Widok

Pierwsze urodziny pomocy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny proszę o pomoc. Nie bardzo mam czas i orientację w takich imprezach, a zbliza się roczek mojego bobasa. Nie mam miejsca w domu więc:

1. niedrogi lokal miedzy Wrzeszczem a Oliwą
2.tort - jaki i gdzie najlepiej?
3.co jeszcze potrzeba?
4. na jaką kwote sie przygotować by było skromnie ale godnie ( przewiduję ok 16os. )

Jesli ktos ma w miare aktualne informacje na powyzsze tematy, doświaczenia własne lub nie własne, proszę piszcie pilnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
jeśli nie masz czasu i orientacji to zupełnie sobie odpuść ,podobno w KFC dają teraz ciastko gratis do kubełka, idź tam, będzie skromnie i godnie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Zobacz na stronie restauracji tenisowej, na Zaspie . Polecam, jest niedrogo a bardzo smacznie, my tam robiliśmy roczek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam hotel dal. Mielismy tam malej chrzciny i rowniez w porownaniu do innych miejsc bylo tanio i smacznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może restauracja Hacjenda na Partyzantów :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam chrzciny w Werandzie - manu sobie ustaliłam zgodnie z przewidywaną ceną (manu ze specjalną dietą dla cioci), a tort możesz kupić w zwykłej cukierni (na Obrońców koło Biedronki jest dobra i tania cukiernia - tam zamawiałam tort dla dziecka do przedszkola). Dziecko raczej poczuje zmęczenie niż zadowolenie z takiej imprezy dla dorosłych w jakims lokalu. Jeśli jednak planujesz imprezę z dzieciakami i masz na uwadze dobro przedewszystim dziecka to trzeba szukać miejsca gdzie dziecko wyjmiesz z wózka i sobie będzie mogło pochodzić/poraczkować, odpocznie od zgiełku i hałasu, zje w spokoju i zaśnie jak będzie mieć ochotę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bar Kalinka przy SKM Zaspa. Ludzie robią tam nawet wesela, a żarcie mają dobre i ceny ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry