelarię Haber & Haber.

Współpracuję z Panią Mecenas przy kilku, również bardzo złożonych i wymagających sprawach, i z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że niezwykle cenię sobie przede wszystkim jej profesjonalizm, zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta.

W sprawach prawnych szczególnie ważne jest dla mnie to, że zawsze mogę liczyć na konkretną i rzeczową informację, jasne przedstawienie możliwych rozwiązań oraz szczerą ocenę sytuacji. Pani Mecenas potrafi jednocześnie zachować pełen profesjonalizm i podejść do człowieka po prostu po ludzku z dużą uważnością, spokojem i empatią.

Bardzo wysoko oceniam również dyspozycyjność, komunikację i zaangażowanie w prowadzone sprawy. Mam poczucie, że powierzając jej swoje problemy, nie jestem kolejnym numerem sprawy, ale osobą, której sytuacja rzeczywiście ma znaczenie.

To właśnie połączenie wiedzy, doświadczenia, zdecydowania i ludzkiego podejścia sprawia, że mam do Pani Mecenas pełne zaufanie.

Jeżeli ktoś szuka prawnika, któremu można powierzyć trudną, skomplikowaną lub wymagającą dużego zaangażowania sprawę i mieć poczucie, że jest ona naprawdę w d