Widok
Pierwsze urodziny pomocy
Dziewczyny proszę o pomoc. Nie bardzo mam czas i orientację w takich imprezach, a zbliza się roczek mojego bobasa. Nie mam miejsca w domu więc:
1. niedrogi lokal miedzy Wrzeszczem a Oliwą
2.tort - jaki i gdzie najlepiej?
3.co jeszcze potrzeba?
4. na jaką kwote sie przygotować by było skromnie ale godnie ( przewiduję ok 16os. )
Jesli ktos ma w miare aktualne informacje na powyzsze tematy, doświaczenia własne lub nie własne, proszę piszcie pilnie
1. niedrogi lokal miedzy Wrzeszczem a Oliwą
2.tort - jaki i gdzie najlepiej?
3.co jeszcze potrzeba?
4. na jaką kwote sie przygotować by było skromnie ale godnie ( przewiduję ok 16os. )
Jesli ktos ma w miare aktualne informacje na powyzsze tematy, doświaczenia własne lub nie własne, proszę piszcie pilnie
Ja miałam chrzciny w Werandzie - manu sobie ustaliłam zgodnie z przewidywaną ceną (manu ze specjalną dietą dla cioci), a tort możesz kupić w zwykłej cukierni (na Obrońców koło Biedronki jest dobra i tania cukiernia - tam zamawiałam tort dla dziecka do przedszkola). Dziecko raczej poczuje zmęczenie niż zadowolenie z takiej imprezy dla dorosłych w jakims lokalu. Jeśli jednak planujesz imprezę z dzieciakami i masz na uwadze dobro przedewszystim dziecka to trzeba szukać miejsca gdzie dziecko wyjmiesz z wózka i sobie będzie mogło pochodzić/poraczkować, odpocznie od zgiełku i hałasu, zje w spokoju i zaśnie jak będzie mieć ochotę.