Widok

Phantom

Jest nas wielu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ESCLARMONDE

HEJ , CIEPLO POZDRAWIAM.CIEKAWA JESTEM, CZY DOTARŁY JUZ MOIE LLISTY.POMYŚLĘ WKRÓTCE O CZYMŚ WIECEJ W TYM MIEJSCU.DO USŁYSZENIA.

CHIMERO

KISZCZAK JEST I POZOSTANIE ULUBIONYM KISZCZAKIEM KILKU POKOLEŃ GRATKOWICZÓW....
POZDROWIENIA ŚLE GRATKOWA EMERYTKA ZNANA LEPIEJ JAKO AGENTKA JO

JEJKU

Już wróciłam!!!
Cieszycie się?

A...czy ktoś w ogóle zauważył,
że mnie nie ma?

Pewnie niee...

PLAGIAT

PRZYNIEŚ PROSZĘ W NIEDZIELĘ ZDJĘCIA , KTÓRE ROBIŁEŚ POD POMNIKIEM W LISTOPADZIE.MUSZĘ COŚ SPRAWDZIĆ.MASZ SŁODKIE CAŁUSKI W TWOJE CZÓŁKO OD KISZCZAKA , KTÓRY SPOGLĄDA MI WŁAŚNIE PRZEZ RAME....

Agentko Jo

nie wszystkie klisze sa na skladzie w tej chwili, 7sk chce tez zdjecia bedziecie sie musieli podzielic :)

Czarna

hmm po wodzie to ja chodzic nie moge, ale po wódzie zaszedłbym na koniec świata l) oczywiscie nie sam ;) musialoby byc doborowe towarzystwo (np Ty :))

kiszczak

po prosto cie nie ma
alle jes to, co powiedziales do dziewczyny
mozesz sobie myslec, ze filozofujesz, ale naprawde kazdy wie, ze durnisz, bo to wszystko na co cie stac.
MOGE CIE GNEBIC TWOIMI SLOWAMI.
MOGE KAZDY TWOJ DZIEN NIMI SYGNOWAC.
Nie wytrzymasz, pekniesz.Juz jestespomutowany.
szkoda na ciebie czasu. szkoda sliny, zeby na ciebie napluc.masz zwolennikow, wielbicieli twego talentu?, tym gorzej dla ciebie.oni przezyja, ty nie masz wyboru, ty sie stoczysz.
Poszukaj takiej kobiety , ktora bedzie chciala z toba miec dzieci.
Nie znajdziesz.
myslisz, ze to fajnie , ze masz luz? w resztkach mozgu masz luz , frajerze.
Jesli nie ma takiej, ktota by chciala z toba miec dzieci, to znaczysz ZERO. Pewnie za glupi jestes, aby to zrozumiec, ale taki czas przychodzi na najglupszego, wiec cierpliwie czekaj.
Ale nie rob syfu innym, s**** WE WLASNY TALERZ.
A sloma z butow oczu i uszu nie zatykaj, widac ja bardziej.
czesc zalosny durniu! Wiecej czasu ci nie poswiece.

Fiona

Alez oczywiscie, ze zauwazylismy brak Ciebie i teraz sie cieszymy z Twego powrotu :-) Przynajmniej ja :-)

a co myslicie...

...o zburzeniu w Afganistanie dwoch najwiekszych na swiecie posagow Buddy?

Atma

Tak jakos nie moge takiego znalezc...
Nie ma facetow do przytulania

Elaine Blath Feainnewedd

Hmm jakos jeszcze nie udalo mi sie udobruchac misa na cale zycie. Poza tym to byla by porazka, Bo po co mi misiu, duzy nieporadny i dodatku nie mysli.

Rocker

Basistow?? Toc to dyskryminacja.!!!!!!!! A co z basistkami??????

7sk

Wybaczam jestes tylko mezczyzna...

Else

Witaj kuzynko
Jaki tam on byl szyderczy (smiech) byl tylko troche zlosliwy :))) Jak tam sie bawilas w lp. No i w piatek albo w sobote trza sie do y wybrac. Ja wole sobote no i bedziemy mogly dokopac kilku kolesiom. :)))
Ehh Ci faceci wszyscy tacy sami... nic nie warci...
Faceci sa naiwni i sa jeszcze bardziej chamscy od kobiet

Aik

Ogladalam"Pasterzy" w ksiazkach.Moge nie pamietac szczegolow - mam je w domu, sprawdze jak wroce.Uwazasz, ze Cie nie znosze?Nie mam powodu, nie znam Cie.To, co czujesz(jesli czujesz)z mojej energii to niepewnosc i niepokoj spowodowany cala sytuacja.To, co plynie do mnie z Twoich slow, tez nie jest szczegolnie przyjemne.Niemniej, wierz lub nie, gdybym byla nastawiona do Ciebie negatywnie, nawet dla Katarow nie zdobylabym sie, by prosic Cie o informacje.
Nie znasz mnie, skad wiec mozesz wiedziec, co jest dla mnie dobre?Nie prosze Cie o zdradzenie zadnych tajemnic, jakie mogles odkryc na drodze swych poszukiwan.Chce tylko odnalezc Doskonalych i skontaktowac sie z Nimi.Co bedzie potem, okaze Przeznaczenie.
Co do wdziecznosci...mysle, ze to pozytywne uczucie.Zwlaszcza, ze Katarzy nigdy nie zapominaja tych, ktorzy udzielili im pomocy...
Melioramentum.

Nefer

Wczoraj tez musialas wracac o takiej kosmicznej godzinie? Nie zazdroszcze, ale podejrzewam, ze mnie dzis czeka to samo.Nie potrafie pisac kompozycji bez instrumentu, wiec trzeba isc do Konservatorium.
Za godzine mam pierwsza lekcje spiewu...Trzymaj za mnie!
Pozdrawiam wiosennie!@v@
AGENTKO!Witam Cie ze slonecznym usmiechem!Mam nadzieje, ze bedziesz tu czesciej!
Katarskie pozdrowienia!:-))))

Nefer

Bylem. Gabaryty odpowiedzialy mi gabarytowym glosem : moga to byc przesylki listowe w wadze do
uwaga uwaga -2kg ; ale nadane jako listowe ;
jezeli bedzie nadane jako paczka nie dojdzie -
-- tak wiec mozesz wyslac dynamit w celu wysadzenia mnie (jest w wersji plaskiej), dobry jest tez
czeski sentex (bo elastyczny jak plastelina -najlepszy czerwony), ale kamienie na mnie jakby troche mniejsze :))))
Czy mam kupic poradnik , , miner - domowy, , ?????

Alchemik

nie musisz kupowac tej ksiazki, przeciez napisalam ci ze mam pokojowe zamiary. A co sadzisz o "Big Brother"? Moim skromnym zdaniem: spelnily sie marzenia niektorych ludz- szklane domy... publiczne. Kamery powinni zainstalowac jeszcze w muszli klozetowej i to od spodu. W ferworze ogolnego podgladania i rozluznienia uczestnicy po prostu oleja publicznosc. Czekaj na przesylke, pozdrowienia :-)))

Ludziu

jako zabytki klasy 0 naleza do calej ludzkiej spolecznosci i powinny stac nietkniete. A co ty sadzisz o "Big Brother" pozdrowienia

Agentko Jo

czemu masz wiecznie wylaczony tel? Chcialam pognebic cie SMS, pozdrowienia

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry