Widok
ja się własnie zapisałam z dziećmi w wieku 6,4 i 3 lata :) najstarsze było rok temu na wizycie z grupą zerówkową, ale niestety nie dało się namówić nawet na podejście do fotela ;)
wreszcie z polecenia znalazłam przemiłą dr, która na pierwszej wizycie podobno pokazuje dzieciom sprzęt i daje się nim pobawić i nie robi nic na siłę (nawet za namową niektórych rodziców), więc postanowiłam się wybrać :)
tyle, że to w Bojanie
wreszcie z polecenia znalazłam przemiłą dr, która na pierwszej wizycie podobno pokazuje dzieciom sprzęt i daje się nim pobawić i nie robi nic na siłę (nawet za namową niektórych rodziców), więc postanowiłam się wybrać :)
tyle, że to w Bojanie
Pewnie :)
Ars Medica Bojano.
Stomatolog dr Wroblewska.
Kom.: 660 - 503 - 086
ja z najmłodszym byłam u ortodonty w wieku 1,5 roku, bo miał widoczny przodozgryz, ale posiadał wtedy chyba tylko 2 zęby :) mieliśmy się pokazać jak wszystkie wyjdą, a jak już wyszły to szczęki się ustawiły :)
Ars Medica Bojano.
Stomatolog dr Wroblewska.
Kom.: 660 - 503 - 086
ja z najmłodszym byłam u ortodonty w wieku 1,5 roku, bo miał widoczny przodozgryz, ale posiadał wtedy chyba tylko 2 zęby :) mieliśmy się pokazać jak wszystkie wyjdą, a jak już wyszły to szczęki się ustawiły :)
Możesz iść spokojnie juz teraz, ze starszym synem byłam jak rok miał rok i 8 mies i wszystko fajnie poszło z młodszym poszłam dopiero jak miał 3 lata nie otworzył buzi tylko trochę udało się podejrzeć dentyście .Teraz ma 5 lat byliśmy niedawno u dentysty bo dostał wezwanie na przegląd to tak samo nie otworzył buzi bo powiedział ze mu lampy świecą w oczy i nie może jednocześnie trzymać otwartej buzi i zamkniętych oczu takie bzdury wymyślił. Wiec lepiej iść wcześniej i dziecko przyzwyczajać .