Widok
Tak, normalnie wciągane jak każde majtki (nie zapinane po bokach jak pieluchy). Nie są grube. Uważam, że są fajnym rozwiązaniem. Są zawsze w Rossmanie dostępne - standardowo 20 zł za paczkę (18 szt), ale często sa w promocji (wtedy np. 15 zł paczka). Ja mam kartę rossnę to mam rabat dodatkowo 10 % na artykuły dla dzieci
Tak seria babydream ma takie pieluchomajtki, u nas syn długo korzystał na noc z pieluchomajtek i nie było wpadek, a budził się z naprawdę ciężką pieluchą. Tylko warto dokładnie przeczytać opis na opakowaniu. Bo np. w tej chwili używamy rozmiaru 4 dla 7 miesięcznego młodszego syna i pieluszki i pieluchomajtki są w bardzo podobnych wizualnie opakowaniach, przez przypadek kupiłam pieluchomajtki, zużyłam je, ale wiadomo że leżącemu dziecku łatwiej zakłada się jednak pieluchę.
tescowe sa niezle, rozmiar 6, spróbuj tez seni, są na stronie producenta http://www.blizejciebie.pl
Seni, czyli typowa marka pieluchomajtek / pieluch (głównie dla dorosłych, kupowałam babci) są dostępne też w marketach, np. w Auchan. Możesz popatrzeć jak to u nich wygląda w rozmiarach, nie wiem czy są dla dzieci, dla jakiej wagi, bo kupowałam dla osoby dorosłej. Sprawdź w innych marketach gdzie robisz zakupy. Seni zwykle są tam gdzie pieluchy dla niemowlaków lub gdzie podpaski.