Widok

Phantom

Jest nas wielu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nastolatki kocham Was

kocham was i cale trojmiacho

ubhaha

jo wasssssssssssssssssup

Esclarmonde

wlasnie odnalazlam twoja korespondencje do mnie odnosnie filmu. Na pewno porazil ten glos... Cos podobnego przezylam w tramwaju, jezdzi taki w ktorym nagrane sa przystanki i podawane metnym i bezemocjonalnym glosem przez megafon. Sytuacja byla mne wiecej taka: "Nastepny przystanek- zajezdnia" rozleglo sie w glosnikach, gdy dojezdzal do przystanku nie zmieniajac tonu oznajmil "zajezdnia" i w sekunde pozniej flegmatycznie dodal "prosze przygotowac bilety do kontroli." Nie mam pojecia czy motorniczy sie wyglupial czy zrobiono takie nagranie na postraszenie i ozywienie pasazerow. Pozdrwienia

....

....

Esclarmonde

napisalam juz do ciebie list, jutro postaram sie go wyslac. Dzis chyba przyrosne do krzesla w pracy i jak zdaze wyjsc przed polnoca to bedzie big sukces. Pojawilo sie kilka nowosi filmowych w kinach w Polsce- Przedwiosnie, W pustyni i w puszczy i wkrotce Wiedzmin, a tego za zadne skarby nie opuszcze. Ciekawa jestem jak dobrali Yennefer, bo Zebrowskiego czyli Geralta juz widziala (zreszta go opisalam w Hyde). Zycz mi dotarcia dzis do domu, pozdrowienia nocne i gwiazdziste,

Alchemik

mam nadzieje ze u ciebie all juz OK. Szykuj sie na dluuuuugi odpis (oczywiscie jak moj list dojdzie) i boj sie! (Hi, hi) Zartowalam... Pozdrowienia,

Atma

no troche pikalo, ale na szczescie mam opcje b. slabego pikania wiec otworzylam tylko jedno oko... Pozdrowienia,

Alchemik

a czy dojda listy polecone lub ew. paczuszki? Jak myslisz? List juz mam napisany, czekam tylko na potwierdzenie moich watpliwosci, pozdrowienia slonaczne, :-))),

do wszystkich

bardzo dobrze, że nie pozwalacie tutaj ludziom bezkarnie bluzgać i obrażać- bardzo miłe

Aik

Mowimy o "Pasterzach Arkadyjskich", prawda?Jak wobec tego okreslilbys to, na czym wyryte jest "ET IN ARKADIA EGO"?
Coz...nie przekonam Cie przez internet kim jestem i czy jestem przwdziwa Katarka...Masz tylko moje slowa i moja prosbe, a jedyna nagroda bedzie moja dozgonna wdziecznosc.Odnalezienie Doskonalych uczyni mnie szczesliwa i moze choc troche pozwoli mi ukazac swiatu te religie od najlepszej strony...Prosze Cie o pomoc w pojsciu za przeznaczeniem, ktore wzywa mnie od lat i nigdy nie da spokoju.Prosze Cie jako jedna z ostatnich Katarow...
Melioramentum

Esclarmonde

1) NIe jestem sadysta
2) Na obrazie Poussina nie ma Plyty
3) musze sie zastanowic czy podac Ci to wszystko

Hmmm...2

Dowiedziałam się niedawno : (
że najuczciwszą formą PLAGIATowania jest kopiowanie : )

Atma

Masz rację - to pomyłka - ostateczne cześć

Nefer

jestem i wszystko jest w skr. a wiec dziala !!!
czekam
pozdrowienia serdeczne

Atma

MIALO BYC!
niiiiiiic, zupelnie
Takich mezczyzn nam (Wam?) potrzeba....Czy nie?

ESCLARMONDE

Dziekuje za mile slowa:) Jezeli chodzi o Danie to jest ona lepsza od Norwegii do pieszych wedrowek i wycieczek rowerowych, no i klimat jest o wiele lagodniejszy. Nigdy nie bylam w zadnym z tych krajow, ale cala Skandynawia jest dla mnie magiczna i wiem, a zreszta widac to po sposobie w jaki opisujesz Danie, ze tchnie ona magia. Dunski brzmi ja k jezyk z kosmosu, nikt podobno nie jest w stanie nauczyc sie nim poslugiwac jak rodowity Dunczyk, jezeli chodzi o norweski, to mozna sie nauczyc wladac nim biegle do tego stopnia, ze moga brac Cie za Norwega w ich wlasnym kraju. Ucze sie tego jezyka i mam nadzieje, ze kiedys przyda mi sie to przy tlumaczeniu literatury- takie male marzenie...
Slyszalam ze studiujesz w Danii cos zwiazanego z muzyka... na jak dlugo tam wyjechalas i co dokladnie tam robisz?
Dobrze ze mamy ten HP, gdyby nie on nie rozmawialybysmy teraz:)
Nie czuj sie samotna, wiele osob mysli teraz o Tobie.
Mam nadzieje ze uda nam sie spotkac i porozmawiac o przezyciach jakie Ty mialas w Danii, a ja w Norwegii, to troszke podobna sytuacja i czuje dzieki temu pewien zwiazek z Toba.
Duzo promiennych usmiechow przesylam:)))))))))))))

Atma

NAM POTREBA!!!

Atma

niiiiiiic,
Takich mezczyzn bam potrzeba....Czy nie?

do BASISTÓW

poszukiwany BASISTA do projektu grającego ambitną muzę folk-rockową (z ukochanym ciężarkiem gitar).

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dla Patty

Nie masz co martwić się maturą, gdyż jest to w gruncie rzeczy bardzo prosta sprawa- pamiętaj tylko aby się zbytnio nie stresować i nie rezygnować z odpowiedzi....

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (158 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry