Widok

Pierwszy taniec-piosenka hiszpańska

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich!!!
Niedługo biorę ślub z moim ukochanym, z którym poznaliśmy się w Hiszpani:)
Chcielibyśmy zatańczyć pierwszy taniec do muzyki hiszpańskiej (było by symbolicznie i bardzo romantycznie). Czy moglibyście mi podpowiedzieć jakieś piosenki po hiszpańsku ponieważ nie mamy swojej ulubionej. Chodzi o piękną melodię no i oczywiście słowa pasujące na taką okazję. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc:)
Pozdrawiam
Ola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ola ja nie polecę ci nic bo się nie znam ale sama skorzystam z rad bo chciałam coś na pierwszy taniec po hiszpańsku;)

ślub cywilny
image

ślub kościelny
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może razem coś znajdzidemy z pomocą forumek:)
Pozdrawiam
moze cos wolnego jennifer lopez lub marka anthonego?? oni mają razem fajną piosenkę po hiszpańsku (ładnie brzmi) ale niestety słowa do kitu ("no me ames" - nie kochasz mnie)

image
No właśnie. A chodzi też o to, żeby poza melodią i słowa były śliczne.. A może znacie jakieś inne forum albo miejsce gdzie mogłabym poszukać? Z góry dziękuję za wszelką pomoc:)
ja wam cos zaraz znajde. mam tego troche

image
image
ojojoj. troche to potrwa, bo skonczyla mi sie trial wersja conwertera formatow, a wszystko mam w audio i musze to pozmieniac..

image
image
Gdybyś znalazła na to czas - będę bardzo wdzięczna!!!!! Czekam z niecierpliwością:)
wyslalam. moze sie spodobają. wybralam dwie - moim zdaniem najodpowiedniejsze i sympatyczne do tanczenia..

image
image
Bardzo dziękuję za pomoc!!!!!
a podoba sie któraś, czy niezbyt?

image
image
Tak!!! Bardzo spodobała mi się piosenka "Por mas de mil razones". Śliczna melodia i rytmiczna, przyjemna do tańca!! Tylko teraz muszę popracować nad zrozumieniem słów:)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
ja też poproszę ;))))))

ślub cywilny
image

ślub kościelny
image
MOże nie hiszpańska ale włoska - Mervegliosa creatura - czyli cudowne stworzenie. Wszystkie znacie tą piosenkę - z reklamy fiata! Jest przepiękn, romantyczna, po prostu mervegliosa!!!
mój mąż mówi, że za szybkie rytmy i nie nadąży ;(((

ślub cywilny
image

ślub kościelny
image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry