Widok

Pediatra Małgorzata Gollnau

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, ostatnio zmieniono u mnie na Brodwinie w Sopocie pediatrę, dzisiaj byłam w aptece i Pani aptekarka doradziła mi żebym jak najszybciej przeniosła dziecko do innego lekarza. Znacie może tą lekarkę macie na jej temat jakieś wiadomości?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uciekaj od niej jak najszybciej, kto dał tej Pani uprawnienia do leczenia i kontaktu z pacjentami. Jest żenująca, arogancka i zarozumiała, widzi tylko swój nos i nic poz tym. Sama powinna się leczyć u p.........
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
Zgadzam się z taką opinią o Tej lekarce
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
na mnie też nie zrobiła dobrego wrażenia.

Najpierw rozchorował się nam młodszy synek - diagnoza ostre zapalenie gardła. Zapisała antybiotyk, kontrola za kilka dni. Był piątek popołudnie. Nie wykupiliśmy antybiotyku tego dnia, bo akurat brak gotówki i trzeba było czekać do dnia następnego, a poza tym nie miałam przekonania czy to konieczne.

Następnego dnia strzeliło starszego synka, potem mnie i męża i wyglądało raczej na wirusówkę. Wstrzymaliśmy się z antybiotykiem i zajęliśmy się wymiotami i biegunką :]

Wtorkowa kontrola i gardło młodszego ładniejsze, samo dochodzi do siebie,ale że nie wziął antybiotyku nawet nie powiedziałam, bo kobieta nie zachęca bynajmniej do tego by coś mówić tym,że wszystko, praktycznie każde zdanie komentuje i niemal wchodzi w słowo.

A u starszego stwierdziła wirusówkę. I powiedziała,że niby może tak być,że każde z nich zachorowało na co innego, mimo,że obaj są ze mną i chodzą w te same miejsca.

Nie wykluczam,że może tak być. Tym niemniej pani dokror mogłaby wszystkiego nie komentować. Owszem odpowiada na pytania jak się jej zada, ale raczej faktycznie nie dopuszcza innej opcji niż to co stwierdzi.

Całe szczęście na Brodwinie jest tylko czasem na zastępstwo :]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani doktor jest arogancka i potrafi w „żywe oczy” kłamać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadziejna i chamska osoba. Wszystkim radzę z dala od niej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Około dwa tygodnie temu powiedziano mi w rejestracji, że dr G.zastępuje przez miesiąc dr Nienartowicz, do której zdążyłam się przyzwyczaić. Jeśli miałaby nie wrócic, to też poszukam innej przychodni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzam się po części z opiniami. Pani doktor traktuje rzeczywiście pacjenta z "góry", ale jej leczenie w przypadku moich dzieci było zawsze bardzo skuteczne. Nie przeszkadza mi jej podejście do pacjenta, chociaż mogła by je zmienić. Wolę takie niż "słodkie minki".
Znajoma była u bardzo miłej lekarki, która próbowała leczyć jej syna bez antybiotyku. Skończyło się to długą chorobą na szczęście z antybiotykiem zapisanym przez innego lekarza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
wczoraj byłam u tej Pani z dwójką dzieci i mam bardzo dobre wrażenie, ale opinie tutaj mnie troche przestraszyły. Może ktoś jeszcze może się podzielić opiniami i niej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poznałam tę lekarkę. Wydawała mi się pewna siebie i kompetentna. Ale pewnego razu wpadła w furię. Jest niezrównoważona, więc trzeba z nią uważać. a już na pewno nie poszłabym do niej z dzieckiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Małgorzata Gollnau nie jest pediatrą, tylko internistą. Czasem jest na dyżurze dziecięcym w Polmedzie (ale tam to i dermatologowi się zdarzyło być). Okropna kobieta, nigdy więcej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
Pani doktor Małgorzata Gollnau jest konkretna i rzeczowa. Leczy moją całą rodzinę ponad 10 lat. Zawsze nas dobrze zdiagnozowała i skutecznie wyleczyła. Nigdy nie zawiodła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Również nie polecam. Pani doktor jest bardzo nieprzyjemna, nie wykazuje zainteresowania pacjentem, jej diagnoza w moim przypadku nie była prawidłowa. Niepotrzebnie brałam antybiotyk. Tyle się mówi w dzisiejszych czas o tym, że zbyt często przyjmujemy antybiotyki, często też niesłusznie. Wina leży po stronie lekarzy, bo kto inny jak nie oni wypisuje recepty, bez przekonania o ich słuszności użycia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
witam zupełnie nie zgadzam się z twoją opinią jak małgośka antybiotyk przepisuje to oznacza że chce ci zaoszczędzić straconego czasu na pseudo leczenie pamiętaj czasami lepiej szbko reagowac niż ma się choroba ślimaczyć
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam sie z powyzsza opinia, dr Gollnau jest bardzo konkretna i rzeczowa, zleca sporo badan zanim postawi diagnoze. Poswieca pacjentowi duzo uwagi i chetnie odpowiada na wszystkie pytania. Polecam!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
witam chcę powiedzieć że jest lekarzem rodzinnym w piątek nie wiedziała jak mi przekazać złe wiadomości zrobiła się purpurowa i już wiedzaiałam, że jest żle życzę każdemu takiego lekarza rodzinnego jak Gollnau szybka reakcja i konkrety nie szukajcie dziury w całym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (46 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

do góry