Widok

Pierwsze urodziny pomocy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny proszę o pomoc. Nie bardzo mam czas i orientację w takich imprezach, a zbliza się roczek mojego bobasa. Nie mam miejsca w domu więc:

1. niedrogi lokal miedzy Wrzeszczem a Oliwą
2.tort - jaki i gdzie najlepiej?
3.co jeszcze potrzeba?
4. na jaką kwote sie przygotować by było skromnie ale godnie ( przewiduję ok 16os. )

Jesli ktos ma w miare aktualne informacje na powyzsze tematy, doświaczenia własne lub nie własne, proszę piszcie pilnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
jeśli nie masz czasu i orientacji to zupełnie sobie odpuść ,podobno w KFC dają teraz ciastko gratis do kubełka, idź tam, będzie skromnie i godnie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Zobacz na stronie restauracji tenisowej, na Zaspie . Polecam, jest niedrogo a bardzo smacznie, my tam robiliśmy roczek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam hotel dal. Mielismy tam malej chrzciny i rowniez w porownaniu do innych miejsc bylo tanio i smacznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może restauracja Hacjenda na Partyzantów :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam chrzciny w Werandzie - manu sobie ustaliłam zgodnie z przewidywaną ceną (manu ze specjalną dietą dla cioci), a tort możesz kupić w zwykłej cukierni (na Obrońców koło Biedronki jest dobra i tania cukiernia - tam zamawiałam tort dla dziecka do przedszkola). Dziecko raczej poczuje zmęczenie niż zadowolenie z takiej imprezy dla dorosłych w jakims lokalu. Jeśli jednak planujesz imprezę z dzieciakami i masz na uwadze dobro przedewszystim dziecka to trzeba szukać miejsca gdzie dziecko wyjmiesz z wózka i sobie będzie mogło pochodzić/poraczkować, odpocznie od zgiełku i hałasu, zje w spokoju i zaśnie jak będzie mieć ochotę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bar Kalinka przy SKM Zaspa. Ludzie robią tam nawet wesela, a żarcie mają dobre i ceny ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry