Widok

Pellowski

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zamawiał/zamawia cista, tort z cukierni Pellowski? Jakie są Wasze doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja slyszalam od restauratora, ze Pellowski nie ma wcale rewelacyjnych tortow. A cena jest bardzo wysoka, bo az 45zl za kg. Podczas gdy spokojnie za 40zl/kg mozna kupic dobry tort.
dzięki, też się zastanawim czy za nazwiskiem kryje się również jakość...?
A mi wielu ludków poleca Pellowskiego :) i sama czasami jem ciacha od P. :) i to chyba jest najważniejsze, że akurat mi smakują :)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Witaj! Miałam tort weselny od Pellowskiego 5 pietrowy, był przepiekny i pyszny. Kazde piętro innego smaku ale wszystkie śmietankowe. Udekorowany był białymi frezjami. Wszyscy goście chwalili tort. Oni oczywiscie doworzą tort do danego hotelu na ustaloną godzine!!!Jak chcesz to moge Ci przesłać na prv adres zdjęcie z tortem!Polecam
ja poproszę o fotke tortu i koszt (na oko) :) i z góry dziękówka :)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Tortu weselnego od nich nie jadłam, ale uwielbiam wpaść sobie czasem do nich na pyszne ciacho i kawkę albo koktajl owocowy :-). Choć fakt, że najtańsi nie są.

image
i ja też poproszę o tą fotkę...
dziękóweczka:)

Ja znam Panią Oelowska osobiscie, często zamawiałam od niej ciasta i torty na imprezy do firmy, wszyscy zawsze zadowoleni:) No a ja zawsze dostaje gratis torbę pieczywka, buleczki precelki z roznymi smieciami mniam:)
dziękóweczka za tak szybka odpowiedź a tak swoja droga to wyglądałaś super-bo domyślam się,że ta osóbka na zdjęciu to Ty:)
pozdrawiam:)

Misia, kochana jakbyś mogła mi też przesłać tę fotkę, dzięki i pozdrawiam
Misiu a czy też mogłabym prosić o fotke tortu??

Aguszka :)
Misiu czy Misia? hmmm Prof. Miodek to ze mnie nie jest, ale wiadomo o kogo chodzi :))))

MISIA,

ja tez poprosze!!!! razem z fotka...

meg
Hi,
poprosze o zdjecie pietrowej slodkosci
mogę prosić fotkę na @?
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
ja teeeż...ja teeeż :o)
słuchajcie a ile srednio może kosztowac taki tort na powiedzmy 70 osób...zastanawiam sie czy zamówić w knajpce czy bardziej opłaca sie w cukierni
Z tego co się orientuje to np w hotelu liczą często za porcje np w Nadmorskim 16 zł, a plaster tego tortu cieńki jak papier. Wydaje mi się że bardziej opłaca się zamówic w cukierni!
Misia a czy ja też mogę prosić o fotkę i koszt tortu na izzzabela@wp.pl? :) Dzięki serdeczne!
A ile pięter powinien mieć taki tort na 130 osób? Ale dobrze by bylo, żeby po weselu za duzo go nie zostalo. Nie znoszę jak sie jedzenie marnuje i trzeba je wyrzucić...
Wydaje mi się że 5 pięter jest wystarczające, my tak mieliśmy na 120 osó. Goście brali dokładki i troche zostało tortu na poprawiny w domu!
Nie znam tortów Pellowskiego ale jadłam z cukierni Heveliusz Palce lizać i cena przystępna
W miejscu gdzie pracuję co dziennie serwujemy torty robione przez cukiernie Pellowski .... przetestowanego więc go mam na wszelkie sposoby no i tak... zdecydowanie nie polecam tortów kremowych... za to śietankowe są pyszne i zawsze im wychodzą. Z śmietankowcyh to najlpesze są o smaku tiramisu i tofi i wiśniowy (czarnolas)...ale te sa drogie. Pychotka ale cena... Nie mniej smaczny, a znacznie tanszy, jest też tort ananasowy...jest bardzo ciekawy bo jest to tak na prawdę połaczenie ananasa i dużej ilości płatków ananasowych. Zdecydowanie odradzam cytrynowy i truskawkowy.
.
A i jeszcze podpowiem iż warto w zamówieniu zazanczyć jak bardzo chcecie je mieć nasączone ... jest tam jeden cukiernik co lubi bardzo mokre biszkopty, a np ja za tym nie przepadam.

Torty są na prawde smacznie i rzeczywiście potrafią SUPER je udekorować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
my mieliśmy 4 piętrowy tort od Pellowskiego na 80 osób. Był przepyszny i przepiękny. Służę zdjeciami. Koszt faktycznie 45 zł/kg ale warto. Dowieźli na miejsce o określonej godzinie. Byliśmy w kilku sklepach Pellowskiego ale najlepsza obsługa była w Madisonie - tortami na zamówienie zajmowała sie tam Pani Ania. No i co ważne dostaliśmy po kawałku z różnych smaków do spróbowania (zapłaciliśmy chyba 4 zł) i dokupiliśmy sobie kawkę (wedle uznania oczywiście - nie była przymusowa ;)))). POLECAM!!
Kolezanki tort spelśniał na drugi dzień.
ilu ludzi,tyle opinii.

ja nie mam pojecia jak smakuje pellowski:) wiec nie moge sie wypowiedziec.Dziwi mnie tylko to,ze tyle skrajnych opinii jest na temat tej cukierni

image

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
Uma mogę prosić o fotki tortu?

Oczywiście, za chwilkę wyślę. I na prawdę był pyszny co widać na filmie jak wszyscy pałaszowali. Ubaw przy tym niezły mieliśmy ;)))
i jak sie podoba nasz torcik?

Pozdrawiam,
Uma
Uma dzięki za fotkę - torcik jest super :)

Uma, mogę też prosić o zdjęcie tortu na izzzabela@wp.pl? Dzięki! :)
już fotka przesłana ;) zobacz i czekam na opinię.

Pozdrawiam,
Uma
A czy ja tez mogę poprosic o fotkę ? milka80@go2.pl
Dziękuje !!!
uma, wyslij mi tez fotkę, z góry dziekuję ;))
image
Uma -mogę prosić fotkę na @?
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
u mojego brata w czerwcu był tort z pellowskiego - taki został im narzucony przez miejsce gdzie organizowali obiad weselny. rodzice byli tortem rozczarowani ale myśle, że gdyby był zamawiany bezpośrednio w cukierni to recenzja była by pozytywna.
Dzięki za fotkę! Torcik wygląda bardzo apetycznie :) Chyba zdecyduję się na Pellowskiego...
czy ja tez mogę prosić o fotke zdjęcia tortu z Pellowskiego ??
image
ja również poproszę o zdjęcie tortu :o)

dzięki wielkie
A.

do góry