Widok

Pierścionek zaręczynowy

Witam, jestem mężczyzną i moje pytanie kieruję do osób, którym temat pierścionków nie jest obcy ;-)
Zacznę od tego, że planuje się oświadczyć i chciałbym kupić pierścionek. Kwota jaką chciałbym przeznaczyć na ten drobiazg to nie więcej niż 1000 zł. Nie wiem czy to dużo czy to mało, ale mi taki budżet musi wystarczyć.

W trójmieście mamy kilka znanych salonów: Kruk, Yes, Apart i pozostałe mniejsze - mniej znane - Taki jest mój punkt widzenia. Pytanie co za taką cenę mogę otrzymać. Domyślam się, że w tych znanych salonach zapłacę za markę, certyfikat i obsługę a czy te mniej znane salony również są warte uwagi ? Może znacie Państwo jakieś warte polecenia ?

Michał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Michu mój mąż mi zamawiał u tego jubilera ,robi biżuterie do trójmiejskich salonów. Np.na dole w Młynie w Gdańsku są jego wyroby .Jeżeli nie zależy Ci na certyfikacie ,mi nie zależało na papierku leżącym w szufladzie ...na prawdę za te pieniążki zrobisz tam śliczny pierścionek .Potem również zamawialiśmy tam obrączki .I jest dużo taniej niż w salonach :)
http://www.vimart.pl/oferta#przewijaj
Ja mam P-06 :))) na żywo jest śliczny :)
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Matyldaa, na pewno się wybiorę. Nie zależy mi na certyfikacie. Najważniejsze, że znam rozmiar i mam jeszcze miesiąc, żeby dokonać wyboru ;-)
Niema za co :))) Powodzenia w tym w najważniejszym dniu :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
We wrzeszczu na ul. grunwaldzkiej po drugiej str galerii bałtyckiej masz dobrego jubilera sprawdź, mi robił biżuterię na zamówienie- taką jak w aparcie tylko za połowę ceny - tez z brylantem.

Jeśli chodzi o znane marki to polecam YES, odradzam JUBITON i KRUKA
Wiki - masz na myśli Pana Suchowiera z Wrzeszcza? (na przeciwko GB, koło salonu sukni ślubnych)
Jeśli tak - zamawialiśmy u Niego nasze obrączki ślubne ;] nosimy je ponad 5 lat ;) moja była powiększana po ciąży w tym samym zakładzie ;] http://euro-info.pl/firma/zdrowie_i_uroda/bizuteria,_jubilerstwo,_ozdoby/zlotnictwo_j_suchowier/371620

z kolei pierścionek zaręczynowy i 3 złote kolczyki (do kompletu, prezent za urodzenie Syna) wybieraliśmy z katalogów u jubilera na rogu Wyspiańskiego i Danusi we Wrzeszczu :] http://www.korzeb.com.pl/
wow ale fajnie :D Michu a ile jesteście razem ?:) a kiedy chcesz się zaręczyć ?:D
Michu ,przegladalm przed chwika Groupon i sa sliczne z kamieniem szlachetnym w dobrej cenie i zostało by Ci jeszcze np.na jakis week we dwoje :))) OO taka podpowiedz :)))
Matylda,
właśnie sprawdziłem grupona i faktycznie ładnie prezentuje się ten pierścionek i nie byłoby problemu, gdyż znam rozmiar pierścionka. Ale przeglądałem galerię pierścionków ze stronki,którą mi podesłałaś imam kilka typów, dlatego wybieram się tam w piątek i dowiem się jakie są koszta, realizacja itp. ;-) A jeśli chodzi o weekend we dwoje to chciałbym, ze moja Kobietka nie miała najmniejszych przypuszczeń, że chodzi o zaręczyny. To ma być 100% niespodzianka. A wyjazdy we dwoje planujemy razem, dlatego jakbym wyskoczył z taką propozycją to obawiam się, że zostałbym zdemaskowany ;-P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesteśmy razem już ponad 4 lata. 4 czerwca będzie 5 lat ;-) Kiedy chcę się zaręczyć ? Nie wiem, ale chcę mieć pierścionek "przy sobie" i nie planuje konkretnej daty, tylko liczę, że nadejdzie taki idealny moment, kiedy wyciągnę pierścionek i zadam Jej to pytanie ;-) Miałem różne pomysły jak to zrobię. Jest wiele pomysłów ciekawych, niebanalnych ale są i takie oklepane. Ja postawiłem na spontaniczność !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To super bo pewnie Twoja Kobitka to się nawet nie spodziewa że masz zamiar się oświadczyć, ja jestem z Chłopakiem 6,5 roku i mogę się tego spodziewać w każdej chwili, nawet znajomi, rodzina się pytają kiedy zaręczyny, bla bla bla... irytujące to jest ... ale chodzi mi o to ze nie bedzie już takiego zaskoczenia... jak u Was:) Pozdrowionka i miło że odpisałeś :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj, jeżeli chodzi o pierścionki to cena nie powinna grać roli, ale wszyscy wiemy jak jest w rzeczywistości dlatego w swojej cenie możesz poszukać tutaj poszukać swój pierścionek zaręczynowy http://www.yes.pl/pierscionki-zareczynowe coś na pewno się znajdzie, ja tam znalazłem za 900
900 to nie tak tanio, ten jest po 364 , a jaki ładny
http://www.apart.pl/pl/zloto,c,kolekcje,Gold-Classic,11144
Kieruję cię po pierścionek zaręczynowy do sklepu savicki.pl. Masz do wyboru głównie platynę, różowe, żółte, białe, dwukolorowe złoto u nich przy pierścionkach zaręczynowych. Złoto oraz diament to klasyka przy zaręczynach. Jeżeli chcesz zaoszczędzić to mają również projekty z cyrkoniami. Zaznaczam, że u nich projekty biżuterii z cyrkoniami nie wyglądają tandetnie, tylko naprawdę luksusowo i faktycznie masz do czynienia z bardzo dobrym produktem. Na życzenie jest opcja realizacji zamówienia w 24 godziny, a to się rzadko w branży zdarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy myślisz, że autor 3 lata się namyślał? ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehhehe

Michał, zobacz sobie w naszej apce promocje - teraz np. YES ma kilka fajnych modeli na przecenie https://mzakupy.com/

Niech żyje refleks - Michu szukał pierścionka 4 lata temu!! Do tej pory to pewnie jest już po ślubie ;p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż... Może ktoś inny z podobnym problemem się trafi.

Moim zdaniem dużo lepsze ceny i jakość ma sklep Eloi.pl Co prawda internetowy ale nie robią problemów z zwrotami. Moi przyjaciele tam zamawiali i naprawdę warto.

Inne tematy z forum Kobieta

Hiszpańska mucha (30 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

do góry