Widok
Pierścionek zaręczynowy...
Witam wszystkich,
Mam bardzo poważny problem i może ktos z was mi coś podpowie...
Otóż, moja jeszcze dziewczyna nie nosi i nie lubi pierścionków... i nie chce pierścionka... czy na zaręczyny to tylko pierścionek czy może byc coś innego??? albo jak ją nakłonic bo nie chce mi pokazać jakie jej się podobają...
Mam bardzo poważny problem i może ktos z was mi coś podpowie...
Otóż, moja jeszcze dziewczyna nie nosi i nie lubi pierścionków... i nie chce pierścionka... czy na zaręczyny to tylko pierścionek czy może byc coś innego??? albo jak ją nakłonic bo nie chce mi pokazać jakie jej się podobają...
uwazam, ze mimo, ze Twoja dziewczyna zarzeka sie ze nie chce pierscionka to jesli sie chcesz zareczyc powinienes takowy kupic, najwyzej jesli rzeczywiscie nie bedzie chciala go nosic na palcu to zawsze moze go zawiesic pozniej na lancuszku. Dodam, ze tez zanim dostalam swoj jedyny pierscioneczek sliczny, od narzeczonego to nigdy wczesniej nie nosilam pierscionkow, bo zawsze mi przeszkadzaly i byly niewygodne, a ten jest idealnyy i wcale mi nie przeszkadza a wrecz przeciwnie juz bym go nie zdjela:)
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
ja tez uwazam ze na zareczyny to pierscionek
ja przed zareczynami tak samo zarzekałam sie ze nie chce bo mam za krótkie i grube palce nigdy przedtem nie nosiłam zadnych pierscionków a teraz nie rozstaje sie zareczonowowym.mój narzeczony doskonale dobral delikatny mały pierscionek.Do dzis dnia podziwiam go jak perfekcyjnie dobrał rozmiar pierscionka do mojego palca chociaz mówi ze niezle sie przy tym "nagimnastykował"
ja przed zareczynami tak samo zarzekałam sie ze nie chce bo mam za krótkie i grube palce nigdy przedtem nie nosiłam zadnych pierscionków a teraz nie rozstaje sie zareczonowowym.mój narzeczony doskonale dobral delikatny mały pierscionek.Do dzis dnia podziwiam go jak perfekcyjnie dobrał rozmiar pierscionka do mojego palca chociaz mówi ze niezle sie przy tym "nagimnastykował"