Pierogarnia One Way

Pierogarnie

Gdańsk, Eugeniusza Kwiatkowskiego 11A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr Z Marsa - ocena Dawno nie jadłem tak pysznych pierogów. Wybierzcie się tam a nie będziecie...
~Piotr Z Marsa
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 października 2025

Lech - ocena Smacznie duże porcje obsługa super pierogi ręcznie robione
~Lech
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 7 kwietnia 2025

Małgorzata - ocena Przemiła obsługa i najpyszniejsze w mojej ocenie pierogi w Gdańsku!
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 sierpnia 2024

Michał - opinia wątek zamknięty Najlepsze pierogi w trójmieście!!!
~Michał
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 maja 2023

Andrzej - opinia wątek zamknięty Po prostu wyśmienite i bardzo dobre. Smaczne i super podane. Jak się je to aż...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 4 kwietnia 2023

Jerry1234 - opinia wątek zamknięty Mały lokal na Osowej z pysznym jedzeniem ;) polecam
~Jerry1234
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 września 2020

Bardzo polecam wątek zamknięty Niezmiennie ta sama wysoka jakość potraw . Nie sa podawane błyskawicznie ,...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 maja 2018

ile można czekać????? wątek zamknięty ostatnio jak zamawiałam pierogi czekałam 1,5 h a wczoraj 2h... paranoja......
~Adam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2018

Zazdrość wątek zamknięty Jestem stałą klientkom od 2 do 3 razy w tygodniu, obsługa w lokalu jest na...
~Ela
5

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 marca 2018

Pierogarnia wątek zamknięty Byłem, widziałem, jadłem(to już trochę na wyrost powiedziane) spróbowałem pół...
~Wito
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lutego 2018

byłem wątek zamknięty powiem tak, pierogi znakomite, jak u mamy, atmosfera knajpki również fajna,...
~pawel
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 marca 2016

totalne lekceważenie klienta wątek zamknięty Zamówiłam dzisiaj schab faszerowany pieczarkami, dostałam grubą przypaloną...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 września 2016

warto spróbować:D! wątek zamknięty Pierogi są bardzo smaczne! Największą furrorę robią u nas zawsze pierożki z...
~PiPi
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

Beznadziejnie wątek zamknięty Witam Odradzam wszystkim. Dzisiaj brak sera, coli i entuzjazmu u obsługi....
~Michał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

Wyśmienite wątek zamknięty Polecam każdemu, dziwiąc się negatywnym opiniom. Pierogi (ruskie) wyśmienite,...
~Slimokot
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 października 2015

Gumowe pierogi serwowane przez oschłą, postawioną jakby za karę obsługę wątek zamknięty Wystarczy wejść na firmową stronę aby poznać jaki tam panuje klimat: "Strona...
~Maciej
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 września 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry