Widok

Pensjonat Rewa - proszę o opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś miał tam wesele proszę o opinie;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam , sala jadalna przepiękna , taneczna zaś już nie za bardzo, niski sufit i mało miejsca do zabawy , zależy też ile osób :)
Ogólnie na 4+
Sala jest trochę pokazana na moim filmiku - czwarty od góry w galerii ;)

http://studiogregor.pl/video.html

Pozdrawiam Grzegorz
dzieki bardzo za szczerą opinie;-)
a może ktoś jeszcze doda opinię o tej sali chodzi mi o podanie jedzenia i obsługę.
witam ja planuje komunie moge prosic o opinie odnoscie kuchni???
grałem tam jako dj wesele w ubiegłym roku (2012 wrzesień), jesli od tamtego czasu nic się nic sie nie zmieniło, to ok (dobre jedzonko, miła i sprawna obsługa), czysto i schludnie - polecam
mi sie tam jedynie nie podoba ten kiczowaty wystrój ;-)
a w tym roku ktos miał tam uroczystość???
Jedna z moich PM wyprawiła w tym miejscu wesele i poprawiny na 110 osób, w lutym 2013. Poza uwagą, co do wysokości sali - nie było żadnych zastrzeżeń, bardzo chwalono przede wszystkim kuchnię - ilość i jakość potraw, personel - bez zarzutu.
dziekuje bardzo wlasnie o kuchnie mi chodziło pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mAM NA DZIEJE ZE PISZEMY O PENSJONACIE REWA NA UL MORSKIEJ 53
zdecydowanie tak :)
super mam nadzieje , ze wszystko tez bedzie ok widze, ze ktos złosliwie moze konkurencja ploty sieje ze kuchnia beznadziejna ale wasze posty mnie uspokoily dzieki
witam, planuje wesee w pensjonacie Rewa moze macie jakies fotki z uroczystosci tam odbywających sie?? prosze o opinie na temat jedzenia i ilosci tam serwowanych.
czekam nikt tam nie miał wesela w tym roczku????
Byliśmy tam na weselu w 2015 roku. Sala niska, ciasna i kiczowata. Ma się wrażenie jakby z sufitu spadał na głowę beton. Jedzenie stare, obsuszone (np. porcje tatara wyglądały jak smażone kotlety). Wszystko było przygotowane chyba kilka dni wcześniej. Porcje mięsa duże, ale wypchane jakimś wstrętnym farszem. Jeszcze nigdy nie jadłam tak obrzydliwego jedzenia. Na poprawinach jadłam tylko kaszę ,bo wydawała mi się bezpieczna. Naprawdę się zastanówcie zanim zrobicie tam wesele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dużo hejtu. Ja tam bylam i sie super bawilam. Jedzenie swieze ,dobre i duzo. Obsluga mila i fachowa. Szefostwo ok. Sufit moze i nie jest rodem z pałacu ale glowa nikt nie zachaczy. Szczerze polecam ,nie sluchajcie konkurencji. Pelen profesjonalizm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry