Widok
Witaj! Miałam tort weselny od Pellowskiego 5 pietrowy, był przepiekny i pyszny. Kazde piętro innego smaku ale wszystkie śmietankowe. Udekorowany był białymi frezjami. Wszyscy goście chwalili tort. Oni oczywiscie doworzą tort do danego hotelu na ustaloną godzine!!!Jak chcesz to moge Ci przesłać na prv adres zdjęcie z tortem!Polecam
W miejscu gdzie pracuję co dziennie serwujemy torty robione przez cukiernie Pellowski .... przetestowanego więc go mam na wszelkie sposoby no i tak... zdecydowanie nie polecam tortów kremowych... za to śietankowe są pyszne i zawsze im wychodzą. Z śmietankowcyh to najlpesze są o smaku tiramisu i tofi i wiśniowy (czarnolas)...ale te sa drogie. Pychotka ale cena... Nie mniej smaczny, a znacznie tanszy, jest też tort ananasowy...jest bardzo ciekawy bo jest to tak na prawdę połaczenie ananasa i dużej ilości płatków ananasowych. Zdecydowanie odradzam cytrynowy i truskawkowy.
.
A i jeszcze podpowiem iż warto w zamówieniu zazanczyć jak bardzo chcecie je mieć nasączone ... jest tam jeden cukiernik co lubi bardzo mokre biszkopty, a np ja za tym nie przepadam.
Torty są na prawde smacznie i rzeczywiście potrafią SUPER je udekorować.
.
A i jeszcze podpowiem iż warto w zamówieniu zazanczyć jak bardzo chcecie je mieć nasączone ... jest tam jeden cukiernik co lubi bardzo mokre biszkopty, a np ja za tym nie przepadam.
Torty są na prawde smacznie i rzeczywiście potrafią SUPER je udekorować.
Hej,
my mieliśmy 4 piętrowy tort od Pellowskiego na 80 osób. Był przepyszny i przepiękny. Służę zdjeciami. Koszt faktycznie 45 zł/kg ale warto. Dowieźli na miejsce o określonej godzinie. Byliśmy w kilku sklepach Pellowskiego ale najlepsza obsługa była w Madisonie - tortami na zamówienie zajmowała sie tam Pani Ania. No i co ważne dostaliśmy po kawałku z różnych smaków do spróbowania (zapłaciliśmy chyba 4 zł) i dokupiliśmy sobie kawkę (wedle uznania oczywiście - nie była przymusowa ;)))). POLECAM!!
my mieliśmy 4 piętrowy tort od Pellowskiego na 80 osób. Był przepyszny i przepiękny. Służę zdjeciami. Koszt faktycznie 45 zł/kg ale warto. Dowieźli na miejsce o określonej godzinie. Byliśmy w kilku sklepach Pellowskiego ale najlepsza obsługa była w Madisonie - tortami na zamówienie zajmowała sie tam Pani Ania. No i co ważne dostaliśmy po kawałku z różnych smaków do spróbowania (zapłaciliśmy chyba 4 zł) i dokupiliśmy sobie kawkę (wedle uznania oczywiście - nie była przymusowa ;)))). POLECAM!!