Widok
ATMA
Jak rozumiem HTML to te pogrubienia nickow, calkiem dobrze wyszlo (a znam sie na tym ;)
Genetyka - a wiec jestes na chemii PG - oswiec mnie w 2 sprawach:
- do 3 roku (tak czesto slysze) prawie wszyscy sa tam na awansach, warunkach itepe, a potem sesja to jak piszesz "przygoda", jak sie to u Was dzieje ?;)
- mam teraz do czynienia ze statystyka na UG (no, nie ja ale moja ladniejsza polowa), i Ona twierdzi, ze to straszne, chyba tez to mieliscie, jak bylo ?
Pozdrowilbym Cie po lacinie, ale nie wiem, czy sie tego uczylas ;) Choc z drugiej strony jak buszujesz po necie do 3 w nocy to...., ale ok, next time...ech, nie moge sie powstrzymac ;)
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
Genetyka - a wiec jestes na chemii PG - oswiec mnie w 2 sprawach:
- do 3 roku (tak czesto slysze) prawie wszyscy sa tam na awansach, warunkach itepe, a potem sesja to jak piszesz "przygoda", jak sie to u Was dzieje ?;)
- mam teraz do czynienia ze statystyka na UG (no, nie ja ale moja ladniejsza polowa), i Ona twierdzi, ze to straszne, chyba tez to mieliscie, jak bylo ?
Pozdrowilbym Cie po lacinie, ale nie wiem, czy sie tego uczylas ;) Choc z drugiej strony jak buszujesz po necie do 3 w nocy to...., ale ok, next time...ech, nie moge sie powstrzymac ;)
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
ESCLARMONDE
Dziekuje za mile slowa:) Jezeli chodzi o Danie to jest ona lepsza od Norwegii do pieszych wedrowek i wycieczek rowerowych, no i klimat jest o wiele lagodniejszy. Nigdy nie bylam w zadnym z tych krajow, ale cala Skandynawia jest dla mnie magiczna i wiem, a zreszta widac to po sposobie w jaki opisujesz Danie, ze tchnie ona magia. Dunski brzmi ja k jezyk z kosmosu, nikt podobno nie jest w stanie nauczyc sie nim poslugiwac jak rodowity Dunczyk, jezeli chodzi o norweski, to mozna sie nauczyc wladac nim biegle do tego stopnia, ze moga brac Cie za Norwega w ich wlasnym kraju. Ucze sie tego jezyka i mam nadzieje, ze kiedys przyda mi sie to przy tlumaczeniu literatury- takie male marzenie...
Slyszalam ze studiujesz w Danii cos zwiazanego z muzyka... na jak dlugo tam wyjechalas i co dokladnie tam robisz?
Dobrze ze mamy ten HP, gdyby nie on nie rozmawialybysmy teraz:)
Nie czuj sie samotna, wiele osob mysli teraz o Tobie.
Mam nadzieje ze uda nam sie spotkac i porozmawiac o przezyciach jakie Ty mialas w Danii, a ja w Norwegii, to troszke podobna sytuacja i czuje dzieki temu pewien zwiazek z Toba.
Duzo promiennych usmiechow przesylam:)))))))))))))
Slyszalam ze studiujesz w Danii cos zwiazanego z muzyka... na jak dlugo tam wyjechalas i co dokladnie tam robisz?
Dobrze ze mamy ten HP, gdyby nie on nie rozmawialybysmy teraz:)
Nie czuj sie samotna, wiele osob mysli teraz o Tobie.
Mam nadzieje ze uda nam sie spotkac i porozmawiac o przezyciach jakie Ty mialas w Danii, a ja w Norwegii, to troszke podobna sytuacja i czuje dzieki temu pewien zwiazek z Toba.
Duzo promiennych usmiechow przesylam:)))))))))))))
Aik
Mowimy o "Pasterzach Arkadyjskich", prawda?Jak wobec tego okreslilbys to, na czym wyryte jest "ET IN ARKADIA EGO"?
Coz...nie przekonam Cie przez internet kim jestem i czy jestem przwdziwa Katarka...Masz tylko moje slowa i moja prosbe, a jedyna nagroda bedzie moja dozgonna wdziecznosc.Odnalezienie Doskonalych uczyni mnie szczesliwa i moze choc troche pozwoli mi ukazac swiatu te religie od najlepszej strony...Prosze Cie o pomoc w pojsciu za przeznaczeniem, ktore wzywa mnie od lat i nigdy nie da spokoju.Prosze Cie jako jedna z ostatnich Katarow...
Melioramentum
Coz...nie przekonam Cie przez internet kim jestem i czy jestem przwdziwa Katarka...Masz tylko moje slowa i moja prosbe, a jedyna nagroda bedzie moja dozgonna wdziecznosc.Odnalezienie Doskonalych uczyni mnie szczesliwa i moze choc troche pozwoli mi ukazac swiatu te religie od najlepszej strony...Prosze Cie o pomoc w pojsciu za przeznaczeniem, ktore wzywa mnie od lat i nigdy nie da spokoju.Prosze Cie jako jedna z ostatnich Katarow...
Melioramentum
Esclarmonde
napisalam juz do ciebie list, jutro postaram sie go wyslac. Dzis chyba przyrosne do krzesla w pracy i jak zdaze wyjsc przed polnoca to bedzie big sukces. Pojawilo sie kilka nowosi filmowych w kinach w Polsce- Przedwiosnie, W pustyni i w puszczy i wkrotce Wiedzmin, a tego za zadne skarby nie opuszcze. Ciekawa jestem jak dobrali Yennefer, bo Zebrowskiego czyli Geralta juz widziala (zreszta go opisalam w Hyde). Zycz mi dotarcia dzis do domu, pozdrowienia nocne i gwiazdziste,
Esclarmonde
wlasnie odnalazlam twoja korespondencje do mnie odnosnie filmu. Na pewno porazil ten glos... Cos podobnego przezylam w tramwaju, jezdzi taki w ktorym nagrane sa przystanki i podawane metnym i bezemocjonalnym glosem przez megafon. Sytuacja byla mne wiecej taka: "Nastepny przystanek- zajezdnia" rozleglo sie w glosnikach, gdy dojezdzal do przystanku nie zmieniajac tonu oznajmil "zajezdnia" i w sekunde pozniej flegmatycznie dodal "prosze przygotowac bilety do kontroli." Nie mam pojecia czy motorniczy sie wyglupial czy zrobiono takie nagranie na postraszenie i ozywienie pasazerow. Pozdrwienia
Cathar Words
No, to sie tu jeszcze nie zdazylo-GRRRR!
Komputer nie wyslal mi wczoraj jednej odp. do HP (akurat padlo na te do Else)-juz ja pisze ponownie.Tak jeszcze na marginesie, czy u Was tez wczoraj wieczorem byly trudnosci z polaczeniem?Aby wejsc do HP maczylam sie prawie godzine...
Niech Moc bedzie z Wami!
Komputer nie wyslal mi wczoraj jednej odp. do HP (akurat padlo na te do Else)-juz ja pisze ponownie.Tak jeszcze na marginesie, czy u Was tez wczoraj wieczorem byly trudnosci z polaczeniem?Aby wejsc do HP maczylam sie prawie godzine...
Niech Moc bedzie z Wami!
Else
Atmosfera Danii jest czasem trudna do okreslenia...Raz czuje wszechogarniajacy spokoj, innym razem pustke...Zalezy od mojego aktualnego nastroju.Piesze wedrowki...czy ja wiem, ten kraj jest plaski jak deska.Jadac pociagiem do Kopenhagi widac tylko domy i pola.jakbys jechala z Gdanska do Elblaga.Tylko most miedzy wyspami robi wrazenie.Jak bedzie troche cieplej wybiore sie na dalsze "zwiady" terenu, narazie po dwoch godzinach marszu jestem przemarznieta i wykonczona.Fakt, rower to tu podstawa komunikacji, zaluje, ze nie moge sobie pozwolic na zakup, cen lepiej nie wspominac...
W jakie okolice Norwegii jedziesz?Na Twoim miejscu postaralabym sie kiedys dostac w gory-okolice Trondelag(nie wiem, czy dobrze napisalam)-w kraine "Ludzi Lodu"...
Ja jestem tu tylko do konca maja, z przerwa na Wielkanoc.Studiuje kompozycje...wlasnie wczoraj dobralam sie w bibliotece do stoiska z muzyka filmowa i dzis cala szczesliwa dorwalam sie do fortepianu, grajac muzyke ze "Star Wars"...Co jak co, biblioteki tu robia wrazenie...W Norwegii pewnie nie gorsze.Ale chyba nie bedziesz miala tam takiego komfortu jezykowego jak ja-bo tu w kazdym sklepie rozumieja angielski, Ty bedziesz bardziej zdana na norweski.Przywioze mnostwo zdjec- moge Ci kiedys pokazac@v@
Pozdrawiam Cie slonecznie i wysylam promyk zlotej energii!:-)))))))
W jakie okolice Norwegii jedziesz?Na Twoim miejscu postaralabym sie kiedys dostac w gory-okolice Trondelag(nie wiem, czy dobrze napisalam)-w kraine "Ludzi Lodu"...
Ja jestem tu tylko do konca maja, z przerwa na Wielkanoc.Studiuje kompozycje...wlasnie wczoraj dobralam sie w bibliotece do stoiska z muzyka filmowa i dzis cala szczesliwa dorwalam sie do fortepianu, grajac muzyke ze "Star Wars"...Co jak co, biblioteki tu robia wrazenie...W Norwegii pewnie nie gorsze.Ale chyba nie bedziesz miala tam takiego komfortu jezykowego jak ja-bo tu w kazdym sklepie rozumieja angielski, Ty bedziesz bardziej zdana na norweski.Przywioze mnostwo zdjec- moge Ci kiedys pokazac@v@
Pozdrawiam Cie slonecznie i wysylam promyk zlotej energii!:-)))))))
NEFER
Wyrazy wspolczucia, mam nadzieje, ze dotarlas wczoraj bezpiecznie.Tu teoretycznie nic sie nie dzieje i pozwalam sobie czasem na siedzenie do np.22, ale lepiej nie kusic losu.
Mam nadzieje, ze zalapie sie na "Wiedzmina", wstyd przyznac, ze nie czytalam, choc intryguje mnie od dawna.Nadrobie ten blad jak wroce.W"Pustyni i w puszczy"tez bym chciala obejrzec...to byla jedyna lektura szkolna, ktora czytalam dobrowolnie, po kilkadziesiat razy.Nie wiem co w tym jest takiego, ale mnie odpreza.Czytalas ostatnio cos ciekawego?
Pozdrawiam Cie serdecznie i czekam z niecierpliwoscia na list!:-)))))
Mam nadzieje, ze zalapie sie na "Wiedzmina", wstyd przyznac, ze nie czytalam, choc intryguje mnie od dawna.Nadrobie ten blad jak wroce.W"Pustyni i w puszczy"tez bym chciala obejrzec...to byla jedyna lektura szkolna, ktora czytalam dobrowolnie, po kilkadziesiat razy.Nie wiem co w tym jest takiego, ale mnie odpreza.Czytalas ostatnio cos ciekawego?
Pozdrawiam Cie serdecznie i czekam z niecierpliwoscia na list!:-)))))
Nefer
Oj mam sie z czego tlumaczyc oj mam .
Czy ta paczuszka - to spis moich przewinien ???.
Jutro zapytam o gabaryty panie ( jasnie panie !) na poczcie ( no nie - nie o te ).
Chyba mnie zamkna - nie wiem jeszcze gdzie .
Bo pomysl :
przychodzi facet pewnego dnia i wtlacza cos do niebieskiej - na sile , - jak sie zablokowalo , usiluje wyszarpnac - i znowu wtlacza - az leca kawalki papieru ( i skrzynki ).
-- no dobra poszedl
-- ale dzis znowu przyszedl z linijka i mierzy zawziecie
-- co ? oczywiscie niebieska !
-- Wandal lub wariat
-- odpowiednio : wariatkowo lub komisariat .
pozdrowienia od obijanego ostatnio przez los i ludzi
Czy ta paczuszka - to spis moich przewinien ???.
Jutro zapytam o gabaryty panie ( jasnie panie !) na poczcie ( no nie - nie o te ).
Chyba mnie zamkna - nie wiem jeszcze gdzie .
Bo pomysl :
przychodzi facet pewnego dnia i wtlacza cos do niebieskiej - na sile , - jak sie zablokowalo , usiluje wyszarpnac - i znowu wtlacza - az leca kawalki papieru ( i skrzynki ).
-- no dobra poszedl
-- ale dzis znowu przyszedl z linijka i mierzy zawziecie
-- co ? oczywiscie niebieska !
-- Wandal lub wariat
-- odpowiednio : wariatkowo lub komisariat .
pozdrowienia od obijanego ostatnio przez los i ludzi
Esclarmonde
Nicolas Poussin namalowal 2 obrazy o tej tematyce :
1/ o tytule - , , Et in Arcadia Ego ''
2/ o tytule - , , Pasterze arkadyjscy''
na zadnym nie ma plyty , natomiast jest cos innego.
Widze. ze nie ogladalas tych obrazow - a ja mam kopie
obu w tej chwili przed soba . Taka plyta isnieje !!
ale jest w Staffordshire ( dworzyszcze Shugborough) . Jest lustrzanym odbiciem -, , pasterzy''
I moze jak Rex Mundi da , - to zobaczysz
Nie badz nigdy nikomu wdzieczna za nic (mnie tez) --to najnieprzyjemniejszy ciezar -- zwykle zamienia sie w niechec lub nienawisc ( mnie to nie grozi bo i tak mnie nieznosisz - monitor az iskrzy !!! ) .
Musze sie KOGOS poradzic .--Nie wiem czy to wszystko jest dla CIebie dobre. Nie bawie sie z toba w kotka i myszke.
1/ o tytule - , , Et in Arcadia Ego ''
2/ o tytule - , , Pasterze arkadyjscy''
na zadnym nie ma plyty , natomiast jest cos innego.
Widze. ze nie ogladalas tych obrazow - a ja mam kopie
obu w tej chwili przed soba . Taka plyta isnieje !!
ale jest w Staffordshire ( dworzyszcze Shugborough) . Jest lustrzanym odbiciem -, , pasterzy''
I moze jak Rex Mundi da , - to zobaczysz
Nie badz nigdy nikomu wdzieczna za nic (mnie tez) --to najnieprzyjemniejszy ciezar -- zwykle zamienia sie w niechec lub nienawisc ( mnie to nie grozi bo i tak mnie nieznosisz - monitor az iskrzy !!! ) .
Musze sie KOGOS poradzic .--Nie wiem czy to wszystko jest dla CIebie dobre. Nie bawie sie z toba w kotka i myszke.
Alchemik
spis twoich przewinien? Nie, spis pytan na ktore nie dales mi odpowiedzi (hi, hi) a jesli paczuszki mozna przesylac pod wskazany adres to i kilka... kamieni. Ale zlych zamiarow nie mialam! Pozdrowienia, nareszcie opuszczam te szacowne mury- przyszli jacys panowie remontowac sufit. I ostatnie pytanie- wiesz jak nazywa sie ktos komu sufit spadl na glowe? -Stropiony. No zmykam.
f...l...A...k
WITAJ TABORECIE , JA NIE MYSLE JA KOJARZE.U PEDALOW JUZ BYLEM...TWIERDZA ZE BYLES SZYBSZY. MIALEM PROJEKT KTORY PRZELAMAL CHOC NA CHWILE STAGNACJE KTORA TU KULTYWUJECIE.PRZYPADEK SPRAWIL ZE OBERWALO SIE ESCLARMONDE. NIE ZALUJE TEGO CO ZROBILEM, ZALUJE ZE BYLA TOONA. INTELIGENCJIA? A CZEGO SIE SPODZIEWALES PO PROSTYM KAFELKARZU , OBSERWUJACEGO SWIAT ZE SWEJ PRZYPODLOGOWEJ GRZEDY NA DRABINIE BYTOW?
f...l...A...k 2
WYDAJE CI SIE ZAPEWNE , CIELEBUNIE Z KAPUSTA W NOZDRZACH, ZE SWA ROZCZULAJACA PISANINA ZADAJESZ MI OKRUTNE LEJACE POSOKA RANY. NIESTETY OSTRZE JEST ROWNIE TEPE JAK TY, A TO CO BIERZESZ ZA ME OBSZERNE , PELNE UROKU CIELSKO TO JEDYNIE OPANCERZONA PODESZWA MEGO TRAMPKA MARKI VANS, KTORY ODCISNIE GURTOWNY DESEN BIERZNIKA NA TWYM ROZSMAROWANYM PO OKOLICY TRUCHLE. TAK TO DLUGIE ZDANIE, SPECJALNIE DLA CIEBIE WYRECYTOWANE JEDNYM TCHEM. JESTEM TYLKO CIENIEM...O KURDE ! NA RMF PUSCILI WLASNIE TEMPLE OF LOVE...WYBACZ ALE PRZY TEJ MUZYCE NIE BEDE PISAL DO CIEBIE.
kiszczak
po prosto cie nie ma
alle jes to, co powiedziales do dziewczyny
mozesz sobie myslec, ze filozofujesz, ale naprawde kazdy wie, ze durnisz, bo to wszystko na co cie stac.
MOGE CIE GNEBIC TWOIMI SLOWAMI.
MOGE KAZDY TWOJ DZIEN NIMI SYGNOWAC.
Nie wytrzymasz, pekniesz.Juz jestespomutowany.
szkoda na ciebie czasu. szkoda sliny, zeby na ciebie napluc.masz zwolennikow, wielbicieli twego talentu?, tym gorzej dla ciebie.oni przezyja, ty nie masz wyboru, ty sie stoczysz.
Poszukaj takiej kobiety , ktora bedzie chciala z toba miec dzieci.
Nie znajdziesz.
myslisz, ze to fajnie , ze masz luz? w resztkach mozgu masz luz , frajerze.
Jesli nie ma takiej, ktota by chciala z toba miec dzieci, to znaczysz ZERO. Pewnie za glupi jestes, aby to zrozumiec, ale taki czas przychodzi na najglupszego, wiec cierpliwie czekaj.
Ale nie rob syfu innym, s**** WE WLASNY TALERZ.
A sloma z butow oczu i uszu nie zatykaj, widac ja bardziej.
czesc zalosny durniu! Wiecej czasu ci nie poswiece.
alle jes to, co powiedziales do dziewczyny
mozesz sobie myslec, ze filozofujesz, ale naprawde kazdy wie, ze durnisz, bo to wszystko na co cie stac.
MOGE CIE GNEBIC TWOIMI SLOWAMI.
MOGE KAZDY TWOJ DZIEN NIMI SYGNOWAC.
Nie wytrzymasz, pekniesz.Juz jestespomutowany.
szkoda na ciebie czasu. szkoda sliny, zeby na ciebie napluc.masz zwolennikow, wielbicieli twego talentu?, tym gorzej dla ciebie.oni przezyja, ty nie masz wyboru, ty sie stoczysz.
Poszukaj takiej kobiety , ktora bedzie chciala z toba miec dzieci.
Nie znajdziesz.
myslisz, ze to fajnie , ze masz luz? w resztkach mozgu masz luz , frajerze.
Jesli nie ma takiej, ktota by chciala z toba miec dzieci, to znaczysz ZERO. Pewnie za glupi jestes, aby to zrozumiec, ale taki czas przychodzi na najglupszego, wiec cierpliwie czekaj.
Ale nie rob syfu innym, s**** WE WLASNY TALERZ.
A sloma z butow oczu i uszu nie zatykaj, widac ja bardziej.
czesc zalosny durniu! Wiecej czasu ci nie poswiece.
Else
Witaj kuzynko
Jaki tam on byl szyderczy (smiech) byl tylko troche zlosliwy :))) Jak tam sie bawilas w lp. No i w piatek albo w sobote trza sie do y wybrac. Ja wole sobote no i bedziemy mogly dokopac kilku kolesiom. :)))
Ehh Ci faceci wszyscy tacy sami... nic nie warci...
Faceci sa naiwni i sa jeszcze bardziej chamscy od kobiet
Jaki tam on byl szyderczy (smiech) byl tylko troche zlosliwy :))) Jak tam sie bawilas w lp. No i w piatek albo w sobote trza sie do y wybrac. Ja wole sobote no i bedziemy mogly dokopac kilku kolesiom. :)))
Ehh Ci faceci wszyscy tacy sami... nic nie warci...
Faceci sa naiwni i sa jeszcze bardziej chamscy od kobiet
Aik
Ogladalam"Pasterzy" w ksiazkach.Moge nie pamietac szczegolow - mam je w domu, sprawdze jak wroce.Uwazasz, ze Cie nie znosze?Nie mam powodu, nie znam Cie.To, co czujesz(jesli czujesz)z mojej energii to niepewnosc i niepokoj spowodowany cala sytuacja.To, co plynie do mnie z Twoich slow, tez nie jest szczegolnie przyjemne.Niemniej, wierz lub nie, gdybym byla nastawiona do Ciebie negatywnie, nawet dla Katarow nie zdobylabym sie, by prosic Cie o informacje.
Nie znasz mnie, skad wiec mozesz wiedziec, co jest dla mnie dobre?Nie prosze Cie o zdradzenie zadnych tajemnic, jakie mogles odkryc na drodze swych poszukiwan.Chce tylko odnalezc Doskonalych i skontaktowac sie z Nimi.Co bedzie potem, okaze Przeznaczenie.
Co do wdziecznosci...mysle, ze to pozytywne uczucie.Zwlaszcza, ze Katarzy nigdy nie zapominaja tych, ktorzy udzielili im pomocy...
Melioramentum.
Nie znasz mnie, skad wiec mozesz wiedziec, co jest dla mnie dobre?Nie prosze Cie o zdradzenie zadnych tajemnic, jakie mogles odkryc na drodze swych poszukiwan.Chce tylko odnalezc Doskonalych i skontaktowac sie z Nimi.Co bedzie potem, okaze Przeznaczenie.
Co do wdziecznosci...mysle, ze to pozytywne uczucie.Zwlaszcza, ze Katarzy nigdy nie zapominaja tych, ktorzy udzielili im pomocy...
Melioramentum.
Nefer
Wczoraj tez musialas wracac o takiej kosmicznej godzinie? Nie zazdroszcze, ale podejrzewam, ze mnie dzis czeka to samo.Nie potrafie pisac kompozycji bez instrumentu, wiec trzeba isc do Konservatorium.
Za godzine mam pierwsza lekcje spiewu...Trzymaj za mnie!
Pozdrawiam wiosennie!@v@
AGENTKO!Witam Cie ze slonecznym usmiechem!Mam nadzieje, ze bedziesz tu czesciej!
Katarskie pozdrowienia!:-))))
Za godzine mam pierwsza lekcje spiewu...Trzymaj za mnie!
Pozdrawiam wiosennie!@v@
AGENTKO!Witam Cie ze slonecznym usmiechem!Mam nadzieje, ze bedziesz tu czesciej!
Katarskie pozdrowienia!:-))))
Nefer
Bylem. Gabaryty odpowiedzialy mi gabarytowym glosem : moga to byc przesylki listowe w wadze do
uwaga uwaga -2kg ; ale nadane jako listowe ;
jezeli bedzie nadane jako paczka nie dojdzie -
-- tak wiec mozesz wyslac dynamit w celu wysadzenia mnie (jest w wersji plaskiej), dobry jest tez
czeski sentex (bo elastyczny jak plastelina -najlepszy czerwony), ale kamienie na mnie jakby troche mniejsze :))))
Czy mam kupic poradnik , , miner - domowy, , ?????
uwaga uwaga -2kg ; ale nadane jako listowe ;
jezeli bedzie nadane jako paczka nie dojdzie -
-- tak wiec mozesz wyslac dynamit w celu wysadzenia mnie (jest w wersji plaskiej), dobry jest tez
czeski sentex (bo elastyczny jak plastelina -najlepszy czerwony), ale kamienie na mnie jakby troche mniejsze :))))
Czy mam kupic poradnik , , miner - domowy, , ?????
Alchemik
nie musisz kupowac tej ksiazki, przeciez napisalam ci ze mam pokojowe zamiary. A co sadzisz o "Big Brother"? Moim skromnym zdaniem: spelnily sie marzenia niektorych ludz- szklane domy... publiczne. Kamery powinni zainstalowac jeszcze w muszli klozetowej i to od spodu. W ferworze ogolnego podgladania i rozluznienia uczestnicy po prostu oleja publicznosc. Czekaj na przesylke, pozdrowienia :-)))
Ludziu
Co do talibow i ich bezmyslnego, fanatycznego niszczenia swiatowych zabytkow, tego nie wybacze im nigdy, jesli dzielo ch zniszczenia zostanie dokonczone.
Cala ta sprawa jest raczej beznadziejna, ale przynajmniej wstrzymali oni niszczenie do konca tygodnia (jakies ich swieto teraz jest).
Co za zaslepienie. Czy oni nie maja estetycznych uczuc na widok sztuki?
I czemu tak radykalnie wykonuja to, co nakazuje im ich religia?
Cala Eurpoa interweniuje. A oni nic.
O czym to swiadczy?
Mam nadzieje, ze chociaz paru z nich bedzie zalowac tego, co zrobili.
Cala ta sprawa jest raczej beznadziejna, ale przynajmniej wstrzymali oni niszczenie do konca tygodnia (jakies ich swieto teraz jest).
Co za zaslepienie. Czy oni nie maja estetycznych uczuc na widok sztuki?
I czemu tak radykalnie wykonuja to, co nakazuje im ich religia?
Cala Eurpoa interweniuje. A oni nic.
O czym to swiadczy?
Mam nadzieje, ze chociaz paru z nich bedzie zalowac tego, co zrobili.