Widok
kiszczak
po prosto cie nie ma
alle jes to, co powiedziales do dziewczyny
mozesz sobie myslec, ze filozofujesz, ale naprawde kazdy wie, ze durnisz, bo to wszystko na co cie stac.
MOGE CIE GNEBIC TWOIMI SLOWAMI.
MOGE KAZDY TWOJ DZIEN NIMI SYGNOWAC.
Nie wytrzymasz, pekniesz.Juz jestespomutowany.
szkoda na ciebie czasu. szkoda sliny, zeby na ciebie napluc.masz zwolennikow, wielbicieli twego talentu?, tym gorzej dla ciebie.oni przezyja, ty nie masz wyboru, ty sie stoczysz.
Poszukaj takiej kobiety , ktora bedzie chciala z toba miec dzieci.
Nie znajdziesz.
myslisz, ze to fajnie , ze masz luz? w resztkach mozgu masz luz , frajerze.
Jesli nie ma takiej, ktota by chciala z toba miec dzieci, to znaczysz ZERO. Pewnie za glupi jestes, aby to zrozumiec, ale taki czas przychodzi na najglupszego, wiec cierpliwie czekaj.
Ale nie rob syfu innym, s**** WE WLASNY TALERZ.
A sloma z butow oczu i uszu nie zatykaj, widac ja bardziej.
czesc zalosny durniu! Wiecej czasu ci nie poswiece.
alle jes to, co powiedziales do dziewczyny
mozesz sobie myslec, ze filozofujesz, ale naprawde kazdy wie, ze durnisz, bo to wszystko na co cie stac.
MOGE CIE GNEBIC TWOIMI SLOWAMI.
MOGE KAZDY TWOJ DZIEN NIMI SYGNOWAC.
Nie wytrzymasz, pekniesz.Juz jestespomutowany.
szkoda na ciebie czasu. szkoda sliny, zeby na ciebie napluc.masz zwolennikow, wielbicieli twego talentu?, tym gorzej dla ciebie.oni przezyja, ty nie masz wyboru, ty sie stoczysz.
Poszukaj takiej kobiety , ktora bedzie chciala z toba miec dzieci.
Nie znajdziesz.
myslisz, ze to fajnie , ze masz luz? w resztkach mozgu masz luz , frajerze.
Jesli nie ma takiej, ktota by chciala z toba miec dzieci, to znaczysz ZERO. Pewnie za glupi jestes, aby to zrozumiec, ale taki czas przychodzi na najglupszego, wiec cierpliwie czekaj.
Ale nie rob syfu innym, s**** WE WLASNY TALERZ.
A sloma z butow oczu i uszu nie zatykaj, widac ja bardziej.
czesc zalosny durniu! Wiecej czasu ci nie poswiece.
Else
Witaj kuzynko
Jaki tam on byl szyderczy (smiech) byl tylko troche zlosliwy :))) Jak tam sie bawilas w lp. No i w piatek albo w sobote trza sie do y wybrac. Ja wole sobote no i bedziemy mogly dokopac kilku kolesiom. :)))
Ehh Ci faceci wszyscy tacy sami... nic nie warci...
Faceci sa naiwni i sa jeszcze bardziej chamscy od kobiet
Jaki tam on byl szyderczy (smiech) byl tylko troche zlosliwy :))) Jak tam sie bawilas w lp. No i w piatek albo w sobote trza sie do y wybrac. Ja wole sobote no i bedziemy mogly dokopac kilku kolesiom. :)))
Ehh Ci faceci wszyscy tacy sami... nic nie warci...
Faceci sa naiwni i sa jeszcze bardziej chamscy od kobiet
Aik
Ogladalam"Pasterzy" w ksiazkach.Moge nie pamietac szczegolow - mam je w domu, sprawdze jak wroce.Uwazasz, ze Cie nie znosze?Nie mam powodu, nie znam Cie.To, co czujesz(jesli czujesz)z mojej energii to niepewnosc i niepokoj spowodowany cala sytuacja.To, co plynie do mnie z Twoich slow, tez nie jest szczegolnie przyjemne.Niemniej, wierz lub nie, gdybym byla nastawiona do Ciebie negatywnie, nawet dla Katarow nie zdobylabym sie, by prosic Cie o informacje.
Nie znasz mnie, skad wiec mozesz wiedziec, co jest dla mnie dobre?Nie prosze Cie o zdradzenie zadnych tajemnic, jakie mogles odkryc na drodze swych poszukiwan.Chce tylko odnalezc Doskonalych i skontaktowac sie z Nimi.Co bedzie potem, okaze Przeznaczenie.
Co do wdziecznosci...mysle, ze to pozytywne uczucie.Zwlaszcza, ze Katarzy nigdy nie zapominaja tych, ktorzy udzielili im pomocy...
Melioramentum.
Nie znasz mnie, skad wiec mozesz wiedziec, co jest dla mnie dobre?Nie prosze Cie o zdradzenie zadnych tajemnic, jakie mogles odkryc na drodze swych poszukiwan.Chce tylko odnalezc Doskonalych i skontaktowac sie z Nimi.Co bedzie potem, okaze Przeznaczenie.
Co do wdziecznosci...mysle, ze to pozytywne uczucie.Zwlaszcza, ze Katarzy nigdy nie zapominaja tych, ktorzy udzielili im pomocy...
Melioramentum.
Nefer
Wczoraj tez musialas wracac o takiej kosmicznej godzinie? Nie zazdroszcze, ale podejrzewam, ze mnie dzis czeka to samo.Nie potrafie pisac kompozycji bez instrumentu, wiec trzeba isc do Konservatorium.
Za godzine mam pierwsza lekcje spiewu...Trzymaj za mnie!
Pozdrawiam wiosennie!@v@
AGENTKO!Witam Cie ze slonecznym usmiechem!Mam nadzieje, ze bedziesz tu czesciej!
Katarskie pozdrowienia!:-))))
Za godzine mam pierwsza lekcje spiewu...Trzymaj za mnie!
Pozdrawiam wiosennie!@v@
AGENTKO!Witam Cie ze slonecznym usmiechem!Mam nadzieje, ze bedziesz tu czesciej!
Katarskie pozdrowienia!:-))))
Nefer
Bylem. Gabaryty odpowiedzialy mi gabarytowym glosem : moga to byc przesylki listowe w wadze do
uwaga uwaga -2kg ; ale nadane jako listowe ;
jezeli bedzie nadane jako paczka nie dojdzie -
-- tak wiec mozesz wyslac dynamit w celu wysadzenia mnie (jest w wersji plaskiej), dobry jest tez
czeski sentex (bo elastyczny jak plastelina -najlepszy czerwony), ale kamienie na mnie jakby troche mniejsze :))))
Czy mam kupic poradnik , , miner - domowy, , ?????
uwaga uwaga -2kg ; ale nadane jako listowe ;
jezeli bedzie nadane jako paczka nie dojdzie -
-- tak wiec mozesz wyslac dynamit w celu wysadzenia mnie (jest w wersji plaskiej), dobry jest tez
czeski sentex (bo elastyczny jak plastelina -najlepszy czerwony), ale kamienie na mnie jakby troche mniejsze :))))
Czy mam kupic poradnik , , miner - domowy, , ?????
Alchemik
nie musisz kupowac tej ksiazki, przeciez napisalam ci ze mam pokojowe zamiary. A co sadzisz o "Big Brother"? Moim skromnym zdaniem: spelnily sie marzenia niektorych ludz- szklane domy... publiczne. Kamery powinni zainstalowac jeszcze w muszli klozetowej i to od spodu. W ferworze ogolnego podgladania i rozluznienia uczestnicy po prostu oleja publicznosc. Czekaj na przesylke, pozdrowienia :-)))