Widok

Pierwszy taniec 2015

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny co macie za piosenkę na piewszy taniec?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy Christina Perri - A Thousand Years
Tylko zastanawiamy się nad tańcem i oprawą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
super jest ta piosenka. Do tego można zatańczyć coś a la walc wiedeński, z pomocą instruktora można coś fajnego wymyśleć.

Ja wybrałam piosenkę modną za oceanem "Give me forever" james'a ingrama-i to jest w rytmie walca angielskiego a słowa bajka.

Ponieważ właśnie szukałam takich walcowych klimatów to jest kilka piosenek w tym klimacie np.
Norah jones-come away with me
albo Queen of my heart-westlife
Ja miałam: Nothing gonna change my love for you - Glenn Medeiros
My planujemy piosenkę Natalii Kukulskiej "Zakochani" :)
Na pewno nie chcemy brać zagranicznych, a nad tą bardzo intensywnie myślimy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
My najprawdopodobniej zostaniemy przy Al Green-Lets Stay Together ( śpiewa ją też Seal)- i nie będziemy mieli żadnego układu tanecznego :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My zatańczymy do Aerosmith 'I don't wanna miss a thing". Piosenka z zaręczyn :)
my braliśmy ślub w 2013 wybraliśmy właśnie piosenkę: Christina Perri - A Thousand Years, i tańczyliśmy walca angielskiego,
piękna piosenka.

Pozdrawiam :)
Ja dalej szukam - chcialabym polska, ale nic nam sie nie podoba...Nie chce żadnej oklepanej, starej piosenki... Na razie są 2, no może trzy typy, ale niestety zagraniczne...
Bardzo głęboka mylnie interpretowana jako nie o miłości a jednak ,piosenka HEY Kochaj mnie mimo wszystko....
A my zastanawiamy się, czy nie pójść w klimaty tangowe :) jakoś romantyczny walc nam nie leży ;)
The woods are lovely, dark and deep...
Tango Świetny pomysł! Wspaniały klimat! Podczas naszych przemyśleń i przygotowań dot. Ślubu i Wesela przeszło mi to przez myśl, ale szybko zrezygnowałam, jak to do licha zatańczyć w długiej sukni, a jakoś przebieranki dla pierwszego tańca, dla mnie były bez sensu.
Aerosmith 'I don't wanna miss a thing" :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
My chyba też Aerosmith...ale kusi także Ed Sheeran - Thinking out loud :)
Ed Sheeran jest super!!! Ale niestety mojemu przyszłemu mężowi się nie spodobała ta piosenka....a to jedna z moich 3 typów... Ale ich kroki taneczne napewno wykorzystamy :)
Dziewczyny, a zapisujecie się do jakiś szkół tańca, czy sami w domu będziecie tworzyć swój pierwszy taniec ? :)
My chcemy się zapisać. Tylko nie wiemy gdzie, za ile i jak często będziemy musieli chodzić żeby się czegoś nauczyć :P
No własnie też jestem ciekawa jaki okres czasu jest potrzebny do opanowania prostego układu :)
do góry