Widok

Pediatra Gdynia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam bardzo dobrego pediatry z Gdyni. Może być nawet prywatnie. Proszę o polecenie .
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Marie Luczak z przychodni na Wejherowskiej. Jest tez pulmonologiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Wlazłowski - przyjmuje prywatnie w Gdynia na 3 Maja
Podbijam pytanie. Szukam pediatry z dobrym podejściem do dziecka. Zależy mi na tym żeby nie przepisywał antybiotyków jak cukierków... Kogo polecacie? Moze byc prywatnie
dr Sobierajska - przychodnia na Dąbrówce, ma bardzooo dobre podejście do dziecka i nie przepisuje antybiotyków od razu, naprawdę polecam!
Ja także polecam doktor Sobierajska.w przypadku syna zawsze trafia z diagnozą i nigdy nie przepisała antybiotyku-po 3 dniach po zażywaniu różnych kropli itd.syn zawsze był zdrowy.pani doktor ma fajne podejście do dzieci a przy tym jest konkretna.
Moja córka niechętnie wychodzi z gabinetu od niej, zawsze zresztą coś dostaje: a to naklejkę, a to tatuaż, a to bransoletkę, a to jakieś próbki kaszy :)
Polecam z całego serca dr Karolinę Nowak z Medicover. Dzięki jej szybkiej interwencji mój synek wyszedł cało z niebezpiecznej choroby. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prywatnie dr Łakomska i dr Duralewska. Obie ze szpitala miejskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A macie namiary na dr.Łakomska gdzie przyjmuje?
image

Inne tematy z forum Zdrowie

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Mam problem z penisem. Nie staje (7 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

do góry