Widok

PiSu strach przed Tuskiem

Szef Rady Europejskiej Donald Tusk nie dostał zaproszenia na 80. rocznicę wybuchu II wojny światowej. - Donald Tusk nie jest przywódcą żadnego państwa - tłumaczy Błażej Spychalski, rzecznik prezydenta.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie skamlaj. Na pewno Dulczessa go zaprosi na wesołe świętowanie okrągłej rocznicy powrotu Gdańska do Rzeszy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Mieszkając w Gdańsku jesteś obywatelem Rzeszy ?
Niezle macie zryte w głowach od tej PiS-komunistycznej propagandy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale z ciebie sadyl kmiot. Żenujący obrzempal.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Ale z ciebie sadyl kmiot. Żenujący obrzempal."

I to by było na tyle w temacie merytorycznych wpisów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dlaczego nie skrytykowałeś wpisu podczłowieka, degenerata z dolnej oruni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widzisz dziadu gdzieś miejsce na merytoryke w hejcje sadyla? Może byś tak zwrocil uwagę swojemu koledze, zamiast belkotac na mój temat ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę o merytoryczna odpowiedz, bo zabulgotało się komuś w bełkocie :
1) co oznacza powrót Gdańska do Rzeszy ?
2) kto to jest dulczesa ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Dlaczego nie skrytykowałeś wpisu podczłowieka, degenerata..."

Bo
a. nie uważam nikogo za podczłowiek a i degenerata, nawet ciebie. Swoją drogą w historii był niechlubny okres gdy jedni ludzie uważali innych za podludzi. Tęskno ci za tym?
a. na jakiej podstawie uważasz że masz prawo do narzucania mi kiedy, co i o kim mam pisać?

Jaq dziadu czepiasz się innych o brak merytoryki a sam nic merytorycznego nie piszesz i jak zwykle pierwszy przechodzisz do obelg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pająk, chyba nie obrażasz się za tego dziada ? A przy okazji, dlaczego zmieniłeś nick z Cross na Pająk krzyżak ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak wam się spodobało nazywanie mnie tak że postanowiłem pójść wam na rękę. Taki ze mnie miły gość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie uważam nikogo za podczłowiek a i degenerata

a ja człowieka, który publicznie obraza Prezydent Gdańska czy nazywa kogoś śmieciem uważam za podczłowieka i uważam, ze to i t65ak komplement.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty pewnie wszystkich którzy mają inne poglądy uważasz za podludzi. Tak jak ci kolesie sprzed lat w brunatnych koszulach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie szukaj daleko krzyżaku w historii tych przykładów : gorszy sort, zaraza, prawdziwi Polacy....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisal:
"a ja człowieka, który publicznie obraza Prezydent Gdańska czy nazywa kogoś śmieciem uważam za podczłowieka i uważam, ze to i t65ak komplement"

Skad wiec wniosek, ze kazdego kto ma innecpoglady?
Gdzie twoje potepienie slow z cytatu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już pisałem twojemu upośledzone mi umysłowo koledze że nie będziecie mi układać życia pod kątem tego kogo i za co mam potępiać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

upośledzonemu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiedź godna pajaka na niewygodne pytanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

"upośledzonemu koledze"
- mowa miłości
- bohaterstwo internetowe

"nie będziecie mi układać życia pod kątem tego kogo i za co mam potępiać"
- według bohaterskiego pajęczaka obrażanie Prezydent Gdańska i nazywanie kogoś "śmieciem" nie jest powodem do potępiania
- prawdziwy Polak
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozumiem, rozumiem. Chodzi o to że jak wy kogoś (a w zasadzie wszystkich) obrażacie to jest ok ale jak ktoś obraża was to należy pałać świętym oburzeniem.
Idioci i hipokryci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (4 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

do góry