Widok

Pierwsza wizyta u dentysty

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pierwsza wizyta u dentysty kiedy najlepiej jak myślicie ?
I gdzie w Gdańsku można iść na NFZ ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się własnie zapisałam z dziećmi w wieku 6,4 i 3 lata :) najstarsze było rok temu na wizycie z grupą zerówkową, ale niestety nie dało się namówić nawet na podejście do fotela ;)
wreszcie z polecenia znalazłam przemiłą dr, która na pierwszej wizycie podobno pokazuje dzieciom sprzęt i daje się nim pobawić i nie robi nic na siłę (nawet za namową niektórych rodziców), więc postanowiłam się wybrać :)
tyle, że to w Bojanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A możesz podać namiary ?
Mi stomatolog z dodatkowa specjalizacja dziecieca mowila, ze około 2 r.z w celu kontroli, a gdyby cos niepokoiło to i wczesniej. My idziemy za miesiac czyli mały bedzie miał 10 miesiecy, zabki krzywo rosna i chcemy sie skonsultowac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie :)
Ars Medica Bojano.
Stomatolog dr Wroblewska.
Kom.: 660 - 503 - 086

ja z najmłodszym byłam u ortodonty w wieku 1,5 roku, bo miał widoczny przodozgryz, ale posiadał wtedy chyba tylko 2 zęby :) mieliśmy się pokazać jak wszystkie wyjdą, a jak już wyszły to szczęki się ustawiły :)
No my mamy juz 8 ząbków. Więc do koło 1,5 roczku więcej nie wyjdzie. Dlatego chcemy się już teraz skonsultować. Podasz namiary na ortodonte od maluszków? :)
niestety nie pamiętam u kogo byłam, na pewno była to kobieta i było to w poniedziałek, ale we wześniu 2014 ;)
namiar miałam z forum ogólnie na przychodnię
byłam tylko raz, więc też niewiele mogę powiedzieć nt opinii

https://plus.google.com/109240066613998716237/about?gl=pl&hl=pl
Ja bylam z 2-latkiem w gabinecie cadent w gdyni, moge smialo polecic - za sam przeglad i fluoryzacje 30zl, podejscie pani doktor super (moj maly buntownik sam otworzyl buzie), nad fotelem tv z bajkami a w ramach przekupstwa kolorowe zabawki ;)
Możesz iść spokojnie juz teraz, ze starszym synem byłam jak rok miał rok i 8 mies i wszystko fajnie poszło z młodszym poszłam dopiero jak miał 3 lata nie otworzył buzi tylko trochę udało się podejrzeć dentyście .Teraz ma 5 lat byliśmy niedawno u dentysty bo dostał wezwanie na przegląd to tak samo nie otworzył buzi bo powiedział ze mu lampy świecą w oczy i nie może jednocześnie trzymać otwartej buzi i zamkniętych oczu takie bzdury wymyślił. Wiec lepiej iść wcześniej i dziecko przyzwyczajać .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (123 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry