Widok

Phantom

Jest nas wielu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ba-O z Arki

Nadchodzę!

Hej, ty Kiszczak...

Ty, wiesz.

Ogon

Tam gdzie psom koczy się
ogon ludziom zaczyna się
d.... i z tego też powodu...

Samobójczy atak Marzana

!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!

To już jest
koniec.

Tajemnicza epidemia pyszczycy

?
?
?
?

Krawate

no to milo ze ci sie polepszyl humor, mam nadzieje ze kiedys przeczytam do konca wszysikie

Krabate

1. nie mam trabki
2. wnioski... zawsze jakies sa
3. a co ja bede sie ci tlumaczyl

Ogon

wiec czlowiek jak pies
ugania sie jak bies
za pupami z ogonami
i nie tylko...

Koncert Closterkeller

z*******e!
Jej głos ścina krew w żyłach.
Wzrusza...

Galeria Zdjęć

Dlaczego te zdjęcia nie pokazują prawdziwego Gdańska?
(Łąkowa, Jana z Kolna, Nowy Port, Orunia...)

ESCLARMONDE

Zwlaszcza, gdy tym facetom (oby tylko z powodu roznic jezykowych) nie daje sie wytlumaczyc, ze nie maja szans z racji posiadania nieodpowiedniego rodzaju plci. Oczywiscie w ich przypadku.
PS. ale moze to tylko mi sie wydaje,
ze plci jest wiecej niz dwa rodzaje

Else

I tak Cię wyrwą częściowo z korzeniami przy przeprowadzce za morze. Kamień zostanie.

a ja odpisuje

online, bo mogie ;)

ATMA

Jak rozumiem HTML to te pogrubienia nickow, calkiem dobrze wyszlo (a znam sie na tym ;)
Genetyka - a wiec jestes na chemii PG - oswiec mnie w 2 sprawach:
- do 3 roku (tak czesto slysze) prawie wszyscy sa tam na awansach, warunkach itepe, a potem sesja to jak piszesz "przygoda", jak sie to u Was dzieje ?;)
- mam teraz do czynienia ze statystyka na UG (no, nie ja ale moja ladniejsza polowa), i Ona twierdzi, ze to straszne, chyba tez to mieliscie, jak bylo ?
Pozdrowilbym Cie po lacinie, ale nie wiem, czy sie tego uczylas ;) Choc z drugiej strony jak buszujesz po necie do 3 w nocy to...., ale ok, next time...ech, nie moge sie powstrzymac ;)
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem

Elaine

interesujace opinia na temat facetow ;)

a reszta pozniej...

...bo praca wzywa

dla Patty

Nie masz co martwić się maturą, gdyż jest to w gruncie rzeczy bardzo prosta sprawa- pamiętaj tylko aby się zbytnio nie stresować i nie rezygnować z odpowiedzi....

dla Patty

Nie masz co martwić się maturą, gdyż jest to w gruncie rzeczy bardzo prosta sprawa- pamiętaj tylko aby się zbytnio nie stresować i nie rezygnować z odpowiedzi....

do BASISTÓW

poszukiwany BASISTA do projektu grającego ambitną muzę folk-rockową (z ukochanym ciężarkiem gitar).

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atma

niiiiiiic,
Takich mezczyzn bam potrzeba....Czy nie?

Atma

NAM POTREBA!!!

ESCLARMONDE

Dziekuje za mile slowa:) Jezeli chodzi o Danie to jest ona lepsza od Norwegii do pieszych wedrowek i wycieczek rowerowych, no i klimat jest o wiele lagodniejszy. Nigdy nie bylam w zadnym z tych krajow, ale cala Skandynawia jest dla mnie magiczna i wiem, a zreszta widac to po sposobie w jaki opisujesz Danie, ze tchnie ona magia. Dunski brzmi ja k jezyk z kosmosu, nikt podobno nie jest w stanie nauczyc sie nim poslugiwac jak rodowity Dunczyk, jezeli chodzi o norweski, to mozna sie nauczyc wladac nim biegle do tego stopnia, ze moga brac Cie za Norwega w ich wlasnym kraju. Ucze sie tego jezyka i mam nadzieje, ze kiedys przyda mi sie to przy tlumaczeniu literatury- takie male marzenie...
Slyszalam ze studiujesz w Danii cos zwiazanego z muzyka... na jak dlugo tam wyjechalas i co dokladnie tam robisz?
Dobrze ze mamy ten HP, gdyby nie on nie rozmawialybysmy teraz:)
Nie czuj sie samotna, wiele osob mysli teraz o Tobie.
Mam nadzieje ze uda nam sie spotkac i porozmawiac o przezyciach jakie Ty mialas w Danii, a ja w Norwegii, to troszke podobna sytuacja i czuje dzieki temu pewien zwiazek z Toba.
Duzo promiennych usmiechow przesylam:)))))))))))))

Atma

MIALO BYC!
niiiiiiic, zupelnie
Takich mezczyzn nam (Wam?) potrzeba....Czy nie?

Nefer

jestem i wszystko jest w skr. a wiec dziala !!!
czekam
pozdrowienia serdeczne

Atma

Masz rację - to pomyłka - ostateczne cześć

Hmmm...2

Dowiedziałam się niedawno : (
że najuczciwszą formą PLAGIATowania jest kopiowanie : )

Esclarmonde

1) NIe jestem sadysta
2) Na obrazie Poussina nie ma Plyty
3) musze sie zastanowic czy podac Ci to wszystko

Aik

Mowimy o "Pasterzach Arkadyjskich", prawda?Jak wobec tego okreslilbys to, na czym wyryte jest "ET IN ARKADIA EGO"?
Coz...nie przekonam Cie przez internet kim jestem i czy jestem przwdziwa Katarka...Masz tylko moje slowa i moja prosbe, a jedyna nagroda bedzie moja dozgonna wdziecznosc.Odnalezienie Doskonalych uczyni mnie szczesliwa i moze choc troche pozwoli mi ukazac swiatu te religie od najlepszej strony...Prosze Cie o pomoc w pojsciu za przeznaczeniem, ktore wzywa mnie od lat i nigdy nie da spokoju.Prosze Cie jako jedna z ostatnich Katarow...
Melioramentum

do wszystkich

bardzo dobrze, że nie pozwalacie tutaj ludziom bezkarnie bluzgać i obrażać- bardzo miłe

Alchemik

a czy dojda listy polecone lub ew. paczuszki? Jak myslisz? List juz mam napisany, czekam tylko na potwierdzenie moich watpliwosci, pozdrowienia slonaczne, :-))),

Atma

no troche pikalo, ale na szczescie mam opcje b. slabego pikania wiec otworzylam tylko jedno oko... Pozdrowienia,

Alchemik

mam nadzieje ze u ciebie all juz OK. Szykuj sie na dluuuuugi odpis (oczywiscie jak moj list dojdzie) i boj sie! (Hi, hi) Zartowalam... Pozdrowienia,

Esclarmonde

napisalam juz do ciebie list, jutro postaram sie go wyslac. Dzis chyba przyrosne do krzesla w pracy i jak zdaze wyjsc przed polnoca to bedzie big sukces. Pojawilo sie kilka nowosi filmowych w kinach w Polsce- Przedwiosnie, W pustyni i w puszczy i wkrotce Wiedzmin, a tego za zadne skarby nie opuszcze. Ciekawa jestem jak dobrali Yennefer, bo Zebrowskiego czyli Geralta juz widziala (zreszta go opisalam w Hyde). Zycz mi dotarcia dzis do domu, pozdrowienia nocne i gwiazdziste,

....

....

Esclarmonde

wlasnie odnalazlam twoja korespondencje do mnie odnosnie filmu. Na pewno porazil ten glos... Cos podobnego przezylam w tramwaju, jezdzi taki w ktorym nagrane sa przystanki i podawane metnym i bezemocjonalnym glosem przez megafon. Sytuacja byla mne wiecej taka: "Nastepny przystanek- zajezdnia" rozleglo sie w glosnikach, gdy dojezdzal do przystanku nie zmieniajac tonu oznajmil "zajezdnia" i w sekunde pozniej flegmatycznie dodal "prosze przygotowac bilety do kontroli." Nie mam pojecia czy motorniczy sie wyglupial czy zrobiono takie nagranie na postraszenie i ozywienie pasazerow. Pozdrwienia

ubhaha

jo wasssssssssssssssssup

nastolatki kocham Was

kocham was i cale trojmiacho

CIEKAWE JAK TO BEDZIE ZE SCIANAMI

BO OSTATNIO SLYSZALAM, ZE MAJA SMAROWAC SCIANY WOSKIEM WYMIERZAJAC CIOS GRAFICIARZOM, hihihi......ale by bylo :`)))

ale mi sie nie chce myslec (i po co ja to pisze?)

Nie, ja tym nie chce zwrucic na siebie uwagi. Tak mi sie napisalo.
A czy wogule ktos z maturzystow ma stres przed probna matura??
hhihihihi......
cos mi sie widzi, ze probna bedzie przesmiana :`))
zycze tego wszystkim trzesocym sie galaretom :`)
hehe

Czarna :)

nas jest tylko jeden :)
ostatnio jak chcielismy sie skopiowac wyszly frytki :)

Plagiat

A powinny wyjść żuczki.

Cathar Words

No, to sie tu jeszcze nie zdazylo-GRRRR!
Komputer nie wyslal mi wczoraj jednej odp. do HP (akurat padlo na te do Else)-juz ja pisze ponownie.Tak jeszcze na marginesie, czy u Was tez wczoraj wieczorem byly trudnosci z polaczeniem?Aby wejsc do HP maczylam sie prawie godzine...
Niech Moc bedzie z Wami!

Else

Atmosfera Danii jest czasem trudna do okreslenia...Raz czuje wszechogarniajacy spokoj, innym razem pustke...Zalezy od mojego aktualnego nastroju.Piesze wedrowki...czy ja wiem, ten kraj jest plaski jak deska.Jadac pociagiem do Kopenhagi widac tylko domy i pola.jakbys jechala z Gdanska do Elblaga.Tylko most miedzy wyspami robi wrazenie.Jak bedzie troche cieplej wybiore sie na dalsze "zwiady" terenu, narazie po dwoch godzinach marszu jestem przemarznieta i wykonczona.Fakt, rower to tu podstawa komunikacji, zaluje, ze nie moge sobie pozwolic na zakup, cen lepiej nie wspominac...
W jakie okolice Norwegii jedziesz?Na Twoim miejscu postaralabym sie kiedys dostac w gory-okolice Trondelag(nie wiem, czy dobrze napisalam)-w kraine "Ludzi Lodu"...
Ja jestem tu tylko do konca maja, z przerwa na Wielkanoc.Studiuje kompozycje...wlasnie wczoraj dobralam sie w bibliotece do stoiska z muzyka filmowa i dzis cala szczesliwa dorwalam sie do fortepianu, grajac muzyke ze "Star Wars"...Co jak co, biblioteki tu robia wrazenie...W Norwegii pewnie nie gorsze.Ale chyba nie bedziesz miala tam takiego komfortu jezykowego jak ja-bo tu w kazdym sklepie rozumieja angielski, Ty bedziesz bardziej zdana na norweski.Przywioze mnostwo zdjec- moge Ci kiedys pokazac@v@
Pozdrawiam Cie slonecznie i wysylam promyk zlotej energii!:-)))))))

Mixer

Masz absolutna racje!@v@Na szczescie kazdy w akademiku ma pokoj dla siebie, wiec da sie przezyc.Hm...a ja jednak zawsze myslalam, ze dwa rodzaje...;-)
Pozdrowienia!

NEFER

Wyrazy wspolczucia, mam nadzieje, ze dotarlas wczoraj bezpiecznie.Tu teoretycznie nic sie nie dzieje i pozwalam sobie czasem na siedzenie do np.22, ale lepiej nie kusic losu.
Mam nadzieje, ze zalapie sie na "Wiedzmina", wstyd przyznac, ze nie czytalam, choc intryguje mnie od dawna.Nadrobie ten blad jak wroce.W"Pustyni i w puszczy"tez bym chciala obejrzec...to byla jedyna lektura szkolna, ktora czytalam dobrowolnie, po kilkadziesiat razy.Nie wiem co w tym jest takiego, ale mnie odpreza.Czytalas ostatnio cos ciekawego?
Pozdrawiam Cie serdecznie i czekam z niecierpliwoscia na list!:-)))))

Mixer

wpadnij albo przylec kiedys pod BO bo nie ma z kim reddsa pic ;))) ale jest co innego

Gratkowicze

Sa już wszystkie zdjęcia z pierwszego albumu Agentki Jo .
Nowe linki.
Poprawilem blad linku "Powrót do głównej
strony" na kilkunastu stronach . Dzięki Marzan!
Poprawki wielu linkow "Powrót do glownej strony". Nie
wszystkie jeszcze - dzis mi się juz nie chce ;-)).

Nefer

Oj mam sie z czego tlumaczyc oj mam .
Czy ta paczuszka - to spis moich przewinien ???.
Jutro zapytam o gabaryty panie ( jasnie panie !) na poczcie ( no nie - nie o te ).
Chyba mnie zamkna - nie wiem jeszcze gdzie .
Bo pomysl :
przychodzi facet pewnego dnia i wtlacza cos do niebieskiej - na sile , - jak sie zablokowalo , usiluje wyszarpnac - i znowu wtlacza - az leca kawalki papieru ( i skrzynki ).
-- no dobra poszedl
-- ale dzis znowu przyszedl z linijka i mierzy zawziecie
-- co ? oczywiscie niebieska !
-- Wandal lub wariat
-- odpowiednio : wariatkowo lub komisariat .

pozdrowienia od obijanego ostatnio przez los i ludzi

Esclarmonde

Nicolas Poussin namalowal 2 obrazy o tej tematyce :
1/ o tytule - , , Et in Arcadia Ego ''
2/ o tytule - , , Pasterze arkadyjscy''
na zadnym nie ma plyty , natomiast jest cos innego.
Widze. ze nie ogladalas tych obrazow - a ja mam kopie
obu w tej chwili przed soba . Taka plyta isnieje !!
ale jest w Staffordshire ( dworzyszcze Shugborough) . Jest lustrzanym odbiciem -, , pasterzy''
I moze jak Rex Mundi da , - to zobaczysz
Nie badz nigdy nikomu wdzieczna za nic (mnie tez) --to najnieprzyjemniejszy ciezar -- zwykle zamienia sie w niechec lub nienawisc ( mnie to nie grozi bo i tak mnie nieznosisz - monitor az iskrzy !!! ) .
Musze sie KOGOS poradzic .--Nie wiem czy to wszystko jest dla CIebie dobre. Nie bawie sie z toba w kotka i myszke.

Alchemik

widze ze gustujesz w brylach (i figurach hi, hi) pomijajac gabaryty... Wiec list wysle dopiero po twojej odpowiedzi. O matko? Czemu mierzyles skrzynke?! Tez mam sie bac? :-) Pozdrowienia z wieczornej zmiany,

Esclarmonde

zyje, jak widac... Wczoraj udalo mi sie dotrzec w bezpieczny sposob, bo odwieziono mnie do domu, po drodze widzialam ostatni tramwaj wypelniony po brzegi... powietrzem. Pozdrawiam z wieczornej zmiany-

do @ll

Zastanawialiście się, czy w rzeczywistości możecie chodzić po wodzie?

Alchemik

spis twoich przewinien? Nie, spis pytan na ktore nie dales mi odpowiedzi (hi, hi) a jesli paczuszki mozna przesylac pod wskazany adres to i kilka... kamieni. Ale zlych zamiarow nie mialam! Pozdrowienia, nareszcie opuszczam te szacowne mury- przyszli jacys panowie remontowac sufit. I ostatnie pytanie- wiesz jak nazywa sie ktos komu sufit spadl na glowe? -Stropiony. No zmykam.

f...l...A...k

WITAJ TABORECIE , JA NIE MYSLE JA KOJARZE.U PEDALOW JUZ BYLEM...TWIERDZA ZE BYLES SZYBSZY. MIALEM PROJEKT KTORY PRZELAMAL CHOC NA CHWILE STAGNACJE KTORA TU KULTYWUJECIE.PRZYPADEK SPRAWIL ZE OBERWALO SIE ESCLARMONDE. NIE ZALUJE TEGO CO ZROBILEM, ZALUJE ZE BYLA TOONA. INTELIGENCJIA? A CZEGO SIE SPODZIEWALES PO PROSTYM KAFELKARZU , OBSERWUJACEGO SWIAT ZE SWEJ PRZYPODLOGOWEJ GRZEDY NA DRABINIE BYTOW?

f...l...A...k 2

WYDAJE CI SIE ZAPEWNE , CIELEBUNIE Z KAPUSTA W NOZDRZACH, ZE SWA ROZCZULAJACA PISANINA ZADAJESZ MI OKRUTNE LEJACE POSOKA RANY. NIESTETY OSTRZE JEST ROWNIE TEPE JAK TY, A TO CO BIERZESZ ZA ME OBSZERNE , PELNE UROKU CIELSKO TO JEDYNIE OPANCERZONA PODESZWA MEGO TRAMPKA MARKI VANS, KTORY ODCISNIE GURTOWNY DESEN BIERZNIKA NA TWYM ROZSMAROWANYM PO OKOLICY TRUCHLE. TAK TO DLUGIE ZDANIE, SPECJALNIE DLA CIEBIE WYRECYTOWANE JEDNYM TCHEM. JESTEM TYLKO CIENIEM...O KURDE ! NA RMF PUSCILI WLASNIE TEMPLE OF LOVE...WYBACZ ALE PRZY TEJ MUZYCE NIE BEDE PISAL DO CIEBIE.

BOG

WSZECHSWIAT SKLADA SIE Z KISZCZAKOW I W CALOSCI TWORZY KISZCZAKA , TY JESTES GDZIES TAM W SRODKU.

MARZAN

JA TEZ BYLEM W TYM SZPITALU TERAT MASZ BOMBE POD EATROBA.

Plk.kiszczak

Ale jest w tobie. Piszesz dziwnie jaki wlasciwie jestes?

MARGARITA

TU AGENTKA JO.WRESZCIE ZAWITAŁAM NA INTERNETOWY HP.CIEKAWE , CZY KTOŚ MNIE PAMIĘTA?????ODNOŚNIE ZDJĘC DLA TOMKO TO SPRÓBUJ Z NIM TO ZAŁATWIĆ BEZPOŚREDNIO.POZDROWIENIA DLA CIEBIE I ROBERTA.

ESCLARMONDE

HEJ , CIEPLO POZDRAWIAM.CIEKAWA JESTEM, CZY DOTARŁY JUZ MOIE LLISTY.POMYŚLĘ WKRÓTCE O CZYMŚ WIECEJ W TYM MIEJSCU.DO USŁYSZENIA.

CHIMERO

KISZCZAK JEST I POZOSTANIE ULUBIONYM KISZCZAKIEM KILKU POKOLEŃ GRATKOWICZÓW....
POZDROWIENIA ŚLE GRATKOWA EMERYTKA ZNANA LEPIEJ JAKO AGENTKA JO

JEJKU

Już wróciłam!!!
Cieszycie się?

A...czy ktoś w ogóle zauważył,
że mnie nie ma?

Pewnie niee...

PLAGIAT

PRZYNIEŚ PROSZĘ W NIEDZIELĘ ZDJĘCIA , KTÓRE ROBIŁEŚ POD POMNIKIEM W LISTOPADZIE.MUSZĘ COŚ SPRAWDZIĆ.MASZ SŁODKIE CAŁUSKI W TWOJE CZÓŁKO OD KISZCZAKA , KTÓRY SPOGLĄDA MI WŁAŚNIE PRZEZ RAME....

Agentko Jo

nie wszystkie klisze sa na skladzie w tej chwili, 7sk chce tez zdjecia bedziecie sie musieli podzielic :)

Czarna

hmm po wodzie to ja chodzic nie moge, ale po wódzie zaszedłbym na koniec świata l) oczywiscie nie sam ;) musialoby byc doborowe towarzystwo (np Ty :))

kiszczak

po prosto cie nie ma
alle jes to, co powiedziales do dziewczyny
mozesz sobie myslec, ze filozofujesz, ale naprawde kazdy wie, ze durnisz, bo to wszystko na co cie stac.
MOGE CIE GNEBIC TWOIMI SLOWAMI.
MOGE KAZDY TWOJ DZIEN NIMI SYGNOWAC.
Nie wytrzymasz, pekniesz.Juz jestespomutowany.
szkoda na ciebie czasu. szkoda sliny, zeby na ciebie napluc.masz zwolennikow, wielbicieli twego talentu?, tym gorzej dla ciebie.oni przezyja, ty nie masz wyboru, ty sie stoczysz.
Poszukaj takiej kobiety , ktora bedzie chciala z toba miec dzieci.
Nie znajdziesz.
myslisz, ze to fajnie , ze masz luz? w resztkach mozgu masz luz , frajerze.
Jesli nie ma takiej, ktota by chciala z toba miec dzieci, to znaczysz ZERO. Pewnie za glupi jestes, aby to zrozumiec, ale taki czas przychodzi na najglupszego, wiec cierpliwie czekaj.
Ale nie rob syfu innym, s**** WE WLASNY TALERZ.
A sloma z butow oczu i uszu nie zatykaj, widac ja bardziej.
czesc zalosny durniu! Wiecej czasu ci nie poswiece.

Fiona

Alez oczywiscie, ze zauwazylismy brak Ciebie i teraz sie cieszymy z Twego powrotu :-) Przynajmniej ja :-)

a co myslicie...

...o zburzeniu w Afganistanie dwoch najwiekszych na swiecie posagow Buddy?

Atma

Tak jakos nie moge takiego znalezc...
Nie ma facetow do przytulania

Elaine Blath Feainnewedd

Hmm jakos jeszcze nie udalo mi sie udobruchac misa na cale zycie. Poza tym to byla by porazka, Bo po co mi misiu, duzy nieporadny i dodatku nie mysli.

Rocker

Basistow?? Toc to dyskryminacja.!!!!!!!! A co z basistkami??????

7sk

Wybaczam jestes tylko mezczyzna...

Else

Witaj kuzynko
Jaki tam on byl szyderczy (smiech) byl tylko troche zlosliwy :))) Jak tam sie bawilas w lp. No i w piatek albo w sobote trza sie do y wybrac. Ja wole sobote no i bedziemy mogly dokopac kilku kolesiom. :)))
Ehh Ci faceci wszyscy tacy sami... nic nie warci...
Faceci sa naiwni i sa jeszcze bardziej chamscy od kobiet

Aik

Ogladalam"Pasterzy" w ksiazkach.Moge nie pamietac szczegolow - mam je w domu, sprawdze jak wroce.Uwazasz, ze Cie nie znosze?Nie mam powodu, nie znam Cie.To, co czujesz(jesli czujesz)z mojej energii to niepewnosc i niepokoj spowodowany cala sytuacja.To, co plynie do mnie z Twoich slow, tez nie jest szczegolnie przyjemne.Niemniej, wierz lub nie, gdybym byla nastawiona do Ciebie negatywnie, nawet dla Katarow nie zdobylabym sie, by prosic Cie o informacje.
Nie znasz mnie, skad wiec mozesz wiedziec, co jest dla mnie dobre?Nie prosze Cie o zdradzenie zadnych tajemnic, jakie mogles odkryc na drodze swych poszukiwan.Chce tylko odnalezc Doskonalych i skontaktowac sie z Nimi.Co bedzie potem, okaze Przeznaczenie.
Co do wdziecznosci...mysle, ze to pozytywne uczucie.Zwlaszcza, ze Katarzy nigdy nie zapominaja tych, ktorzy udzielili im pomocy...
Melioramentum.

Nefer

Wczoraj tez musialas wracac o takiej kosmicznej godzinie? Nie zazdroszcze, ale podejrzewam, ze mnie dzis czeka to samo.Nie potrafie pisac kompozycji bez instrumentu, wiec trzeba isc do Konservatorium.
Za godzine mam pierwsza lekcje spiewu...Trzymaj za mnie!
Pozdrawiam wiosennie!@v@
AGENTKO!Witam Cie ze slonecznym usmiechem!Mam nadzieje, ze bedziesz tu czesciej!
Katarskie pozdrowienia!:-))))

Nefer

Bylem. Gabaryty odpowiedzialy mi gabarytowym glosem : moga to byc przesylki listowe w wadze do
uwaga uwaga -2kg ; ale nadane jako listowe ;
jezeli bedzie nadane jako paczka nie dojdzie -
-- tak wiec mozesz wyslac dynamit w celu wysadzenia mnie (jest w wersji plaskiej), dobry jest tez
czeski sentex (bo elastyczny jak plastelina -najlepszy czerwony), ale kamienie na mnie jakby troche mniejsze :))))
Czy mam kupic poradnik , , miner - domowy, , ?????

Alchemik

nie musisz kupowac tej ksiazki, przeciez napisalam ci ze mam pokojowe zamiary. A co sadzisz o "Big Brother"? Moim skromnym zdaniem: spelnily sie marzenia niektorych ludz- szklane domy... publiczne. Kamery powinni zainstalowac jeszcze w muszli klozetowej i to od spodu. W ferworze ogolnego podgladania i rozluznienia uczestnicy po prostu oleja publicznosc. Czekaj na przesylke, pozdrowienia :-)))

Ludziu

jako zabytki klasy 0 naleza do calej ludzkiej spolecznosci i powinny stac nietkniete. A co ty sadzisz o "Big Brother" pozdrowienia

Agentko Jo

czemu masz wiecznie wylaczony tel? Chcialam pognebic cie SMS, pozdrowienia

Esclarmonde

nie musisz obawiac sie o mnie, w pozostale dni tygodnia pracuje tylko do 20. Dzis wyslalam ci list, powinien dojsc w przyszlym tygodniu, pozdrowienia,

Cathar Words

Nefer- widze, ze siedzimy teraz prawie jednoczesnie...;-)
Fiona- alez oczywiscie, ze zauwazylam, ze Cie nie bylo.Bez Ciebie nie ma z kim pogadac o Mandze&Anime;-)
Katarskie pozdrowienia!

KATKA

Cześć Kasiu, odezwij sie do mnie.Pozdrawiam serdecznie.

Atma

skaznasz ten kwitnwisni kod?
milego dnia

Bumm, łup, pierdut

No i jestem tu, jedyny, niepowtarzalny, technicznie nastawiony, stary wyjadacz Neurotic. niech moc elektronicznych szczoteczek będzie z wami.

Bracior Maximuss

A widzialem Big brata, pierwszy i ostatni raz, jak na razie. Brak na codizeń TVN. Niech się zaczną nie lubić i na siebie najeżdzać to się zrobi ciekawiej. Narazie stypa, choć z grubej, chyba zrobią ofiarę. ; ))))))

Krabate

hmmm czepiam sie moze ale .... wydaje mi sie ze Ty jestes TYLKO kobieta... ale moze sie myle?
oi... moze sie myle

Neurotic

a expansion union z toba.

=)

A ja idę lulu, ale jeszcze tu zawitam. Pozdrufki dla Plagiata

Nefer

Mam to samo zdanie.
A co do Big Brothera - zobaczymy, jak sie sytuacja rozwinie, ale jakim specjalnym entuzjasta nie jestem.
Pozdrawiam ;)

Dzień Kobiet

Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet życzy JABSON
ps. jak chcecie dziewczyny specjalnie spędzić ten dzień piszcie

Ludziu

Co do talibow i ich bezmyslnego, fanatycznego niszczenia swiatowych zabytkow, tego nie wybacze im nigdy, jesli dzielo ch zniszczenia zostanie dokonczone.
Cala ta sprawa jest raczej beznadziejna, ale przynajmniej wstrzymali oni niszczenie do konca tygodnia (jakies ich swieto teraz jest).
Co za zaslepienie. Czy oni nie maja estetycznych uczuc na widok sztuki?
I czemu tak radykalnie wykonuja to, co nakazuje im ich religia?
Cala Eurpoa interweniuje. A oni nic.
O czym to swiadczy?
Mam nadzieje, ze chociaz paru z nich bedzie zalowac tego, co zrobili.

Aaaaaaa...

Doznalam ostatnio takiego oczyszczajacego uczucia...
Poczulam sie jak nowo narodzona...
Jak dobrze jest czasem porzednie kichnac.

Chory tekst

Mowie do Tjalla cos o Malyszu.
Tjall: Jego przeciez w sobote przelecial caly narod.
Ja: SLUCHAM???
Tjall: No, wszyscy Finowie!

Esclarmonde

Mam katar:)))

Plagiat

Zobaczylam Twoj qp do Mixera, i pozwolilam sobie sie wtracic.
Jedyne, co piję jezeli chodzi o zloty "napoj bogow", to Redds. A Ty, ze nie masz z kim pic...
Juz wiem, co bedziemy krzyczec (jesli bedziemy):
DAAAAAJCIEEEE REEEEDDSAAAA!!!

Chory, zlosliwy tekst

(o pewnej dziewczynie)
Ona zbytnio zaufala swojej przemianie materii...

Chory tekst

Dragi o epidemii pryszczycy: Tym zwierzetom to trzeba dac Clerasil!

Inne tematy z forum Hydepark

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

Biżuteria jako prezent? (40 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...

do góry