Widok

Piekarnia

Nowa piekarnia koło delikatesow?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak Raszczyk w Cafe kulka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ci, którzy śmieciarską lawetę z bilbordem na parkingu ustawili? Jeśli jakość pieczywa mają taką jak formę reklamy, to zdecydowanie nie warto - grozi zatruciem pokarmowym.
Kolejni Janusze biznesu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13

Rasaczyk ma w miarę ok jakość produktów -są tez w Auchan Osowa

Natomiast jeśli chodzi o kwestie tej lawety- źle dobrane miejsce bo niestety ogranicza mocno widocznosc://
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To prawda. Ale to zapewne właściciel pawilonu zadecydował o miejscu lawety
Co do ideii piekarni w cafe kulce to dobry pomysł ale w moim przypadku raszczyk porażka ... gumowe pieczywo po godzinie .. mimo wszystko trzymam kciuki za piekarnie ..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak zwykle coś nie pasuje ,zawsze jest żle . Zmienili się właściciele kulki i nowi właściciele starają się coś nowego stworzyć .Byłam i jestem zadowolona ciasta smaczne ,chlebek dobry a dziewczyny przemiłe .Dajcie ludziom szanse ! bo po waszych wpisach tylko w depresje można wpaść .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

co za głupia forma zadawania pytania brzmi jak:
Trąbka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do anonim co pisze o Januszach biznesu.
Ty zapewne jestes kur.wa prezesem spółki skarbu państwa z pensją 80 tyś miesiecznie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety robi się moda na Eko piekarnie ,produkt Premium, jak u babci ,Prestige,disign, tylko jedno ale ...sprzedaż oszukancza chleb płatność za 100gr ,ciasto kawałek za 10zl ?! Co to za złodziejstwo w biały dzień , co za ceny jak w Sopocie czy Krupówkach ,złote tarasy . Oczywiście nie muszę kupować i nie mam zamiaru! Piekarn i ciastkarn to w okolicy bez liku za dużo mniejsze pieniądze .
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odezwał się właściciel biznesu wspieranego lawetami :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nikt im nie broni otwierać i chwała im za odwagę. Niech tylko przy tym nie robią z Banina większego bangladeszu, niż już jest. Jest tu setki firm i zdecydowana większość nie ma potrzeby upiększania naszej wsi takimi wieśniackimi formami reklamy. Skoro śmiecą nam krajobraz to można przypuszczać, że także śmieci sprzedają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Widać ktoś tu nie grzeszy inteligencją skoro ocenia jakość pieczywa , po sposobie reklamowania się. Bilbordy to powszechna forma informacji i wątpię żeby to właściciel piekarni decydował gdzie go ustawić , raczej właściciel obiektu to zrobił . A straszenie zatruciem pokarmowym , bo bilbord stoi w nieodpowiednim miejscu? - po prostu żenada. Ktoś się tu widocznie negatywnie nakręcił.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z tego co mi wiadomo to wcześniej w Cafe Kulka porcja ciasta także była w cenie od 8 do 10 zł , więc żadna nowość
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak ale ciasta robionego przez nich a teraz właścicielka wkłada ciasta raszczyka na porcje .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie nowa piekarnia, tylko produkty z piekarni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wszystkie ciasta są raszczyka, cały czas jest beza i co chwile inne kulkowe ciasta jak marchewkowe czy brownie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie ? Czy wy jesteście normalni ? Kupuje tam ceny cały czas takie same , byliście ? Czy tylko hejtowac potraficie piekarnia z naprawdę dobrym pieczywem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam pieczywo Raszczyka-jest bardzo dobre i duży wybór. Ciasta też mają dobre, nie wiem czy nie lepsze niż te dostępne w starej cukierni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

no coz z cafe kulki zostalo juz nic , to typowa piekarnia czynna juz od 7 do 18. powinni zmienic nazwe na piekarnia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bede wymiotowal teczą od tych madrosci
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Taras z desek kompozytowych - (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

Stop fajerwerkami. (4 odpowiedzi)

Co za d....e od miesiąca,codziennie popołudniu, wieczorem dają o sobie znacć, używając...

do góry