Widok
Jadę tam jutro ustalać menu, może się spotkamy :) tylko muszę jeszcze tam zadzwonić i umówic się na konkretną godzinę. jak na razie współpraca z panią z Novello przebiega bardzo sprawnie. Nie mają jakiegoś sztywnego menu, pani wydrukwała nam dwa przykładowe z wesel, które niedawno się odbyły. Na razie wszystko jest ok, ale jeśli chciałabys mieć na weselu własny alkohol to trzeba zapłacić korkowe 500 zł. Ciasta i torty mają z cukierni janca z kartuz, próbowaliśmy już z rodzinką tych tortów i są bardzo dobre :) Pokój dla nowożeńców jest gratis (jakbys chciała wynająć pokoje dla gości to 150 zł za pok. 2-osobowy- trochę drogo, ale pokoje są naprawdę piękne). Oglądaliśmy tę salę chyba z 4 razy bo nie mogliśmy się zdecydować :) aha, wybraliśmy sale kaszubską bo jest największa.
kasiula19814 napisał(a):
> Czesc Wam,
> Byłam na weselu w Novello -jeśli chodzi o jedzonko - mało i
> niesmacznie. Sala za to piękna... obsługa tez ok ale wrażenia
> po jedzonku nie sa za fajne... Ustalcie ilości jeśli chodzi o
> menu. Jakby co pytajcie...
A kiedy byłaś tam na weselu? my wczoraj ustalalismy menu i mam nadzieję, że niczego nie zabraknie :)
> Czesc Wam,
> Byłam na weselu w Novello -jeśli chodzi o jedzonko - mało i
> niesmacznie. Sala za to piękna... obsługa tez ok ale wrażenia
> po jedzonku nie sa za fajne... Ustalcie ilości jeśli chodzi o
> menu. Jakby co pytajcie...
A kiedy byłaś tam na weselu? my wczoraj ustalalismy menu i mam nadzieję, że niczego nie zabraknie :)
Cześć,w niedziele miałam okazje pogadać z goścmi weselnymi z Novello.Byli zadowoleni z jedzenia i zabawy.
Jedna z Pań narzekała tylko ,że było zimno w pokojach i ciężko jest wejść po schodach hotelowych osobie niepełnosprawnej ze względu na brak poręczy.Wiem jednak ,ze ten problem ma być rozwiązany.Pozdrawiam.
Jedna z Pań narzekała tylko ,że było zimno w pokojach i ciężko jest wejść po schodach hotelowych osobie niepełnosprawnej ze względu na brak poręczy.Wiem jednak ,ze ten problem ma być rozwiązany.Pozdrawiam.
Margaretka30
Moim zdaniem bardzo ładne sale mają ale też jest dużo minusów, dlatego wybrałam inne miejsce. Oto kilka z nich:
1. Sala o "złotym" wystroju, mimo iż baaardzo ładna to układ niepraktyczny. Nie wszyscy goście tańczą (babcie, stare ciotki) i muszą siedzieć w sali gdzie nawet nie można popatrzeć na tańczących, nie słychać tam nawet muzyki, a stać i patrzeć nawet mi by się nie chciało
2. Dom weselny posiada 4 sale....mogą odbywać się jednocześnie nawet 4 wesela. Dwa to już bardzo dużo ludzi, samochodów. Bałabym się o mieszanie się gości podczas "wyjścia na papieroska", kradzieże itp
3. Drogo, 150zł za pokój na pół nocy;/
Jest to nowe miejsce, nowy budynek, pewnie by się dało to lepiej zrobić. Pomimo kilku minusów poważnie zastanawiałam się nad salą kaszubską gdyż jest piękna...jednak po co, jest tyle sprawdzonych miejsc....
1. Sala o "złotym" wystroju, mimo iż baaardzo ładna to układ niepraktyczny. Nie wszyscy goście tańczą (babcie, stare ciotki) i muszą siedzieć w sali gdzie nawet nie można popatrzeć na tańczących, nie słychać tam nawet muzyki, a stać i patrzeć nawet mi by się nie chciało
2. Dom weselny posiada 4 sale....mogą odbywać się jednocześnie nawet 4 wesela. Dwa to już bardzo dużo ludzi, samochodów. Bałabym się o mieszanie się gości podczas "wyjścia na papieroska", kradzieże itp
3. Drogo, 150zł za pokój na pół nocy;/
Jest to nowe miejsce, nowy budynek, pewnie by się dało to lepiej zrobić. Pomimo kilku minusów poważnie zastanawiałam się nad salą kaszubską gdyż jest piękna...jednak po co, jest tyle sprawdzonych miejsc....
1. W sali cytrynowej, w części przeznaczonej na taniec są krzesła wokół parkietu i osoby nietańczące mogą swobodnie siedzieć i patrzeć na bawiących się.
2. Wątpię, żeby odbywały się tam 4 wesela - właścicielka informowała o tym, że mogą odbywać się 2 naraz, co nie koliduje ze sobą. Myślę, że goście weselni nie są nastawieni na kradzież (trudno wyobrazić mi swoją rodzinę, babcie, ciocie, które okradają innych).
3.Pokoje są drogie, ale bardzo ładne. Obok lokalu są dwa domki, które można wynająć za ok. 200 zł - nie pamiętam konkretnie. Mieści się w jednym 6 czy 8 osob.. też nie pamiętam.
2. Wątpię, żeby odbywały się tam 4 wesela - właścicielka informowała o tym, że mogą odbywać się 2 naraz, co nie koliduje ze sobą. Myślę, że goście weselni nie są nastawieni na kradzież (trudno wyobrazić mi swoją rodzinę, babcie, ciocie, które okradają innych).
3.Pokoje są drogie, ale bardzo ładne. Obok lokalu są dwa domki, które można wynająć za ok. 200 zł - nie pamiętam konkretnie. Mieści się w jednym 6 czy 8 osob.. też nie pamiętam.