Widok

Pellowski

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zamawiał/zamawia cista, tort z cukierni Pellowski? Jakie są Wasze doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę prosić fotkę na @?
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Uma -mogę prosić fotkę na @?
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Nie znam tortów Pellowskiego ale jadłam z cukierni Heveliusz Palce lizać i cena przystępna
ja również poproszę o zdjęcie tortu :o)

dzięki wielkie
A.

uma, wyslij mi tez fotkę, z góry dziekuję ;))
czy ja tez mogę prosić o fotke zdjęcia tortu z Pellowskiego ??
Dzięki za fotkę! Torcik wygląda bardzo apetycznie :) Chyba zdecyduję się na Pellowskiego...
u mojego brata w czerwcu był tort z pellowskiego - taki został im narzucony przez miejsce gdzie organizowali obiad weselny. rodzice byli tortem rozczarowani ale myśle, że gdyby był zamawiany bezpośrednio w cukierni to recenzja była by pozytywna.
A czy ja tez mogę poprosic o fotkę ? milka80@go2.pl
Dziękuje !!!
już fotka przesłana ;) zobacz i czekam na opinię.

Pozdrawiam,
Uma
Uma, mogę też prosić o zdjęcie tortu na izzzabela@wp.pl? Dzięki! :)
Uma dzięki za fotkę - torcik jest super :)

Aguszka :)
i jak sie podoba nasz torcik?

Pozdrawiam,
Uma
Oczywiście, za chwilkę wyślę. I na prawdę był pyszny co widać na filmie jak wszyscy pałaszowali. Ubaw przy tym niezły mieliśmy ;)))
Uma mogę prosić o fotki tortu?

Aguszka :)
ilu ludzi,tyle opinii.

ja nie mam pojecia jak smakuje pellowski:) wiec nie moge sie wypowiedziec.Dziwi mnie tylko to,ze tyle skrajnych opinii jest na temat tej cukierni

Kolezanki tort spelśniał na drugi dzień.
Hej,
my mieliśmy 4 piętrowy tort od Pellowskiego na 80 osób. Był przepyszny i przepiękny. Służę zdjeciami. Koszt faktycznie 45 zł/kg ale warto. Dowieźli na miejsce o określonej godzinie. Byliśmy w kilku sklepach Pellowskiego ale najlepsza obsługa była w Madisonie - tortami na zamówienie zajmowała sie tam Pani Ania. No i co ważne dostaliśmy po kawałku z różnych smaków do spróbowania (zapłaciliśmy chyba 4 zł) i dokupiliśmy sobie kawkę (wedle uznania oczywiście - nie była przymusowa ;)))). POLECAM!!
W miejscu gdzie pracuję co dziennie serwujemy torty robione przez cukiernie Pellowski .... przetestowanego więc go mam na wszelkie sposoby no i tak... zdecydowanie nie polecam tortów kremowych... za to śietankowe są pyszne i zawsze im wychodzą. Z śmietankowcyh to najlpesze są o smaku tiramisu i tofi i wiśniowy (czarnolas)...ale te sa drogie. Pychotka ale cena... Nie mniej smaczny, a znacznie tanszy, jest też tort ananasowy...jest bardzo ciekawy bo jest to tak na prawdę połaczenie ananasa i dużej ilości płatków ananasowych. Zdecydowanie odradzam cytrynowy i truskawkowy.
.
A i jeszcze podpowiem iż warto w zamówieniu zazanczyć jak bardzo chcecie je mieć nasączone ... jest tam jeden cukiernik co lubi bardzo mokre biszkopty, a np ja za tym nie przepadam.

Torty są na prawde smacznie i rzeczywiście potrafią SUPER je udekorować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje mi się że 5 pięter jest wystarczające, my tak mieliśmy na 120 osó. Goście brali dokładki i troche zostało tortu na poprawiny w domu!
do góry