Widok
Perfekcujna Pani Domu - leci teraz na TVN. Kto ogląda?
Ja z mocną degustacją to oglądam. Sprzątanie w kombinezonie, który chroni chyba przed promieniowaniem jądrowym??? Dezynfekowanie kuchni chlorem??
Ta laska ma przerost formy nad treścią. Polecam dezynfekowanie wszystkiego w domu i zachowanie pełnej sterylności, a potem byle bakteria nas zabije. Ktoś na nas kichnie w autobusie, dotkniemy klamki w sklepie i śmierć gotowa :D
Ta laska ma przerost formy nad treścią. Polecam dezynfekowanie wszystkiego w domu i zachowanie pełnej sterylności, a potem byle bakteria nas zabije. Ktoś na nas kichnie w autobusie, dotkniemy klamki w sklepie i śmierć gotowa :D
Ja moge się założyc że ten burdel to robią pod kamerę no w końcu muszą pokazać syf po to ten program być może dostaja nakaz nie sprzątania trzech miesięcy żeby wyhodować pajęczyny jakiś większy kurz.
I ciężko mi uwierzyć że w pokoju dzieicaka jest tak porozwalane na codzień wszystko na podłodze przeciez tam ruszyc się nie dało.
A kupa to było przegięcie blee
I ciężko mi uwierzyć że w pokoju dzieicaka jest tak porozwalane na codzień wszystko na podłodze przeciez tam ruszyc się nie dało.
A kupa to było przegięcie blee