Widok

Pierwsza wizyta u dentysty

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pierwsza wizyta u dentysty kiedy najlepiej jak myślicie ?
I gdzie w Gdańsku można iść na NFZ ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się własnie zapisałam z dziećmi w wieku 6,4 i 3 lata :) najstarsze było rok temu na wizycie z grupą zerówkową, ale niestety nie dało się namówić nawet na podejście do fotela ;)
wreszcie z polecenia znalazłam przemiłą dr, która na pierwszej wizycie podobno pokazuje dzieciom sprzęt i daje się nim pobawić i nie robi nic na siłę (nawet za namową niektórych rodziców), więc postanowiłam się wybrać :)
tyle, że to w Bojanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A możesz podać namiary ?
Mi stomatolog z dodatkowa specjalizacja dziecieca mowila, ze około 2 r.z w celu kontroli, a gdyby cos niepokoiło to i wczesniej. My idziemy za miesiac czyli mały bedzie miał 10 miesiecy, zabki krzywo rosna i chcemy sie skonsultowac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie :)
Ars Medica Bojano.
Stomatolog dr Wroblewska.
Kom.: 660 - 503 - 086

ja z najmłodszym byłam u ortodonty w wieku 1,5 roku, bo miał widoczny przodozgryz, ale posiadał wtedy chyba tylko 2 zęby :) mieliśmy się pokazać jak wszystkie wyjdą, a jak już wyszły to szczęki się ustawiły :)
No my mamy juz 8 ząbków. Więc do koło 1,5 roczku więcej nie wyjdzie. Dlatego chcemy się już teraz skonsultować. Podasz namiary na ortodonte od maluszków? :)
niestety nie pamiętam u kogo byłam, na pewno była to kobieta i było to w poniedziałek, ale we wześniu 2014 ;)
namiar miałam z forum ogólnie na przychodnię
byłam tylko raz, więc też niewiele mogę powiedzieć nt opinii

https://plus.google.com/109240066613998716237/about?gl=pl&hl=pl
Ja bylam z 2-latkiem w gabinecie cadent w gdyni, moge smialo polecic - za sam przeglad i fluoryzacje 30zl, podejscie pani doktor super (moj maly buntownik sam otworzyl buzie), nad fotelem tv z bajkami a w ramach przekupstwa kolorowe zabawki ;)
Możesz iść spokojnie juz teraz, ze starszym synem byłam jak rok miał rok i 8 mies i wszystko fajnie poszło z młodszym poszłam dopiero jak miał 3 lata nie otworzył buzi tylko trochę udało się podejrzeć dentyście .Teraz ma 5 lat byliśmy niedawno u dentysty bo dostał wezwanie na przegląd to tak samo nie otworzył buzi bo powiedział ze mu lampy świecą w oczy i nie może jednocześnie trzymać otwartej buzi i zamkniętych oczu takie bzdury wymyślił. Wiec lepiej iść wcześniej i dziecko przyzwyczajać .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

do góry