Widok

Phantom

Jest nas wielu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czarna :)

nas jest tylko jeden :)
ostatnio jak chcielismy sie skopiowac wyszly frytki :)

Plagiat

A powinny wyjść żuczki.

Cathar Words

No, to sie tu jeszcze nie zdazylo-GRRRR!
Komputer nie wyslal mi wczoraj jednej odp. do HP (akurat padlo na te do Else)-juz ja pisze ponownie.Tak jeszcze na marginesie, czy u Was tez wczoraj wieczorem byly trudnosci z polaczeniem?Aby wejsc do HP maczylam sie prawie godzine...
Niech Moc bedzie z Wami!

Else

Atmosfera Danii jest czasem trudna do okreslenia...Raz czuje wszechogarniajacy spokoj, innym razem pustke...Zalezy od mojego aktualnego nastroju.Piesze wedrowki...czy ja wiem, ten kraj jest plaski jak deska.Jadac pociagiem do Kopenhagi widac tylko domy i pola.jakbys jechala z Gdanska do Elblaga.Tylko most miedzy wyspami robi wrazenie.Jak bedzie troche cieplej wybiore sie na dalsze "zwiady" terenu, narazie po dwoch godzinach marszu jestem przemarznieta i wykonczona.Fakt, rower to tu podstawa komunikacji, zaluje, ze nie moge sobie pozwolic na zakup, cen lepiej nie wspominac...
W jakie okolice Norwegii jedziesz?Na Twoim miejscu postaralabym sie kiedys dostac w gory-okolice Trondelag(nie wiem, czy dobrze napisalam)-w kraine "Ludzi Lodu"...
Ja jestem tu tylko do konca maja, z przerwa na Wielkanoc.Studiuje kompozycje...wlasnie wczoraj dobralam sie w bibliotece do stoiska z muzyka filmowa i dzis cala szczesliwa dorwalam sie do fortepianu, grajac muzyke ze "Star Wars"...Co jak co, biblioteki tu robia wrazenie...W Norwegii pewnie nie gorsze.Ale chyba nie bedziesz miala tam takiego komfortu jezykowego jak ja-bo tu w kazdym sklepie rozumieja angielski, Ty bedziesz bardziej zdana na norweski.Przywioze mnostwo zdjec- moge Ci kiedys pokazac@v@
Pozdrawiam Cie slonecznie i wysylam promyk zlotej energii!:-)))))))

Mixer

Masz absolutna racje!@v@Na szczescie kazdy w akademiku ma pokoj dla siebie, wiec da sie przezyc.Hm...a ja jednak zawsze myslalam, ze dwa rodzaje...;-)
Pozdrowienia!

NEFER

Wyrazy wspolczucia, mam nadzieje, ze dotarlas wczoraj bezpiecznie.Tu teoretycznie nic sie nie dzieje i pozwalam sobie czasem na siedzenie do np.22, ale lepiej nie kusic losu.
Mam nadzieje, ze zalapie sie na "Wiedzmina", wstyd przyznac, ze nie czytalam, choc intryguje mnie od dawna.Nadrobie ten blad jak wroce.W"Pustyni i w puszczy"tez bym chciala obejrzec...to byla jedyna lektura szkolna, ktora czytalam dobrowolnie, po kilkadziesiat razy.Nie wiem co w tym jest takiego, ale mnie odpreza.Czytalas ostatnio cos ciekawego?
Pozdrawiam Cie serdecznie i czekam z niecierpliwoscia na list!:-)))))

Mixer

wpadnij albo przylec kiedys pod BO bo nie ma z kim reddsa pic ;))) ale jest co innego

Gratkowicze

Sa już wszystkie zdjęcia z pierwszego albumu Agentki Jo .
Nowe linki.
Poprawilem blad linku "Powrót do głównej
strony" na kilkunastu stronach . Dzięki Marzan!
Poprawki wielu linkow "Powrót do glownej strony". Nie
wszystkie jeszcze - dzis mi się juz nie chce ;-)).

Nefer

Oj mam sie z czego tlumaczyc oj mam .
Czy ta paczuszka - to spis moich przewinien ???.
Jutro zapytam o gabaryty panie ( jasnie panie !) na poczcie ( no nie - nie o te ).
Chyba mnie zamkna - nie wiem jeszcze gdzie .
Bo pomysl :
przychodzi facet pewnego dnia i wtlacza cos do niebieskiej - na sile , - jak sie zablokowalo , usiluje wyszarpnac - i znowu wtlacza - az leca kawalki papieru ( i skrzynki ).
-- no dobra poszedl
-- ale dzis znowu przyszedl z linijka i mierzy zawziecie
-- co ? oczywiscie niebieska !
-- Wandal lub wariat
-- odpowiednio : wariatkowo lub komisariat .

pozdrowienia od obijanego ostatnio przez los i ludzi

Esclarmonde

Nicolas Poussin namalowal 2 obrazy o tej tematyce :
1/ o tytule - , , Et in Arcadia Ego ''
2/ o tytule - , , Pasterze arkadyjscy''
na zadnym nie ma plyty , natomiast jest cos innego.
Widze. ze nie ogladalas tych obrazow - a ja mam kopie
obu w tej chwili przed soba . Taka plyta isnieje !!
ale jest w Staffordshire ( dworzyszcze Shugborough) . Jest lustrzanym odbiciem -, , pasterzy''
I moze jak Rex Mundi da , - to zobaczysz
Nie badz nigdy nikomu wdzieczna za nic (mnie tez) --to najnieprzyjemniejszy ciezar -- zwykle zamienia sie w niechec lub nienawisc ( mnie to nie grozi bo i tak mnie nieznosisz - monitor az iskrzy !!! ) .
Musze sie KOGOS poradzic .--Nie wiem czy to wszystko jest dla CIebie dobre. Nie bawie sie z toba w kotka i myszke.

Alchemik

widze ze gustujesz w brylach (i figurach hi, hi) pomijajac gabaryty... Wiec list wysle dopiero po twojej odpowiedzi. O matko? Czemu mierzyles skrzynke?! Tez mam sie bac? :-) Pozdrowienia z wieczornej zmiany,

Esclarmonde

zyje, jak widac... Wczoraj udalo mi sie dotrzec w bezpieczny sposob, bo odwieziono mnie do domu, po drodze widzialam ostatni tramwaj wypelniony po brzegi... powietrzem. Pozdrawiam z wieczornej zmiany-

do @ll

Zastanawialiście się, czy w rzeczywistości możecie chodzić po wodzie?

Alchemik

spis twoich przewinien? Nie, spis pytan na ktore nie dales mi odpowiedzi (hi, hi) a jesli paczuszki mozna przesylac pod wskazany adres to i kilka... kamieni. Ale zlych zamiarow nie mialam! Pozdrowienia, nareszcie opuszczam te szacowne mury- przyszli jacys panowie remontowac sufit. I ostatnie pytanie- wiesz jak nazywa sie ktos komu sufit spadl na glowe? -Stropiony. No zmykam.

f...l...A...k

WITAJ TABORECIE , JA NIE MYSLE JA KOJARZE.U PEDALOW JUZ BYLEM...TWIERDZA ZE BYLES SZYBSZY. MIALEM PROJEKT KTORY PRZELAMAL CHOC NA CHWILE STAGNACJE KTORA TU KULTYWUJECIE.PRZYPADEK SPRAWIL ZE OBERWALO SIE ESCLARMONDE. NIE ZALUJE TEGO CO ZROBILEM, ZALUJE ZE BYLA TOONA. INTELIGENCJIA? A CZEGO SIE SPODZIEWALES PO PROSTYM KAFELKARZU , OBSERWUJACEGO SWIAT ZE SWEJ PRZYPODLOGOWEJ GRZEDY NA DRABINIE BYTOW?

f...l...A...k 2

WYDAJE CI SIE ZAPEWNE , CIELEBUNIE Z KAPUSTA W NOZDRZACH, ZE SWA ROZCZULAJACA PISANINA ZADAJESZ MI OKRUTNE LEJACE POSOKA RANY. NIESTETY OSTRZE JEST ROWNIE TEPE JAK TY, A TO CO BIERZESZ ZA ME OBSZERNE , PELNE UROKU CIELSKO TO JEDYNIE OPANCERZONA PODESZWA MEGO TRAMPKA MARKI VANS, KTORY ODCISNIE GURTOWNY DESEN BIERZNIKA NA TWYM ROZSMAROWANYM PO OKOLICY TRUCHLE. TAK TO DLUGIE ZDANIE, SPECJALNIE DLA CIEBIE WYRECYTOWANE JEDNYM TCHEM. JESTEM TYLKO CIENIEM...O KURDE ! NA RMF PUSCILI WLASNIE TEMPLE OF LOVE...WYBACZ ALE PRZY TEJ MUZYCE NIE BEDE PISAL DO CIEBIE.

BOG

WSZECHSWIAT SKLADA SIE Z KISZCZAKOW I W CALOSCI TWORZY KISZCZAKA , TY JESTES GDZIES TAM W SRODKU.

MARZAN

JA TEZ BYLEM W TYM SZPITALU TERAT MASZ BOMBE POD EATROBA.

Plk.kiszczak

Ale jest w tobie. Piszesz dziwnie jaki wlasciwie jestes?

MARGARITA

TU AGENTKA JO.WRESZCIE ZAWITAŁAM NA INTERNETOWY HP.CIEKAWE , CZY KTOŚ MNIE PAMIĘTA?????ODNOŚNIE ZDJĘC DLA TOMKO TO SPRÓBUJ Z NIM TO ZAŁATWIĆ BEZPOŚREDNIO.POZDROWIENIA DLA CIEBIE I ROBERTA.

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry