Widok

Perfekcujna Pani Domu - leci teraz na TVN. Kto ogląda?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ja z mocną degustacją to oglądam. Sprzątanie w kombinezonie, który chroni chyba przed promieniowaniem jądrowym??? Dezynfekowanie kuchni chlorem??
Ta laska ma przerost formy nad treścią. Polecam dezynfekowanie wszystkiego w domu i zachowanie pełnej sterylności, a potem byle bakteria nas zabije. Ktoś na nas kichnie w autobusie, dotkniemy klamki w sklepie i śmierć gotowa :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ogladam ale wszystkie te produkcje na licencji to są kiepskie.
Jakieś takie sztuczne w tych zagranicznych też grają udawają ale jakoś im to bardziej wychodzi.
A sprzątanie w kombinezonie czy inne wynalazki wydaje mi się że muszą czymś ubarwić program żeby ktoś to oglądał.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
leciało w tle, uśpiło mojego Męża ;) niby oglądał ;) drażni mnie głos tej kobiety :]
Faktycznie, sztuczne i takie na siłe, tyle ile mogę powiedzieć po obejzeniu ostatnich 20 minut programu.
poza tym... (patrząc na swoje m) nie jest źle :)
obejrzałam
Ja osobiście to bym się wstydziła w tv pokazać taki bajzel aż momentami można pomysleć że to pod program zrobione( i ta kupa na dywanie wtf ??)
Podsumowując to mnie podbudował ten program- jak na taki mały metraz mojego m to mam w miarę ogarnięte ;)

No i chyba to jest właśnie ten cel programu - dowartościować kobiety. Każda jedna z nas momentalnie zrobiła porównanie i poczuła się lepiej.
To pozytywny aspekt tego kretyńskiego programu.
wróciłam z basen i leci to to....
nie wierzę, normalnie nie wierzę, ze można mieć taki syf w domu.

nie korci mnie żeby oglądac dalej, która pani otrzyma diadem.

...choć sama perfekcyjna Rozenkowa - urocza!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trudno w to uwierzyć,ale można mieć taki syf w domu...Znam jeden taki niestety :/ Zaznaczam,że nie mój :)
Ja moge się założyc że ten burdel to robią pod kamerę no w końcu muszą pokazać syf po to ten program być może dostaja nakaz nie sprzątania trzech miesięcy żeby wyhodować pajęczyny jakiś większy kurz.
I ciężko mi uwierzyć że w pokoju dzieicaka jest tak porozwalane na codzień wszystko na podłodze przeciez tam ruszyc się nie dało.
A kupa to było przegięcie blee
image
mi sie najnardziej podobało jak kotek kupa sie bawił :P:P...swietnia..ja rozumiem 4 dzieci ale po co ci koty jak po nich nie sprzątasz??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Świetne porady jak odświeżyć obuwie - torebeczki herbaciano-olejkowe
takich porad dziesiątki w sieci...
Ja się wkurzam przy takich programach, że babska takie fleje i brudaski potrafią być;/...faceci też zresztą!

Aż mnie zawsze nosi na początku programu:)
image

image
A która wczoraj ostatecznie wygrała? bo sobie nagrałam, oglądałam dzisiaj i nasz durny dekoder nie nagrał mi ostatnich dwóch czy trzech minut... :( Ta chuda młodsza od kupy czy ta samotna matka?
Ta od kupy :)
ta młodsza od kup :)
dzięki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry