Widok

Peeling do skóry głowy

hej zastanawiam się jaki peeling do skóry głowy możecie polecić
Hej! Jestem Martyna choć zdaję sobie sprawę że wiesz że to imie nie jest prawidzie ale to nie jest najważniejsze. Isotne tu jest to że interesuję się światem kosmetykó - od ich premier do wygaśniencia produkcji. Lubię szczególnie luksusowe marki jak Medi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

założyłam temat bo myślę, że to ważne żeby dzielić się wiedzą i doświadczeniem - proszę napiszcie jakie peelingi do skóry głowy próbowałyście - ja próbowałam na razie Eliokap complex A https://eliokap.sklep.pl/produkt/peeling-skory-glowy-complex-a-eliokap-150-ml/
Pozdrawiam
Hej! Jestem Martyna choć zdaję sobie sprawę że wiesz że to imie nie jest prawidzie ale to nie jest najważniejsze. Isotne tu jest to że interesuję się światem kosmetykó - od ich premier do wygaśniencia produkcji. Lubię szczególnie luksusowe marki jak Medi

Ja ostatnio kupiłam ten: https://www.notino.pl/tresemme/purify-hydrate-peeling-oczyszczajacy-wlosow-i-skory-glowy/
używałam ze 3 razy do tej pory, ale jest całkiem spoko :-) nie kosztuje milionów monet, a to plus!

Ja używałam raz w tygodniu tego z mint it up. to szampon peelingujący i sprawdzał się fajnie. Czułam, że mam taka "świeżą" skórę głowy :)

Polecam peeling Wax Pilomax. Delikatnie ale i zarazem skutecznie usuwa wszystkie zanieczyszczenia i pozostałości z produktów kosmetycznych.

Kiedyś testowałam ten peeling, jest naprawdę delikatny, co jest dla mnie ważne, ponieważ mam wrażliwą skórę. Jednakże mimo swojej delikatności, doskonale radzi sobie z usuwaniem wszelkich zanieczyszczeń i resztek produktów kosmetycznych.
O mnie i moich pasjach na Carrd

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (37 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry