Widok

Pediatra Barbara Ratajczak/Marta Mrozik

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś może coś powiedzieć o tych lekarzach? Szukam na forum i ogólnie w necie ale nie mogę żadnych opini znaleść.. Jeżeli ktoś chodził z dzieckiemdo tych dr to proszę i opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem az zdziwiona ze nikt jej nie zna, pracowala w szpitalach i na pewno duzo mam miało z nią kontakt.

Ponowię pytanie, czy ona jeszcze przyjmuje?
Dzięjuje za informacje. Czy jeszcze ktoś może się wypowiedzieć?
Barbara Ratajczak to świetna specjalistka, leczyła mnie za dzieciństwa prywatnie, dwukrotnie uratowała mi życie po błędnej diagnozie pani z ośrodka która zapisała mi antybiotyk a powinnam była już leżeć na stole operacyjnym. Stara się stronić od antybiotyków bez potrzeby, ogromne doświadczenie, naprawdę nigdy potem już nie miałam tak solidnego lekarza. Lata doswiadczenia w zawodzie, lekarz z powołania.

Czy ona jeszcze przyjmuje gdzieś? Wiem że na pewno jej córka jest również pediatrą
Czy nikt nie zna tych pediatrow?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry